Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neviem ako by som mal začať. S Deddom306break sme mali zorganizovať zraz. Ide o to, že sme chceli dať nejaký decembrový termín, ale my dvaja sme sa dali napísať na misiu na Cyprus a nikto nám ešte nevie povedať kedy budeme mať výcvik, lekárske prehliadky a psychotesty na misiu. Isté je iba to, že to bude v Decembri alebo Januári.

Týmto by sme chceli poprosiť niekoho s organizáciou zrazu. V Nitre by sa potom organizoval zraz vo Februári. V Marci by sme mali odlietať ak sa všetko zadarý takže pre nás je Február možný posledný termín ak ovšem nebudeme musieť niečo vybavovať ešte vo Februári

[upravil dne 10/11/09 marko306]

Odesláno

Chlapci nevadí, dáme vám šancu inokedy aj keby sme mali čakať na váš návrat z misie ale Hoffera si nenecháme ujsť. :D

Keby sa neozval nejaký nový organizátor tak mám pripravený záložný plán i s prekvapením.

Odesláno

Snad najvychyrenejsia restauracia v zapadoslovenskom kraji, kde chodia od uzasu jedavat aj vladny cinitelia :)

Za pomerne lacne ceny, obrovske porcie, velmi chutne :)

Poznam X ludi, co aspo raz mesacne meraju cestu cca 50 km od nas len preto, aby sa tam isly najest :)

Odesláno

Aha - tak jsem zase o kousek chytřejší. Pokud byste někdo trpěl hlady mezi Brnem a Prahou, pak JÁ zase mohu dopobručit restauraci U Raušů ve Velké Bíteši na náměstí http://www.urausu.cz/restaurace/. Pravda, není to přímo na dálnici, ale kvůli velkému výběru chutných jídel za slušné ceny vždy rád ty 3 km od dálnice sjedu.

[upravil dne 10/11/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: Durko

kuva chlapci že by sa pochlapila SENICA a okolie???:D:D:D

co to :o bol by som medzi prvymi:super

ozaj napada ma jedna vec ,,kolko je nas tu zo Senice a okolia,,:papa

Zo Senice vás tu veľa nebude ale aspom máš šancu byť zaradený medzi \"hostiteľov mini zrazu\".

....síce z toho neplynú žiadne výhody ale určite spoznáš všetkých čo prídu.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: Durko

kuva chlapci že by sa pochlapila SENICA a okolie???:D:D:D

co to :o bol by som medzi prvymi:super

ozaj napada ma jedna vec ,,kolko je nas tu zo Senice a okolia,,:papa

Zo Senice vás tu veľa nebude ale aspom máš šancu byť zaradený medzi \"hostiteľov mini zrazu\".

....síce z toho neplynú žiadne výhody ale určite spoznáš všetkých čo prídu.

dik:papa:papa

Odesláno

AAAAAA tak zmena miesta a to mám rád. A Senica by bodla spoločná cesta z TT. marko 306 a ako čo idete na Cyprus? Nebodaj idete učiť ako sa opravujú peugeoty? Ale tie armáda nemá aspoň o tom neviem.

Odesláno

ale aj armáda ma peugeoty. Jedna modrá 206 SW 1,4 hdi je aj u nás a pár ďalších kade tade po útvaroch. Videl som aj 207 a marí sa mi, že aj 405.

Tak je teda rozhodnuté? stvrto.14 je organizátorom minizrazu v Senici?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...