Přema Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Já vím..........po tvé 406 sem si myslel že už mě nic nepřekvapí........no hold sem se mýlil..... sem ti to nechtěl naživo říkat jak si my to ukazoval....kamarádům se nemá říkat všechno Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 v poho Přemku , my ti taky neřekli všechno :aut Citovat
Tomáš Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Kde na ty auta beres? Mooooc pěkný kočáry.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 pár fotek novinky v autě v podobě odkládací středové konzole. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 moznost misto kastliku dat cd changer nebo dvd přehravač Citovat
Shemik Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 JJ, moc pekna konzole. Ze by do ni nebylo co dat, se nebojim, alespon ja mam porad potrebu nekam neco odkladat, takze verim tomu, ze se takova vec hodne vyuzije Dam i sem odkaz na alternativu, kdyby nekdo potreboval mnohem vetsi prostror po ruce vepredu, tak sice ne tak vizualne elegentni, ale myslim, ze do tech nasich autobusu neurazejici reseni, muze byt i toto: Citovat
Shemik Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 PS: Pe.Tre, jeste bych mel dotazek, ta konzolka je pomerne nizka, takze predpokladam, ze predni sedacky pri ni jdou otacet, ze? Zkousel, pripadne, vyzkousel bys to? Dik Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Ahoj Petře, koukal jsem na tu konzoli a dost mě to zajímá. Chápu to správně že to má možnost vytvoření zásuvky 12V a píšeš o možnosti montáže changeru, ale tam asi bude trochu složitější dotáhnout kabely zepředu,ne? A nakonec to nejzajímavější, jaká je cena? Díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 otáčet sedačky samo jdou , ad zasuvka , tu bys mel mit motomoto i v sedacce ridice dole u podlahy , cena konzole je 5 ale měl jsem slevu Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 jo a zadni ofuky uz uletely ,ale mam je az bude cas tak je dam zpet Citovat
chechet Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr zneužiju si to tady jako deníček Rozvody fertig při 210500 km tuhle soupravicku mam od minuleho tydne doma taky. jsme si ty \"valecky\" prohlizeli s kamosem a premysleli, co se na nich vlastne muze pokazit... Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 chechete pokazit nevim ale ty co jsme vyndali meli na sobě už dost rzi Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 tak dnes přezuto na zimní a obuto na opravené a nově nalakované původní alu . Troufnul jsem si to dát do barvy vozu . věřím že někom se libit bude a někomu ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.