Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

krásný den všem. Potřebuji radu mám problém se spojkou. Jde mi moc těžce pedál a přitom jsem už prošel vše od pedálu po lanko vše chodí lehce? Nevím jen jestli je to spojkou nebo přítlačný talíř. Má někdo takovou zkušenost nebo radu. Dík

[upravil dne 1/11/09 Sem.j]

Odesláno

Mě jde taky o dost více ztuha než u ostatních aut a známýmu na 405 taky.....řekl bych, že je to tak. Jde dobře, ale je tužší.....aspoň myslim, ale možná mam tu samou závadu....

Odesláno

vraj je to lankom k spojke,,, viaceri ludia to tvrdia,,, vraj ked je lanko dlhsie, cize ide popod prevodovku a toci sa dohora, (teda ide zpredu) , tak vtedy vraj ide tazsie,,, no ked sa pouzije kratke lanko a nedava sa popod prevodovku, ale ide priamo od pedala vrchom prevodovky, tak ide (zevraj) lahsie,,, ma proste kradsi chod,, menej odporu,,,, osobne som to este neskusal menit.....

Odesláno

Tomu rozumím ale mě to jde hodně těžko a lankem pohybuji rukou a neklade tak velký odpor. Stále mi praská ten silon u pedálu jak to jde stuha ale i tak díky

Odesláno

Odpojené lanko môže ísť ľahko a napriek tomu po zamontovaní ide ťažko. Trochu kvalitné lanké majú teflonovú vložku medzi lankom a bowdenom. Ak máš iné tak vymeň a ak máš s vložkou tak ho skús premazať nejakým riedkym mazivom. Mne sa osvedčil hydraulický olej.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mám podobný problém. V servise mi povedali, že to je proste tak jedno auto má tvrdú spojku jedno mäkkšiu. Tak som to prestal riešiť. Keď odíde potom sa na to pozriem.

Odesláno
Původně zaslal: Sem.j

Dík ale vše jsem to udělal.

lanko jde lehce,ložisko po vodítku lehce,tak pak už jen přítlačák,ale neřešil bych,když jinak OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...