Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, už delší dobu sháním zadní podběhy na peugeot 306 sedan a vypadá to, že je to nedostatkové zboží. mohl by mi někdo poradit, kde bych je mohl sehnat? díky

[upravil dne 8/11/09 otasx]

• O 4 týdny později...
Odesláno

no na sedan by si mal zohnať, tie ich mali všetky 4 štandartne, horšie to bolo s hatchbackmi a breakmi kde ľavý zadný podblatník nebol štandartne montovaný. myslím, že u týchto to mali, len niektoré, akože športové verzie hatchbackov, break žiadny

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

jj aj ja, levy zadni plastovy podbeh-neni k sehnani:bacha

Já jsem ho teda sehnal tady na fóru, ale byla asi náhoda, že mě nikdo nepředběhnul...

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: kovi306

jj aj ja, levy zadni plastovy podbeh-neni k sehnani:bacha

nevím kolega zajel do Kosova a má jej na breaku,dokonce mu jej sami namontovali ;)

kolik tam za ně chtěly nevíš?? páč vim že kosov je dost drahej...pár věcí sem tam kupoval:roker

Guest servisman
Odesláno

nevím kolik jej to stálo,ale i kdyby 500 tak byl rád protože to mu začínalo zespoda reznout ,tak to ošetřil a jen sháněl podběh.Já tam taky něco kupoval a drazí jak na co,co jsem kupoval tak to bylo levnější než jak je Soběslav tam chtěli 700 v Kosově mne to vyšlo za 500,takže si nevybereš.

Třeba PP jsem sehnal za 500 a kluci jej sehnali za vyšší cenu

Odesláno

co já vim tak nejlevnější je to v kalištích za dobrou vodou, esi víš kde? je to tam o hodně levnější,ale zase tam nemaj takový zásoby jako v kosově:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...