Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomoc s diplomovkou, resp. rady od skusenych

Recommended Posts

Odesláno

Zalozil som toto vlakno, pretoze mam vypracovat diplomovu pracu na temu \"Hydrostaticky pohon kolesoveho vozidla\" a potreboval by som poradit vhodny dieselovy motor ktory pracuje v nizkych otackach a vydrzi vsetko, ale nie je zo Zetora:D ... ide mi o to, aby som vedel vsetky jeho zakladne charakteristiky, a to:

Typ, výkon (kW), max otáčky (s-1), krutiaci moment (Nm), mernú spotrebu (g/kWh) ... to by mi malo stacit:aut

Takze, su tu nejaky skuseni fachmani:roker ... bo ak nie, tak tam prastim motor zo Zetoru:D

...a ak niekto rozumie hydrostatiskym pohonom, tak uvitam kazdu pomoc, hlavne s volbou motorov a cerpadiel:potlesk

Odesláno

Škoda, že nestuduješ v Plzni, pak by Ti stačilo jen něčí diplomku opsat a bylo by vše O.K. (i když jsem tento weekend zjistil, že se i na Slovensku dělo něco podobného).

Odesláno
Původně zaslal: punkac

mno dej si vyhledat na www.vlaky.net pojem \"Hydra\" a dočteš se mnoho o těchto soupravách, jaký měly motor a jak byly přestavěny a modernizovány

Wooody: on hledá pomaluběžnej motor, něco jako je v autobusech CityBus - schválně až tím někdy pojedeš, tak se mrkni na otáčkoměr v jakém rozpětí motor pracuje

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Škoda, že nestuduješ v Plzni, pak by Ti stačilo jen něčí diplomku opsat a bylo by vše O.K. (i když jsem tento weekend zjistil, že se i na Slovensku dělo něco podobného).

házet všechny plzeňský fakulty do jednoho pytle je trochu nesmysl...

Odesláno

Medvěd: hej, to by bola pohoda:D

...punkac: diky za stranku, prestudujem to:super a ano, hladam presne taky motor, ktory toci idealne max 2500 otacok, ale za to ma aspon 200Nm tak pri 1600 otackach, proste neznicitelny motor:roker

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

házet všechny plzeňský fakulty do jednoho pytle je trochu nesmysl...

Ne každá hláška musí být nutně míněna vážně, zde snad bylo jasně čitelné, že mi jde o pouhopouhý humor.

Odesláno

Ma niekto skusenost s motormi Kubota??? ... a ide mi hlavne o to ze potrebujem charakteristiky motora kvoli vypoctom:( ... hold asi mi tam bude blafat Zetor 7201:nevim

Odesláno

Ne každá hláška musí být nutně míněna vážně, zde snad bylo jasně čitelné, že mi jde o pouhopouhý humor.

Jenze to neni zrovna moc vtipne... nehlede na to, ze to ma s tematem spolecneho asi tak 0.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...