Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, no mozno pomozem, ten problem som mal aj ja. Bolo to čidlo na teplotu vody ktore je umiestnene na pravej strane bloku motora. Ked sa motor zohreje a ide potom dobre tak to bude to cidlo mne to robilo za studena tak isto pokial sa motor nezohrial. Potom to islo dobre.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: kovi306

tak poradí mi někdo s tim krokovým motorkem, kde ho najdu??

zde stačilo podle vin se mrknout do ser,boxu :super je to v kroužku :aut

post-0-14109610905669_thumb.jpg

• O 3 roky později...
Odesláno

Prosim o radu mam taky problem se samovolnym pridavanim otacek ale jen pri zahratem motoru vylitavaj max do 2000 pri volnobehu a citim to i pri jizde ze si to samo prida lehce obcas...

A zrejme to bude mit neco spolecneho i s tim ze pri ohratem motoru je obcas spatnej start nekdy az na ponekolikaty a nekdy to chytne a vypada to ze to chcipne a pak se to rozjede normalne nebo pridam a srovna se to.

Jako prvni sem dal novej krokovej moturek a porad stejny ted jsem mel rozebranou klapku a vsechny cidla komplet sem to vycistil a nic.

Odesláno

Problém je, že pokud to nebude Pežo a bude tam nějaké nesmyslná hodnota tak nebudeš mít jistotu jestli je to čidlem nebo chybou diag. PP2000 tady má spousta lidí, ale asi nepojedeš ke mě z Plzně, že ;) Kvalitní Diag - Bosch KTS nebo lepší Delphi tohle načte spolehlivě taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...