NO3IA Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 zdravím,nevíte někdo co to znamená nebo proč bliká přední stropní světlo?když mám nastartované a otevřou se dveře od spolujezdce,přední stropní světlo bliká.nechápu proč Citovat
AnotherOne Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Skús prečistiť kontakt spínača v stĺpiku dverí. Citovat
Gitarista001 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Blika ako keby bol zly kontakt alebo blika rovnakou frekvenciou ? Citovat
mindwipe Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 hmm.. ono to blika aj u mna akonahle otvoris niektore dvere ked mas nastartovane.. to je tak od vyroby, aby ta to \"upozornilo\" ze ides s otvorenymi dverami.. ale blika aj zadne, nie len predne.. a kvoli vsetkym dveram vratane kufra, nie len spolujazdcovym.. [upravil dne 27/10/09 mindwipe] Citovat
NO3IA Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 kontaktama to není,je pravidelné jako blinkry Citovat
tomino Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Ahoj, u mého auta, P 206, 1999, 1,4 když se rozjedeš a máš některé dveře otevřené, tak začne blikat osvětlení interiéru a současně pípat- pískat. Pískání se ozve asi jen 3- 5x a potom přestane, díle jen bliká. Je to signalizace otveřených dveří. Pokud ale stojíš a dělá to také, tak vidím někde problém. Jen mě zaráží, že to je jako blinkr. Když dáš blinkr, tak to v autě bliká naprosto shodně? Nebo to je jen velmi podobné blinkru??? Citovat
NO3IA Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 myslím blinkr jako příklad...má to stejnou frekvenci blikání jako blinkr Citovat
Gitarista001 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Ten system svetla si mysli ze je auto v pohybe aj napriek tomu ze stojis. Takze obraz ano a zvuk nic ? A preco to robi iba pri spolujazdcovych dverach. [upravil dne 28.10.2009 Gitarista001] Citovat
NO3IA Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Původně zaslal: mindwipe hmm.. ono to blika aj u mna akonahle otvoris niektore dvere ked mas nastartovane.. to je tak od vyroby, aby ta to \"upozornilo\" ze ides s otvorenymi dverami.. ale blika aj zadne, nie len predne.. a kvoli vsetkym dveram vratane kufra, nie len spolujazdcovym.. [upravil dne 27/10/09 mindwipe] tak jsem to dnes zkoušel a není to tím,dnes neblikalo,bylo rožlé. Citovat
NO3IA Odesláno 30. říjen 2009 Autor Odesláno 30. říjen 2009 už vím proč to bliká,stačí kousek popojet s otevřenýmy dveřmy a pak se rozbliká,dopředu i dozadu,ale jak to to auto pozná,to je mi záhadou Citovat
NO3IA Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 když mám cokoliv otevřené nebo pootevřené,stropní světlo svítí,stačí s autem kousek popojet,třeba z kopce a stropní světlo se rozbliká. Citovat
MrVain Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: NO3IA když mám cokoliv otevřené nebo pootevřené,stropní světlo svítí,stačí s autem kousek popojet,třeba z kopce a stropní světlo se rozbliká. presne tak ,skus premazať zamky vo dverach aj na kufry mohlo by to pomocť, spinače by mali byť zrejme tam Citovat
MrVain Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: NO3IA už vím proč to bliká,stačí kousek popojet s otevřenýmy dveřmy a pak se rozbliká,dopředu i dozadu,ale jak to to auto pozná,to je mi záhadou zrejme to vyhodnocuje elektronika, kedže takmer všetko(snímače,kontrolky,impulzy.....) ide do riadiacej elektroniky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.