Qcko Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 MACI: ide o to, ze ked je to uz rozobrate, tak sa to meni vsetko komplet, pretoze to nie je pracicka na par minut;) ... a predstav si, ze vymenit len cast a kvoli ostatnym veciam sa ti neskor pokazi aj ta nova vec a k tomu sa to bude musiet znova rozoberat:bojim Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Setrvák se zpravidla nemění, pokud se nerozpadá. Já ho také měnit nemusel, u mě to bylo dáno tím, že mě naštvala ta pevná sada, a říkal jsem si když už, tak už, když to musím dělat podruhé, tak to půjde komplet, ať z toho mám nějakou radost. Jinak se setrvák jen kontroluje, když je OK, nechá se tam, a když není OK, hodně lidí dá tu náhradní sadu s pevným, viz porovnání výše. Mmch. ten původní setrvák vyndaný z mého auta, tu ještě mám, klidně prodám, je OK, jen malinko cvrlikal - to o sebe tře takový malý výstupek vnitřní části o tu vnější, to je dáno vůlí v středovém ložisku, která sice je minimální, ale tenhle pohyb dovolí. Citovat
MACI Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 OK, diky za info panove Aspon uz vim jak to chodi. Citovat
marsalek Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Sel by ten zmineny dvouhmotovy setrvak i na Xantii s DW10ATED a ML5T? Az budu menit spojku, tak bych ho tam pritom mohl (nechat) dat. Diky Kaja Citovat
MiliVFR Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 tuším že dvojhmota se dává u 66kw motorů _??? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Sel by ten zmineny dvouhmotovy setrvak i na Xantii s DW10ATED a ML5T? Az budu menit spojku, tak bych ho tam pritom mohl (nechat) dat. Diky Kaja musí jít, jsou to stejné motory i převodovka (RHZ plus ML5T) Citovat
Benžík Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Nezvýšila by kombinace dvouhmoták + spojka s pružinami životnost setrváku? Pokud by to vůbec šlo namontovat. Citovat
jiri.hermann Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 Jak jsem dříve avizoval, a nakonec jsem si k tomu vzal i foťák. Byť z toho moc fotek není, tak aspoň pro představu, jak ta 406 při té výměně vlastně vypadá. Popis (stručný postup) je za fotkama. [upravil dne 10/29/09 oddie] Zdravím mám dotaz ohledně spojky. Nevíš jakou má mít sílu spojková lamela???? Mám Citoren C8 2.0Hdi 79Kw 2004. Dík Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 (upraveno) paradoxně nejde o sílu lamely (obložení lamely), většinou na ní chybí desetiny milimetru a už klouže lamela bývá k nepoznání od fungl nové... na vině je hlavně přítlačák--unavená talířová pružina, vyhřátá, ojeté pracky od ložiska atd., pokud je to od výroby první výměna spojky, zpravidla stačí vyměnit jen přítlačák a ložisko Upraveno 5. prosinec 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
jiri.hermann Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Další nepřečtené téma → Celá náhradní čtyřdílná sada Valeo - jiný pohled Zdravím mám dotaz ohledně spojky ložisko je součástí přítlačného talíře??? Nebo je zvlášť?? Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2015 Autor Odesláno 7. prosinec 2015 Ložisko je zvlášť, při montáži se do přítlačáku zacvakne - u této tažné spojky. Nasadí se na vypínací vidlici, sesadí se převodovka s motorem a následně se zatlačením vypínací páky zacvakne. Bez toho by se to blbě sesazovalo. Citovat
pepe276 Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 (upraveno) Ahoj Oddie, možná hloupý dotaz: Proč jsi nepoužil 1hmotový setrvák ze 66kW 2.0 HDi i s přítlačákem a k tomu třeba lamelu z XM 2.1TD(předpokládám že stejná byla třeba i v 405, nebo 605 2.1TD)? Ložisko taky z nějaké starší řady s motorem 2.1TD a 1hmotou. Vyšlo by to na pár korun. Setrvák 1hmota HDi do 500 Kč na vrakáči, ložisko z 1hmoty 2.1TD taky cca 500 a přítlačák (2.0 HDi 66kW) s lamelou (2.1TD 1hmota) cca 2-3-4 tisíce-odhad. Komínek ložiska spojky z 2.1TD se vejde do přítlačáku 2.0HDi 66kW (přítlačák má sice o něco menší díru, ale vejde se tam). Pozor: Přítlačák z XM 2.1TD nesedí na 1hmotový setrvák 2.0HDi 66kW, proto se nedá použít, jedině i se setrvákem z XM 2.1TD(405, 605 ?). Kvůli krouťáku by byl určitě lepší, ale bohužel... Nevím ale, jestli 66kW přítlačák unese krouťák 80kW motoru, ale předpokládám, že by mohl, určitě bude mít nějakou výkonovou rezervu. Petr Upraveno 20. prosinec 2015 uživatelem pepe276 Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2015 Autor Odesláno 21. prosinec 2015 Tehdy jsem se nechtěl zabývat nějakým výzkumem, a dnes už bych tuplem nechtěl Stačilo mi vyzkoušení té jednohmotové náhrady, co šla za měsíc ven a vrátit (reklamací). Ta následná orig dvouhmota i se spojkou mě stála v nákupu 9tis, tak ani nebyl důvod moc něco vymýšlet. Jinak spojka z 66kW varianty asi krouťák odpovídající 80kW přenese, akorát tam je spojka obráceně. Tohle jsem chtěl řešit, když jsem uvažoval o té zástavbě 6q, ale nakonec na to nedošlo Mmch. chceš ten 66kW motor, co mi tu zbyl? Jinak z něj sundám hlavu a spodek dám vedle do sběru... Citovat
pepe276 Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 (upraveno) Co bylo té jednohmotě, žes jí reklamoval? Jo, jasně, že ho chci. Platí, jak jsme se dohodli Jak na to pospícháš? Stačí po Novém roce? Nemáš k té převodovce, co mám od tebe, náhodou ještě někde držák bowdenů řazení na ní? A možná bych k tomu motoru přibral i převodovku z RHZ, teda jestli jí ještě máš. Upraveno 22. prosinec 2015 uživatelem pepe276 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.