Michael coupé Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Prosím o pomoc jakýsi nenechavec si půjčil můj nb jen střepi po sobě nechal u auta :-( měl jsem v NB PP2000 zaheslovaný NB,tak mu bude asi na nic,ale mě zůstal kabel a CD se softem nemám,nemáte někdo kopii z netu se mi to vždy stáhne s chybou,za pomoc díky. Citovat
HakTac Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Když si pro to přijedeš, tak ti to smahnu. Citovat
Dave_k Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: foxo co to je nb pp... a ine skratky??? nb notebook pp peugeot planet 2000 Citovat
foxo Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: foxo co to je nb pp... a ine skratky??? nb notebook pp peugeot planet 2000 aj sem myslel, ze neco takeho, ale napadlo ma aj nejake radio, ked spominal kable. Ale ajtak dik moc. Citovat
foxo Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: Michael coupé Prosím o pomoc jakýsi nenechavec si půjčil můj nb jen střepi po sobě nechal u auta :-( měl jsem v NB PP2000 zaheslovaný NB,tak mu bude asi na nic,ale mě zůstal kabel a CD se softem nemám,nemáte někdo kopii z netu se mi to vždy stáhne s chybou,za pomoc díky. to ze mas zaheslovany nb este nic neznamena. Profik sa ti don dostane aj tak. Inac ked nic inse, tak sformatuje disk, a nahrane novy soft podla seba. Drivery su bezne na nete... Citovat
xmichaelox Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 noooo, ja mam zo softov iba PSA PROXIA , co sa tyka Peugeotov a s tym ntb je to pravda, staci formatnut HDD a niekto ma \"zarobene\" , holt, taketo veci nechavat v aute je dnes take, ako keby si ho rovno na ulici tomu \"fetakovi\" podal do ruky, len s tym rozdielom, ze ked ho nechas v aute, pribudnu investicie na sklo [upravil dne 23/10/09 xmichaelox] Citovat
Michael coupé Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 byl jsem v trafice asi 2minuty a max.10 metrů od auta,mno starej IBM za max. 2000Kč,měl jsem to jen do své 607l.Ruce zlomit by bylo málo,ale po tom nenechavci pátrám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.