fe-re Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 panove, stretol sa niekto s takym zvukom u HDIcka .. je to bud alternator alebo servo pumpa.. ma s tym niekto neake skusenosti alebo postrehy ..? diky Citovat
marsalek Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Odpruzena remenice na klice? Kaja Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: marsalek Odpruzena remenice na klice? Kaja ten motor by ji neměl mít Citovat
Radek 306 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 má jí, proč by jí neměl mít, před rokem jsem jí dával novou a zase odpruženou a když se vyběhá, dělá všelijaký zvuky Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 jo,upsal jsem se,kluk má 66kw a už ji měnil Citovat
janou Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Skus demontovať remeň .Ak bude voľná remenica je to na výmenu. Častá chyba hdi . Mne sa roztopila uplne ,musel so zháňať aj nový plastový kryt na rozvody. Citovat
fe-re Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 napinacia kladka je v cudu to mi povedal aj mechanik... zial bohu motor bol poriadne zahriaty a ten pisklavy zvuk to nevydavalo ... mne pride ze ten zvuk lezie od serva alebo alternatoru ... robi to len na volnobehu .. akonahle mu pridam trochu otacok ten neprijemny zvuk zmizne ... Citovat
MHS Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 me to dela podobne akorat kdyz je to studeny a trva to asi 20 sekund.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.