Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

genzer: no uvidíš...

GRiMx: jo jo ta-technix a je docela v pohodě... nesmí se sním lítat moc dírama jinak si vyrazíš zuby :D ale tak pokud chceš opravdu kvalitu koupíš KONI nebo něco jiného, ale na ten můj učel a ježdění ta-technix bohatě stačí

Odesláno
genzer: no uvidíš...

GRiMx: jo jo ta-technix a je docela v pohodě... nesmí se sním lítat moc dírama jinak si vyrazíš zuby :D ale tak pokud chceš opravdu kvalitu koupíš KONI nebo něco jiného, ale na ten můj učel a ježdění ta-technix bohatě stačí

já jsem na něj hlavně koukal, že maj za super cenu jenom přední/zadní tlumiče.. což by mi stačilo, sportovní pružiny už mám :myslim

Odesláno

Hmm hodne pekna barva , ma nejake oznaceni ? Pristi rok se chystam na svoji 106 a mel jsem v planu barvu z Octavie 2 RS zlutou , ale tadle je taky hodne pekna

Odesláno

díky kluci... tenhle týden by jsme měli snad jezdit... jinak jsem našel foto mého starého Edena... evidentně se o něj nestará špatně.. až teda na ty náleply... snad ho to přejde

post-24705-14109619505374_thumb.jpg

Odesláno

tak všechno už máme nachystáno a v pondělí mě čeká technická a přihlášení o víkendu se ještě přečistí motor, udělá se pár maličkostí v elektrice a od pondělka zase brázdím naše zdemolované silnice :D

Odesláno

JJ lepší tady někdo prostě dostal chuť se trošku pořádně i svést v autě :)

Jinak pak se pochlub až to budeš mít komplet po laku.. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...