Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute chcem sa opytat ci boli v nejakej vybave roletky zadnych bocnych skiel a ci sa daju domontovat na dvere bez tohoto prislusenstva? ci sa doma niekomu nevalaju a aka je ich priblizna cena. Dakujem za odpovede

Odesláno

Roletky byly za příplatek viz. Bezpečnostní Pack (boční airbagy vzadu + bezpečnostní pásy na bočních

zadních sedadlech s pyrotechnickými předpínači + manuální sluneční clony

na zadních oknech + manuální clona zadního okna)

Odesláno

samostatne sa nedaju domontovat, iba cely tapec. ake mas auto?

o dvoch kompletnych by som vedel (tapec+rolety+airbagy - ale tie by som radsej ani nezapajal, aby ti nestrelili pri zapajani.

su s 407SW

Odesláno

já je koupil jako příslušenství něco kolem 1400,- a spokojenost,:super určitě lepší než tyza 50,- s přísavkou a nějakým ksichtem nebo co na to tisknou:bojim

Odesláno

jj je to příslušenství peugeot, vyplní to celé zadní okno a drží to v gumě okna, takže žádné přísavky ani nic jiného co špiní okna. + bonus hezké logo 407 :D

zkusím to ráno vyfotit a hodit sem fotku.

Odesláno

skoda ze sa tie bocne nedaju len tak namontovat lebo menit cele tapaciry kvoli tomu je hlupost..jedine keby boli za dobru cenu. Folie su dobra vec ale cez leto si chcem otvorit na parkovisku okna tak nech mi tam kazdy lopkar nevidi resp folie na zadnych oknach sa mi moc nepacia hlavne na striebornej metle

[upravil dne 26/10/09 Knedla]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...