Sem.j Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 krásný den všem. Potřebuji radu mám problém se spojkou. Jde mi moc těžce pedál a přitom jsem už prošel vše od pedálu po lanko vše chodí lehce? Nevím jen jestli je to spojkou nebo přítlačný talíř. Má někdo takovou zkušenost nebo radu. Dík [upravil dne 1/11/09 Sem.j] Citovat
Jackman Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Mě jde taky o dost více ztuha než u ostatních aut a známýmu na 405 taky.....řekl bych, že je to tak. Jde dobře, ale je tužší.....aspoň myslim, ale možná mam tu samou závadu.... Citovat
Sem.j Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 já zjistil že by to mohl být přítlačák ale nevím ještě chci více zjistit Citovat
Sem.j Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 to jsem zkoušel a chodí lehce měl jsme ho venku Citovat
xmichaelox Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 vraj je to lankom k spojke,,, viaceri ludia to tvrdia,,, vraj ked je lanko dlhsie, cize ide popod prevodovku a toci sa dohora, (teda ide zpredu) , tak vtedy vraj ide tazsie,,, no ked sa pouzije kratke lanko a nedava sa popod prevodovku, ale ide priamo od pedala vrchom prevodovky, tak ide (zevraj) lahsie,,, ma proste kradsi chod,, menej odporu,,,, osobne som to este neskusal menit..... Citovat
Sem.j Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Tomu rozumím ale mě to jde hodně těžko a lankem pohybuji rukou a neklade tak velký odpor. Stále mi praská ten silon u pedálu jak to jde stuha ale i tak díky Citovat
pastorek Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Odpojené lanko môže ísť ľahko a napriek tomu po zamontovaní ide ťažko. Trochu kvalitné lanké majú teflonovú vložku medzi lankom a bowdenom. Ak máš iné tak vymeň a ak máš s vložkou tak ho skús premazať nejakým riedkym mazivom. Mne sa osvedčil hydraulický olej. Citovat
2220 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Ja mám podobný problém. V servise mi povedali, že to je proste tak jedno auto má tvrdú spojku jedno mäkkšiu. Tak som to prestal riešiť. Keď odíde potom sa na to pozriem. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: Sem.j Dík ale vše jsem to udělal. lanko jde lehce,ložisko po vodítku lehce,tak pak už jen přítlačák,ale neřešil bych,když jinak OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.