The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Nemohu na internetu sehnat nové tyto díly na peugeot 206 GTI, 99KW, rw 2000, VIN: VF32CRFRE40651184: 1)gufero kliky + komínek převodovky 2)2x gufero poloos 3)stabilizátor levej Na autokelly, elit jsem nic nenašel, prodávají to vůbec nebo to musím sehnat přímo v peugeotu? :-/ Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Opět, ty seš asi nepoučitelnej, co? Sám si to měnit nebudeš, a soudnej servis tě s tím vyhodí, nebo ti o to napálí práci a nedá ti záruku, tak to neřeš. Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 oddie: Jde o to, že mám možnost 50%slevy u kelly a elit. Tak to zásadně mění situaci ne? Citovat
P607Olda Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Doctore, věř zkušeným. Anebo budeš platit za zkušenosti svoje peníze. Citovat
P607Olda Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 oddie má prakticky 100% úspěšnost rad. Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Ehm, tak mi řekněte, kde v Praze mi toto komplet udělají a nakoupí díly za super ceny? Citovat
zzipCZ Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: P607Olda oddie má prakticky 100% úspěšnost rad. jj to má ale poslední dobou je nějakej hustej:nevim Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: The_DoctoR oddie: Jde o to, že mám možnost 50%slevy u kelly a elit. Tak to zásadně mění situaci ne? To samozřejmě může, ale v tom případě si nejdřív sežeň servis, s kterým se na té montáži dohodneš, a který ty přinesené díly bude akceptovat. S tím, že to budou spíš garážisti, málokterý velký servis má tohle zapotřebí. Jinak stabilizační tyčky by měly být v Kelly i Elitu určitě, to je běžný spotřebák a má to každý, možná to hledáš pod blbým názvem, gufera by měly být v Elitu, ale i kdyby ne, nestojej zas tolik. Speciálka na gufera je např. na Černokostelecké. Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 btw nejsem zkušenej, ale pochybuju, že mi v nějakym servise seženou díly o 50 či 30 procent levněji? :-/ Jde mi v tuto chvíli o cenu, jelikož jsem po koupi auta v nic moc fin. situaci... Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 oddie: Díky, podívám se tedy po nějakých servisech v Praze, který by mi namontovali díly, které si sám přinesu. Máš nějaký tip? :-/ Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Moc ne. Možná bych se zkusil zeptat zdejšího člena PP205 (www.autoservisnonstop.cz), jak by se na to tvářil. Jinak cenu samozřejmě řeší každej, jde ale o to, že servis je živ zčásti z provize z dílů, takže když jí nemá, musí se to někde projevit. Pokud máš na díly velkou slevu, může to vyjít dobře, ale jsou i tací, kteří koupí někde věci za plnou a pak se strašně diví. Citovat
georgegg Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: The_DoctoR btw nejsem zkušenej, ale pochybuju, že mi v nějakym servise seženou díly o 50 či 30 procent levněji? :-/ Jde mi v tuto chvíli o cenu, jelikož jsem po koupi auta v nic moc fin. situaci... no nevim mě kámoš opravuje auto a zároven kupuje díly, a za ty ceny co je má on tak ty jako soukromník nekoupíš, když máš dílnu kde protočej hodně dílů tak je logický že buou mít lepíš ceny Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Jak jsem tu už psal výše, tak mám možnost díly o 30-50% levněji... Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 tak ti zbude jedno vyměň oprav sám a ušetříš ještě za práci Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Honzo, kdyby to šlo, tak by to bylo ideální, ale na autě umim akorát vyměnit filtry a kapaliny Tak musím sehnat nějaký kvalitní servis, který mi to vyměni, když přivezu část svých dílů...:-/ Citovat
P607Olda Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Je to marný, je to marný. Tak si naběhni sám, ale neříkej, že jsme Tě nevarovali. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 nevím ale dá se sehnat servis kde je členská sleva na práci i na díly ,je otázka zda jsi řádným členem,aby se tě to týkalo. Kdybych opravoval auta já a ty bys mne dovez svoje díly tak jseš bez záruky a ani bych tě nevzal Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Oldo to mám dát 10tis. navíc je za to, že budu mít jístotu, kdyby se náhodou něco po.ralo, abych to mohl reklamovat? Trošku drahá cena za jistotu nemyslíš? Citovat
georgegg Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 tohle je celý vlákno takový trochu o ničem:xvul Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Tak ho nečti! Ty radu nepotřebuješ. Pokud máte nějaký tip na autoservis v Praze, kde lze uplatnit třeba členskou slevu zde z autoclubu a máte o něm nějaké dobré reference, tak budu rád... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.