Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak už jsem pád dní taky novým majitelem P407SW. Motor sice jen 1,6 HDi, ale pro mne dostačující a spíše mne mile překvapil. Jezdím většinou sám a prázdný :)

Výbavu mám tuto: velká NAVI, CD changer, park-senzory, 2-zónová klima, chromované boční ochr. lišty, chromovaná mřížka vpředu atd. Zatím se s vozítkem seznamuju a musím říct, že jsem nadšen komfortem a jízdními vlastnostmi.

post-0-14109610701663_thumb.jpg

Odesláno

Jinak bych chtěl na tomto místě poděkovat Všem přispěvatelům tohoto fóra, za Vaši ochotu podělit se o svoje zážitky se svými vozy. Chodím sem jen chvíli, ale už sem se zde našel kvanta cenných rad, tak ještě jednou díky za to!!!:potlesk:potlesk:potlesk

post-0-14109610702225_thumb.jpg

Odesláno

Jj, dík chlapi:cool:, chtěl jsem sem ty fotky hodit už dřív, ale nějak jsem poslední dobou nestíhal:roll. Měl sem lítačku s evidencí, pojistkou, gumama, aditivem atd. Teď se ještě chystám na výměnu oleje a zvažuju i rozvody. Myslíte, že je to třeba (má to 155 tis.), myslím ty rozvody.

Odesláno

No rozvody bych už v těhle km udělal......píše se mezi 180 až 220t km.....ale pro klid duše.......já je dělal at mám klid při 138t km......těch pár tisíc mě vyvtrhne, než potom řešit nový motor či co.....ale určitě se tu najdou lidi co by to ještě nedělaly a čekaly......já sem hold jinačí,vždyt já měním brz.desky už při půlce.......

Odesláno
Původně zaslal: stefano

Vitaj v clube 407. Je to nakoniec ten kúsok, na ktorý si sa informoval v sekcii : História podľa VIN?

[upravil dne 3/11/09 stefano]

Ano, je to on ;)

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No rozvody bych už v těhle km udělal......píše se mezi 180 až 220t km.....ale pro klid duše.......já je dělal at mám klid při 138t km......těch pár tisíc mě vyvtrhne, než potom řešit nový motor či co.....ale určitě se tu najdou lidi co by to ještě nedělaly a čekaly......já sem hold jinačí,vždyt já měním brz.desky už při půlce.......

Hmm, asi do toho do vánoc pudu. To bude asi pěknej ranec, co? Kolik to tak stojí a je třeba to dělat v pežó?

Odesláno

vitaj medzi nami a mozem ta uistit, ze na tak dobre forum som este nenarazil...

uz len kvoli tomu sa oplati si kupit Peugeot ;)

rozvody sa tu uz niekde rozoberali. skus vyhladavanie

auticko mame skoro rovnake (ja mam svetly interier, ciernu metlu a JBL system)

[upravil dne 3/11/09 alihen]

Odesláno

Vitaj, a želám ti aby si toto fórum kvôli riešeniu svojich problémov musel navštevovať čo najmenej.:papa

edit: upravené pre tých menej chápavých

[upravil dne 3.11.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...