Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vie niekto kolko stojí výmena rozvodov na 1.6 HDI v original servise? Má to niekto za sebou? Viete odporučiť naozaj dobrý servis? Môže byť na trase BA - TN - ZA

Odesláno

O.K. odpovím tedy na otázku....4 hodiny(1996,-Kč) práce v Peugeot servise.(pouze řemen a kladky)

Další tři hodiny navíc ,budeli se muset měnit i rozvod vaček.( dle vůle )

Odesláno

Odpoviem si sám. Obvolal som zopár autorizovaných servisov a cena je od 450 do 630 € za \"komplet\" rozvody aj s pumpou.

Len pre info - ceny su štandardne najvyššie v BA a smerom na sever to klesá :D

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ešte plus pumpa.

Mám osmého Peugeota a pumpu jsem při výměně rozvodů nikdy nemusel měnit.Ani jednou netekla a ani po výměně nezačala pouštět....

Odesláno

To ti nevyvraciam, ale keď sa bavíme o komplet cene tak je dobrým zvykom meniť aj pumpu.

Souhlasím s tebou a už jsi měnil na své 407ce rozvody???

Odesláno

Dal som tam odkaz na člena, ktorý to má za sebou.

Edit:

Tak si ma prinútil zavolať do tunajšieho servisu, povedal mi cenu zbrucha 600€ vrátane vodnej pumpy a bez reťaze na vačke, tá sa vraj nemení. Ale berte to s rezervou, mám s tým servisom \"isté\" skúsenosti.

[upravil dne 21.8.2009 AnotherOne]

Odesláno

Dal som tam odkaz na člena, ktorý to má za sebou.

Edit:

Tak si ma prinútil zavolať do tunajšieho servisu, povedal mi cenu zbrucha 600€ vrátane vodnej pumpy a bez reťaze na vačke, tá sa vraj nemení. Ale berte to s rezervou, mám s tým servisom \"isté\" skúsenosti.

[upravil dne 21.8.2009 AnotherOne]

Tak v takovém servise pozdravuj, ty co ti řekli že se řatízek nemění......:potlesk. Asi mají křišťálovou kouli.....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...