PetaaS Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Tak už jsem pád dní taky novým majitelem P407SW. Motor sice jen 1,6 HDi, ale pro mne dostačující a spíše mne mile překvapil. Jezdím většinou sám a prázdný Výbavu mám tuto: velká NAVI, CD changer, park-senzory, 2-zónová klima, chromované boční ochr. lišty, chromovaná mřížka vpředu atd. Zatím se s vozítkem seznamuju a musím říct, že jsem nadšen komfortem a jízdními vlastnostmi. Citovat
PetaaS Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Jinak bych chtěl na tomto místě poděkovat Všem přispěvatelům tohoto fóra, za Vaši ochotu podělit se o svoje zážitky se svými vozy. Chodím sem jen chvíli, ale už sem se zde našel kvanta cenných rad, tak ještě jednou díky za to!!!:potlesk:potlesk Citovat
PetaaS Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Jj, dík chlapi:cool:, chtěl jsem sem ty fotky hodit už dřív, ale nějak jsem poslední dobou nestíhal:roll. Měl sem lítačku s evidencí, pojistkou, gumama, aditivem atd. Teď se ještě chystám na výměnu oleje a zvažuju i rozvody. Myslíte, že je to třeba (má to 155 tis.), myslím ty rozvody. Citovat
stefano Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Vitaj v clube 407. Je to nakoniec ten kúsok, na ktorý si sa informoval v sekcii : História podľa VIN? [upravil dne 3/11/09 stefano] Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 No rozvody bych už v těhle km udělal......píše se mezi 180 až 220t km.....ale pro klid duše.......já je dělal at mám klid při 138t km......těch pár tisíc mě vyvtrhne, než potom řešit nový motor či co.....ale určitě se tu najdou lidi co by to ještě nedělaly a čekaly......já sem hold jinačí,vždyt já měním brz.desky už při půlce....... Citovat
dzana.m Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 sice nemam 407 ale moc pekný auti:super:super:potlesk Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 407ma pěkný autí,ať slouží jen k spokojenosti,hodně km bez nehod a vítej v klubu Citovat
PetaaS Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: stefano Vitaj v clube 407. Je to nakoniec ten kúsok, na ktorý si sa informoval v sekcii : História podľa VIN? [upravil dne 3/11/09 stefano] Ano, je to on Citovat
PetaaS Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Přema No rozvody bych už v těhle km udělal......píše se mezi 180 až 220t km.....ale pro klid duše.......já je dělal at mám klid při 138t km......těch pár tisíc mě vyvtrhne, než potom řešit nový motor či co.....ale určitě se tu najdou lidi co by to ještě nedělaly a čekaly......já sem hold jinačí,vždyt já měním brz.desky už při půlce....... Hmm, asi do toho do vánoc pudu. To bude asi pěknej ranec, co? Kolik to tak stojí a je třeba to dělat v pežó? Citovat
alihen Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 vitaj medzi nami a mozem ta uistit, ze na tak dobre forum som este nenarazil... uz len kvoli tomu sa oplati si kupit Peugeot rozvody sa tu uz niekde rozoberali. skus vyhladavanie auticko mame skoro rovnake (ja mam svetly interier, ciernu metlu a JBL system) [upravil dne 3/11/09 alihen] Citovat
vrto Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Cena za rozvody sa preberala tu: http://www.peugeot-club.com/topic/45256-cena-za-rozvody-407-16-hdi-/#657631 Citovat
vrto Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Cena za rozvody sa preberala tu: http://www.peugeot-club.com/topic/45256-cena-za-rozvody-407-16-hdi-/#657631 Citovat
HonzaZ Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Vítej mezi námi a ať ti dobře slouží. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Vitaj, a želám ti aby si toto fórum kvôli riešeniu svojich problémov musel navštevovať čo najmenej. edit: upravené pre tých menej chápavých [upravil dne 3.11.2009 AnotherOne] Citovat
alihen Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 predpokladam, ze vacsina sem nechodi len vtedy ak ma nejaky problem... rad si to tu precitam hocikedy a velakrat sa dozviem aj nieco neveho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.