Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemohu na internetu sehnat nové tyto díly na peugeot 206 GTI, 99KW, rw 2000, VIN: VF32CRFRE40651184:

1)gufero kliky + komínek převodovky

2)2x gufero poloos

3)stabilizátor levej

Na autokelly, elit jsem nic nenašel, prodávají to vůbec nebo to musím sehnat přímo v peugeotu? :-/

Odesláno

Opět, ty seš asi nepoučitelnej, co? Sám si to měnit nebudeš, a soudnej servis tě s tím vyhodí, nebo ti o to napálí práci a nedá ti záruku, tak to neřeš.

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

oddie: Jde o to, že mám možnost 50%slevy u kelly a elit. Tak to zásadně mění situaci ne?

To samozřejmě může, ale v tom případě si nejdřív sežeň servis, s kterým se na té montáži dohodneš, a který ty přinesené díly bude akceptovat. S tím, že to budou spíš garážisti, málokterý velký servis má tohle zapotřebí.

Jinak stabilizační tyčky by měly být v Kelly i Elitu určitě, to je běžný spotřebák a má to každý, možná to hledáš pod blbým názvem, gufera by měly být v Elitu, ale i kdyby ne, nestojej zas tolik. Speciálka na gufera je např. na Černokostelecké.

Odesláno

btw nejsem zkušenej, ale pochybuju, že mi v nějakym servise seženou díly o 50 či 30 procent levněji? :-/ Jde mi v tuto chvíli o cenu, jelikož jsem po koupi auta v nic moc fin. situaci...

Odesláno

Moc ne. Možná bych se zkusil zeptat zdejšího člena PP205 (www.autoservisnonstop.cz), jak by se na to tvářil.

Jinak cenu samozřejmě řeší každej, jde ale o to, že servis je živ zčásti z provize z dílů, takže když jí nemá, musí se to někde projevit. Pokud máš na díly velkou slevu, může to vyjít dobře, ale jsou i tací, kteří koupí někde věci za plnou a pak se strašně diví.

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

btw nejsem zkušenej, ale pochybuju, že mi v nějakym servise seženou díly o 50 či 30 procent levněji? :-/ Jde mi v tuto chvíli o cenu, jelikož jsem po koupi auta v nic moc fin. situaci...

no nevim mě kámoš opravuje auto a zároven kupuje díly, a za ty ceny co je má on tak ty jako soukromník nekoupíš, když máš dílnu kde protočej hodně dílů tak je logický že buou mít lepíš ceny

Guest servisman
Odesláno

tak ti zbude jedno vyměň oprav sám a ušetříš ještě za práci ;)

Odesláno

Honzo, kdyby to šlo, tak by to bylo ideální, ale na autě umim akorát vyměnit filtry a kapaliny :( Tak musím sehnat nějaký kvalitní servis, který mi to vyměni, když přivezu část svých dílů...:-/

Guest servisman
Odesláno

nevím ale dá se sehnat servis kde je členská sleva na práci i na díly ,je otázka zda jsi řádným členem,aby se tě to týkalo.

Kdybych opravoval auta já a ty bys mne dovez svoje díly tak jseš bez záruky a ani bych tě nevzal

Odesláno

Tak ho nečti! Ty radu nepotřebuješ. Pokud máte nějaký tip na autoservis v Praze, kde lze uplatnit třeba členskou slevu zde z autoclubu a máte o něm nějaké dobré reference, tak budu rád...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...