Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,nevíte někdo co to znamená nebo proč bliká přední stropní světlo?když mám nastartované a otevřou se dveře od spolujezdce,přední stropní světlo bliká.nechápu proč

Odesláno

hmm.. ono to blika aj u mna akonahle otvoris niektore dvere ked mas nastartovane.. to je tak od vyroby, aby ta to \"upozornilo\" ze ides s otvorenymi dverami.. ale blika aj zadne, nie len predne.. a kvoli vsetkym dveram vratane kufra, nie len spolujazdcovym..

[upravil dne 27/10/09 mindwipe]

Odesláno

Ahoj,

u mého auta, P 206, 1999, 1,4

když se rozjedeš a máš některé dveře otevřené, tak začne blikat osvětlení interiéru a současně pípat- pískat.

Pískání se ozve asi jen 3- 5x a potom přestane, díle jen bliká.

Je to signalizace otveřených dveří.

Pokud ale stojíš a dělá to také, tak vidím někde problém. Jen mě zaráží, že to je jako blinkr. Když dáš blinkr, tak to v autě bliká naprosto shodně? Nebo to je jen velmi podobné blinkru???

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

hmm.. ono to blika aj u mna akonahle otvoris niektore dvere ked mas nastartovane.. to je tak od vyroby, aby ta to \"upozornilo\" ze ides s otvorenymi dverami.. ale blika aj zadne, nie len predne.. a kvoli vsetkym dveram vratane kufra, nie len spolujazdcovym..

[upravil dne 27/10/09 mindwipe]

tak jsem to dnes zkoušel a není to tím,dnes neblikalo,bylo rožlé.

Odesláno

už vím proč to bliká,stačí kousek popojet s otevřenýmy dveřmy a pak se rozbliká,dopředu i dozadu,ale jak to to auto pozná,to je mi záhadou

Odesláno

když mám cokoliv otevřené nebo pootevřené,stropní světlo svítí,stačí s autem kousek popojet,třeba z kopce a stropní světlo se rozbliká.

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

když mám cokoliv otevřené nebo pootevřené,stropní světlo svítí,stačí s autem kousek popojet,třeba z kopce a stropní světlo se rozbliká.

presne tak ,skus premazať zamky vo dverach aj na kufry mohlo by to pomocť, spinače by mali byť zrejme tam

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

už vím proč to bliká,stačí kousek popojet s otevřenýmy dveřmy a pak se rozbliká,dopředu i dozadu,ale jak to to auto pozná,to je mi záhadou

zrejme to vyhodnocuje elektronika, kedže takmer všetko(snímače,kontrolky,impulzy.....) ide do riadiacej elektroniky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...