Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

tak máš blbý rok tu to máš viz výše seznam pojistek mám u několik druhů dle roku tak příště upřesni rok i s měsícem ;)

[upravil dne 27/10/09 honza406]

• O 10 měsíců později...
Odesláno

SH je bocnik na proud do pristrojove desky pokud das misto bocniku SH pojistku o polku dolu tak se ti pri kazdym zapnuti klicku skontroluji budiky ..je to neco servisni test palubnich pristroju.. a je to jen u techto modelu pojistkove skrine..

• O 3 roky později...
Odesláno

Chlapi prosím vás . Předchozí majitel zapojil rádio zvláštně .. kabely neseděly tak jsem to celé překopal a jdou mi tam 2 kabely s trvalým napětím 12 VOLT jak při otočeném kličku , tak i bez klíčku. Nikde tam není 12 VOLT spínaných .

může mi někdo říct která pojistka se o toto stará ? Jestli by nepomohlo jí třeba otočit , vyměnit.. F24 je Autorádio ale ta se stará o trvalé napětí ne ?

Odesláno

všechny kabely tam jsou origo. Jen byly špatně zapojené jen tam 12V spínaných v tom svazku není. Přesunutí pojistky jsem jeeště právě nezkoušel protože nevím která to je na fotce schémata je to F24 tak vyzkouším.

[upravil dne 14/1/14 11:28 od venomcz]

Návštěvník
Odesláno

Nevim jak u těch starejch modelů, ale u toho co mám já je to hned pojistka č.1, má dvě polohy, nahoře a uprostřed, v jednej z nich funguje furt a v druhej jen se zaplým klíčkem.

Odesláno

mrknu na to no . Je to na prd když se neukláda pamět rádia. Navíc má moja v autě subwoofer apod tak jí to chci dát do kupy. Když jsem jí to nechal na trvalých 12 V tak jí to třískalo baterku .

Odesláno

Ahoj přeji pěkný víkend. Sedím teď v autě a hrabu se v těch pojistkách dle tohoto obrazku co je tu se ridit nemuzu mam to uplne jinak . Nasel jsem toto a vypada to lip . http://www.peugeotlogic.com/fuses/fuses306/fuselist7.htm

Pojistka f1 ma dle toho dve polohy (f1 a f1a ) momentalne je pojistka v te druhe poloze f1a . Kdyz ji hodim naopak jak jste mi radili tak je to cele beze zmeny a navic mi sviti kontrolka baterky a nezhasne ani kdyz vytahnu klic nic .

Chlapi potrebuju poradit jak tam dostat tech 12 v spinanych .

Re: tu je ma poj.skrin

by06.jpg

Tak je to spravene byl tam porušený kabel co šel do zkratu

[upravil dne 18/1/14 11:30 od venomcz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...