Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno

Já vím..........po tvé 406 sem si myslel že už mě nic nepřekvapí........no hold sem se mýlil.....

sem ti to nechtěl naživo říkat jak si my to ukazoval....kamarádům se nemá říkat všechno

Odesláno

JJ, moc pekna konzole. Ze by do ni nebylo co dat, se nebojim, alespon ja mam porad potrebu nekam neco odkladat, takze verim tomu, ze se takova vec hodne vyuzije :super

Dam i sem odkaz na alternativu, kdyby nekdo potreboval mnohem vetsi prostror po ruce vepredu, tak sice ne tak vizualne elegentni, ale myslim, ze do tech nasich autobusu neurazejici reseni, muze byt i toto: :super:aut

Odesláno

PS: Pe.Tre, jeste bych mel dotazek, ta konzolka je pomerne nizka, takze predpokladam, ze predni sedacky pri ni jdou otacet, ze? Zkousel, pripadne, vyzkousel bys to? Dik :)

Odesláno

Ahoj Petře, koukal jsem na tu konzoli a dost mě to zajímá. Chápu to správně že to má možnost vytvoření zásuvky 12V a píšeš o možnosti montáže changeru, ale tam asi bude trochu složitější dotáhnout kabely zepředu,ne?

A nakonec to nejzajímavější, jaká je cena? Díky

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

zneužiju si to tady jako deníček :D

Rozvody fertig při 210500 km

tuhle soupravicku mam od minuleho tydne doma taky. jsme si ty \"valecky\" prohlizeli s kamosem a premysleli, co se na nich vlastne muze pokazit... :myslim:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak dnes přezuto na zimní a obuto na opravené a nově nalakované původní alu . Troufnul jsem si to dát do barvy vozu . věřím že někom se libit bude a někomu ne. :aut

post-9613-14109613087815_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...