Přejít na obsah

2220

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1994

Profilové informace

  • Město
    Partizánske
  • Stát
    Slovenská republika

2220's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Viete mi niekto poradiť ako vymeniť silent bloky stabilizátorov zadnej nápravy? V servise mi povedali, že to musia zhodiť celú zadnú nápravu. Nie je to somarina? ďakujem za radu
  2. Chcem sa opýtať či pasuje kabeláž zo starého modelu 405 D (2 vrtule) na nový typ 405TD (dve vrtule)?
  3. 2220

    oprava tlmiča

    Je to starý voz samozrejme že zistia, že sú tlmiče zlé. Ale spravím tak. Aspoň bude vylúčená jedna možnosť.
  4. 2220

    oprava tlmiča

    Mám taký dojem, ako by bol ten tlmič zaseknutý a keď zabrzdím tak to buchne(uvolní sa to). Hlavne to búcha, keď postojí a potom niekde idem a zabrzdím. Keď dlhšie jazím tak to nebúcha. Myslel som či by nestačilo tlmič riadne premazať, aby sa nezasekoval.
  5. Dá sa tlmič opraviť tak aby nebúchal? Mám 405 1,9TD. Predná náprava.
  6. Čafte vie niekto poradiť? Pri zabrzdení niečo buchne na pravej strane prednej nápravy. Čo to môže byť? Myslím si, že to je tlmič, ale nie som si istý. Ak to je tlmič dá sa to búchanie eliminovať?
  7. Ok skúsim nejaké vrakovisko.
  8. Nie originál znamená, že chcem nejakú lacnejšiu (napr. polskú). Originál v Peugeote stojí u nás v SVK 44€. To je trochu moc za kus bakelitu.
  9. Kde zohnať kľučku na zadné dvere, nie originál? Jedná sa o 405 1,9 TD 1994. Všade kde som sa pýtal mi hovorili, že to nemajú, len originál s Peugeotu. Viete poradiť?
  10. 2220

    Otázka na Oddieho.

    Aha tak to som nepochopil. Som tu nový tak sa radšej opýtam. Do toho SZ sa píše nejaká mailová adresa, alebo stačí meno?
  11. Čaf, díky za radu ako dať dole madlo na riadiacej páke. Mám 405 TD 1994 a niekedy sa stane, že mi nechce chytiť motor až po dlhšom točení. Chalani s fóra ma odporučili na teba, že vieš ako vyriešiť spomínaný problém. Vieš čo to môže byť? Ďakujem
  12. Je tam aj spätná klapka za čerpadlom. Kde by sa mohla nafta tratiť? Ako to zisťím či padá nafta?
  13. Niekedy mi auto nemôže naštartovať iba po dlhom točení. To sa mi stáva tak 1 za mesiac. Inak štartuje dobre. Palivový filter menený, baterka nová auto 1994 405 TD. Vie niekto poradiť akým smerom sa mám pustiť pri hľadaní chyby? Mylíte že to bude čerpadlo? Nevyzerá že by tieklo. Ďakujem za typy. Peter
×
×
  • Vytvořit...