Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Zalozil som toto vlakno, pretoze mam vypracovat diplomovu pracu na temu \"Hydrostaticky pohon kolesoveho vozidla\" a potreboval by som poradit vhodny dieselovy motor ktory pracuje v nizkych otackach a vydrzi vsetko, ale nie je zo Zetora:D ... ide mi o to, aby som vedel vsetky jeho zakladne charakteristiky, a to: Typ, výkon (kW), max otáčky (s-1), krutiaci moment (Nm), mernú spotrebu (g/kWh) ... to by mi malo stacit:aut Takze, su tu nejaky skuseni fachmani:roker ... bo ak nie, tak tam prastim motor zo Zetoru:D ...a ak niekto rozumie hydrostatiskym pohonom, tak uvitam kazdu pomoc, hlavne s volbou motorov a cerpadiel:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Škoda, že nestuduješ v Plzni, pak by Ti stačilo jen něčí diplomku opsat a bylo by vše O.K. (i když jsem tento weekend zjistil, že se i na Slovensku dělo něco podobného). Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 a co diesel z feldy???? je to docela držák Citovat
punkac Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: punkac mno dej si vyhledat na www.vlaky.net pojem \"Hydra\" a dočteš se mnoho o těchto soupravách, jaký měly motor a jak byly přestavěny a modernizovány Wooody: on hledá pomaluběžnej motor, něco jako je v autobusech CityBus - schválně až tím někdy pojedeš, tak se mrkni na otáčkoměr v jakém rozpětí motor pracuje Citovat
Jeny Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Škoda, že nestuduješ v Plzni, pak by Ti stačilo jen něčí diplomku opsat a bylo by vše O.K. (i když jsem tento weekend zjistil, že se i na Slovensku dělo něco podobného). házet všechny plzeňský fakulty do jednoho pytle je trochu nesmysl... Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Medvěd: hej, to by bola pohoda:D ...punkac: diky za stranku, prestudujem to:super a ano, hladam presne taky motor, ktory toci idealne max 2500 otacok, ale za to ma aspon 200Nm tak pri 1600 otackach, proste neznicitelny motor:roker Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 jo ták..... no busem sem nejel asi od půlky třeťáku, takže sem nějako mimo už..... tak to teda neporadím..... Citovat
punkac Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 když jsme u tý Plzně tak jsem ti tady něco připravil V nejhorším se jmenuješ Jan Musil Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Diky, meno si zmenim:D ... ale to je hydrodynamicky pohon;) Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Jeny Původně zaslal: Medvěd Škoda, že nestuduješ v Plzni, pak by Ti stačilo jen něčí diplomku opsat a bylo by vše O.K. (i když jsem tento weekend zjistil, že se i na Slovensku dělo něco podobného). házet všechny plzeňský fakulty do jednoho pytle je trochu nesmysl... Ne každá hláška musí být nutně míněna vážně, zde snad bylo jasně čitelné, že mi jde o pouhopouhý humor. Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Ma niekto skusenost s motormi Kubota??? ... a ide mi hlavne o to ze potrebujem charakteristiky motora kvoli vypoctom:( ... hold asi mi tam bude blafat Zetor 7201:nevim Citovat
dolly1010 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Nějaký takový motory musej bejt ve vlaku, nebo v lodi, ne? I když, ty lodní, bůh ví jestli pálej ubec naftu Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 neboj pálej, otec má v lodích mercedes motory V12........ ale ten motor stojí kolem 2 mega..... to pro tebe asi nepřipadá v úvahu Citovat
farky Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ja by som si vybral nejake tatrovacke V-ecko Citovat
simas Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 mam dojem ze scanie jsou nizkootackovy, a taky nakladni renaulty. Citovat
Haryk Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 pořádnej lodní točí tak 40-60 otáček a žere mazut Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 loď má provozních 800 a maximum 1200 a jezdí na naftu, alespoň ty to plujou po čr Citovat
Vvitty Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Ne každá hláška musí být nutně míněna vážně, zde snad bylo jasně čitelné, že mi jde o pouhopouhý humor. Jenze to neni zrovna moc vtipne... nehlede na to, ze to ma s tematem spolecneho asi tak 0. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.