Sobull Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Ahoj ve spolek. Mám pocit že jsem tu už někde viděl, ale nemůžu najít... Potřeboval bych diagnózu 405 1,9D. Asi po 15 km se mi přehřál motor (všiml jsem si až když se rozsvítila STOPka). Kouknu pod kapotu a pod auto, voda tekla někde za motorem. Po povolení víčka nádobky se voda do ní zpátky natlačila, ale ani nekouřila natož aby vařila. V oleji se mi na první podívání voda nezdála, pokud se to ale dá jen na měrce poznat. Větrák se točí. horní hadice z chladiče horká, ta dolní uplně studená, chladič taky studenej. Potřebuju poradit co by to mohlo být, případně jestli to má smysl opravovat, chtěl jsem ho nechat užít si poslední zimu a pak věčný odpočinek, tak jestli si neříká o důchod nějak dřív... Každopádně s tím zítra přískokama budu muset urazit 60km, tak každá rada drahá. Díky Citovat
Líby Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 jestli byl studenej chladic tak vymenit termostat,podivat na hadice jestli neni nejaka derava Citovat
Sobull Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Taky mě napadl termostat. Zas tak to auto neznám, poraď kde ho přesně najdu, možná bych ho aspoň na zítra přemluvil k činnosti než se dostanu k jinýmu autu. Teď potmě už toho moc neudělám. Ale kdyby to byl termostat, proč by to celý bylo v takovým přetlaku, že to někde teče ven a když se povolí víčko tak to nateče do nádobky a týct přestane? No ale jak říkám, nejsem přes auta, tak nevím jak ty okruhy pracujou. Ale začínám se do toho dostávat, za poslední měsíc třetí závada, která to odstavila:bacha Citovat
xmichaelox Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 tu na konci som daval prispevok s foto : http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=49019&page=10 Je to len hadicami, nakolko ti vytecie voda, spravi sa vzduchova bublina, chladic je takmer aj plny, no studeny, v kureni je takisto studeny vzduch, no teplota svihne na 100-vku.... ... treba vymenit hadice, pravdepodobne ti to pustilo tiez vedla tej vodnej pumpy, ako som aj odfotil... pak uz len doliat vodu a nezabudnut to odvzdusnit !!! , Odvzdusnis to na termostate, je tam bud odvzdusnovaci srob na imbus, alebo vrchna tenka hadica na prepad spat do chladica, staci ju povytiahnut a pri beziacom motore dolievat vodu do chladica, az kym ti nezacne vytekat cez ten srob, alebo tu hadicu.... ,, ja to idem tiez znova riesit, pretoze ako to uz byva, jednu vymenis, pusti dalsia, najslabsia v poradi Citovat
xmichaelox Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 tu je termostat, v tom modrom oznaceni,, a cervenym je 1: vyvod na hadicu - staci povolit a povytiahnut az do doby, kym nepojde voda bez vzduchu (treba stale dolievat chladic) , potom zatiahnut a hotovo. 2: srob na odvzdusnenie, pokial na č.1 nie je hadica .. postup rovnaky ako pri č.1 .. ak sa ti aj nadalej bude voda stracat, treba hladat miesta, kde ti presakuje voda cez hadice.. byva to najcastejsie pri tej vodnej pumpe, co som daval odkaz.. , alebo od kurenia, to su dve hadice, ktore ti idu zozadu spoza motora do kasne, su nad sebou. Jedna z nich vedie aj prave k tej vodnej pumpe, druha do bloku . Je tam zozadu vsade na houby pristup, takze sa tazko hlada ta spravna hadica. Apropoooo, niekedy to tam zozadu byva aj zablendovane gumovou zatkou, namiesto vyvedenej hadice, takze to treba vsetko hmatom, tazko sa tam diva... a ta voda tade tecie len vtedy, ked je v motore tlak, takze ak by si dolial vodu a cakal, ze ti bude tiect, budes cakat marne. [upravil dne 27/10/09 xmichaelox] Citovat
Sobull Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Díky díky, to mi pomohlo. Docukal jsem to domů, vždycky 5km, odvzdušnit, dolít a zase 5 km:super. No pak jsem jednou odvzdušnil dolil a ujel asi 35 km bez problému a od té doby nic. Což je úplně na nic protože nemůžu zjistit odkud to teklo. Byl jsem pod tím vlezlej a malinko u sponky rosí ta silná hadice co vede od motoru dolů ke chladiči. Otázka je kde ji sehnat, v kelly se mi zdá že nemají nebo nemůžu najít. A co má být připojený na tom konektoru co je na tom odvzdušňováku? Já tam totiž nic nemám:myslim Citovat
xmichaelox Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 prave ze si to zistil, odkial to tecie , vsak pises, ze je hadica pri eskapaske navlhnuta. Ano, ked stojis a je bez vacsieho tlaku, tak je tam len vlhko,,, no ked motor bezi, je tam vacsi tlak, takze tade vali voda von,,, Inak neviem, kde u vas zozenies,,, no ja zhanam nahrady hadic cez obchodak kusok v meste, maju aj web : www.intercars.sk a je tam aj webkatalog, kde su dostupne diely... inak ked budes tu hadicu menit, musis tu prirubu, na ktoru budes novu hadicu nasadzovat, riadne ocistit od vodneho kamena ! A pamataj, ze to nemusi byt jedina hadica, ktora prepusta ,, hlt stare je stare inak ten konektor nie je na kazdom termostate,,, ja tam mam tri, no zvacsa byvaju len dva a to zvrchu,, cerveny a zeleny, tie tam ty isto mas, no a miesto toho, co mam ja, mas ty v tych miestach srob na odvzdusnovanie..... vela zdaru Citovat
Sobull Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Já to myslel tak, že mi to za jízdy přestalo samo téct, tak jsem měl strach jestli to najdu. Ale asi se to jen ucpalo něčím na chvíli, sundal jsem ji a je fakt prasklá u sponky. Jdu to někam shánět. A ten konektor... já ho tam právě mám, ale nemůžu najít nic, co by se k němu dalo připojit:myslim. Tak už je ten termostat asi někdy měněnej. jen pro zajímavost na co ten konektor je? Citovat
xmichaelox Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 no jo, prajem, aby to bola jedina hadica, co ti prepustala,,, bo ja som pomenil uz aspon zo tri, co sa to postupne \"ondiiiiii\" a chystam sa na dalsiu ,,, no a na co je ten konektor, neviem ani ja, na starej 405-ke som to nemal,, a tu to asi tiez neplni ziadnu funkciu ( teraz v rokoch \"takmer\" dosluhovania ) ,, mozno ze to ma cosi spolocne s tymi ventilmi na emisie,, kto vie , ale budme radi, ze tieto motory su este neni prepchate a riadene elektrikou a ze nam to pojde takmer aj bez baterky .. inak mal by tam ist biely , trosku hrubsi kabel, ktory by mal byt origo vo viazani elektroinstalacie .......... Citovat
Sobull Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 Tak jsem hadici opravil (zbastlil ze trech hadic), ale mám další problém. Okruh se mi celý strašně tlakuje a můžu odvzdušňovat jak chci stejně to po chvíli je zase natlakovaný, že se to žene z expanzky ven. Hádám správně když si myslím, že je termostat v háji? Hadice od něj k chladici se ani neohřeje. Mohl být v pytli už před tím, akorát nejslabší místo byla ta načnutá hadice tak to povolilo tam... Při kolika stupních termostat přepouští? Mě se totiž teplota dostala jen na 80 stupňů, ale zato se mi už při týhle teplotě rozsvítí stopka a přehřátí. Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Je to blbé, ale vypadá to na těsnění pod hlavou, nebo prasklou hlavu. [upravil dne 31.10.2009 P607Olda] Citovat
xmichaelox Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 no, pokial sa ti hadica pri chladici neohriala, tak tam mas vzduchovu bublinu v bloku motora, mas to zle odvzdusnene,,, cize sa vytvori z tej trosky, co je v bloku para a ta ti to natlakuje, takze ti z chladica slaha vodu von,,,, isto ti to ani nekuri v tom pripade,,, takze je jasne, ze nemas vodu ani v kureni, cize ani v hlave......... .....bacha na to,,,, tu hadicu na termostate, v najvissom bode ,, povol a vytiahni,,, uvidis, ze ti voda v chladici klesne,,, pak treba dolievat pri tej zhodenej hadici na tom termostate,, aby utekal vzduch prec a aby tam precerpalo vodu,,, mas tam proste iba kopu vzduchu.... ... som uz kdesi pisal, ze som mal rovnaky problem,,, zdanlivo som mal chladic plny, tak som to nakopol a siel,,, ani nie pet minut a hupslo to na stovku.... ,,, , tiez mi vyhadzovalo vodu von,,,, no ked som zhodil tu hadicku na tom termostate a odvzdusnoval,,, tak som dolial este takych 4 litre vody,,, bacha az tam do zohriateho nevlejes ladovu vodu, bo to bude v haji...... takze len pekne mat zhodenu hadicku, otvorenu expanzku, zapnut motor a pekne dolievat, az kym nezacne riadne z vrchu termostatu vytekat,,, potom pri tom beziacom motore tu hadicku na termostate dotiahnut a este doliat chladic, zavriet expanzku a je svaty pokoj,,, teda ak to nebude este akasi hadica prepustat .... tot vsio Citovat
Sobull Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 Hm hm, asi to bude složitější. Takhle přesně jsem to dělal. Odvzdušňuju až voda teče z termostatu, ale hadice od něj do chladiče je pořád studená. Topení topí jak snad nikdy netopilo, to je taky zajímavý. Zadělám, doleju a za chvíli je to zas natlakovaný. Hadice můžu projít, ale nevidím nikde, že by voda tekla, takže to spíš ne. A na 100 se mi ta teplota nedostane, prostě 80 stupňů, rozsvítí se červená u teploměru a STOPka, to už vůbec nechápu. V jaké teplotě termostat přepouští? Kolik vody je vlastně v tom okruhu? Já nalil odhadem asi 7 litrů. No pokud by to byla hlava, tak dojezdil veterán... Ještě se s tím zkusím poprat, ale začíná mě štvát krasavec. Citovat
xmichaelox Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 nooooo,, tak asi budes mat v tom pripade kdesi cosi ucpane a v chladici nie je prietok, proste akymsi sposobom ti necirkuluje voda ,, zeby bola v haji vodna pumpa ? ,, alebo upchany nejaky vyvod z chladica ? , alebo mozno ten termostat, neskusal si po nom pobuchat, ked to bolo zohriate ? ,, skus este ten vymenit,,,, sice je nad nim malinky prietok, no ten na cirkulaciu isto nestaci... ... a tych 80 stupnov, co vravis, nebude 80... len ti zle ukazuje rucicka, to je normalne, mne na predoslom peugeote ukazovalo 50 ako prevadzkovu.....,,, ked ti zasvieti stopka, to znamena, ze motor je uz prehriaty nad 100 stupnov, neviem, ci sa stopka nerozsviecuje pri 110 ... ....termostat by sa mal otvarat pri 90-95 .... ... holt treba prist teraz na to, preco ti ta voda necirkuluje cez chladic Citovat
Sobull Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 no, já hádám ten termostat, protože až u něj voda je (při odvzdušnění jde ven) a hadice za ním studená. Teď mě čeká horor se k němu dostat, dva šrouby ulomený a totálně zaoxidovaný... Nicméně je to poslední šance, kterou tohle auto dostane. Pokud se neumoudří, tak zimu nedojezdí. není normální aby se něco opravilo a auto jezdilo týden a zas něco, což se mi stalo třikrát za měsíc... Každopádně díky za pomoc:papa Citovat
Sobull Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Tak mám další poznatky a i otázky. Vyměnil jsem termostat. A i když se mi zdálo, že i ten starý chodí, tak se to teď zlepšilo. Hadice od něj do chladiče se už rozpálí.ALE: Za jízdy asi po 20 km se mi začalo rozsvěcet STOP a přehřátí, ale ne tak jak dokáže normálně svítit, ale mnohem slaběji. Teploměr ukazoval 80, ale tomu už nevěřím. ta intenzita svícení se měnila. Zastavil jsem, za termostatem horký,ale chladič teplej jen dole, ale při tom stání se mi zahřál celej, takže si myslím, že dobrý. A dneska ráno se mi ty kontrolky rosvítily hned po nastartování, při studeným motoru. Kde se přesně nachází to teplotní čidlo, asi je nějak špatný? Od čeho spínají sahary? Od toho stejného co rozsvěcí STOPku nebo mají vlastní čidlo? Neviděl jsem je totiž se točit. Citovat
xmichaelox Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 fuha, tak najprv mi to podla popisu pripadalo, ze mas opacne zapojene kable na termostate,,, ale ked pises, ze sa ti kontrolky rozsvietia aj hned po starte ,, nooo,, a intenzita svetla tu nehra ziadnu rolu, to skor znamena, ze mas kdesi bud zlu kostru, alebo ti cosi kdesi prebija... pretoze na tychto vozoch nie je na ziadne kontrolky a ani len na svetla ziaden potenciometer,, cize hladaj zavadu v elektrike aaalebo : ... co sa tyka zapojenia toho termostatu, tak blizsie k hlave ma byt cerveny a blizsie k tebe zeleny kabel...... takze ked vravis, ze sa pomaly kontrolka rozsvecuje, mas to asi opacne zapojene, takze ta intenzita svietivosti kontrolky moze byt sposobena tymto... a potom ti teplota ukazuje to, co ti ukazuje.. na termostate su dve cidla, jedno je na teplomer a druhe prave na kontrolku STOP , ked sa motor prehreje. Cidla na sahary by mali byt na chladici,,, ale nie som si isty, ci saharu nespusta aj prave cidlo z termostatu ,,, no ma sa zopnut pri 95°C, takze ktutit sa vetraky len tak lahko neuvidis,, mozno tak v lete ... s tym, ze je chladic za jazdy napoly studeny a napoly teply, to je ok, ved predsa ochladzuje vodu Citovat
Sobull Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Aha, tak ty kable musím zkouknout, možná jak jsem to rozebíral, tak jsem to pak dal obráceně. Ještě taky zkusím pročistit konektory, jak jsem to zběsile odvzdušňoval, všude tekla voda. Jediný co jsem dneska ráno zkusil bylo odpojit ten kablík co je blíž k chladiči a to vím, že STOPka zhasla, ale nevím jakou měl barvu, byla tma. Až se k němu dostanu, tak to zkouknu. Takže červený drát na modrý knoflík, zelený drát na červený knoflík:D Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.