Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc jakýsi nenechavec si půjčil můj nb jen střepi po sobě nechal u auta :-( měl jsem v NB PP2000 zaheslovaný NB,tak mu bude asi na nic,ale mě zůstal kabel a CD se softem nemám,nemáte někdo kopii z netu se mi to vždy stáhne s chybou,za pomoc díky.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: foxo

co to je nb pp... a ine skratky???:myslim

nb notebook

pp peugeot planet 2000

aj sem myslel, ze neco takeho, ale napadlo ma aj nejake radio, ked spominal kable. Ale ajtak dik moc. :super

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

Prosím o pomoc jakýsi nenechavec si půjčil můj nb jen střepi po sobě nechal u auta :-( měl jsem v NB PP2000 zaheslovaný NB,tak mu bude asi na nic,ale mě zůstal kabel a CD se softem nemám,nemáte někdo kopii z netu se mi to vždy stáhne s chybou,za pomoc díky.

to ze mas zaheslovany nb este nic neznamena. Profik sa ti don dostane aj tak. Inac ked nic inse, tak sformatuje disk, a nahrane novy soft podla seba. Drivery su bezne na nete...

Odesláno

noooo, ja mam zo softov iba PSA PROXIA , co sa tyka Peugeotov :roll

a s tym ntb je to pravda, staci formatnut HDD a niekto ma \"zarobene\" , holt, taketo veci nechavat v aute je dnes take, ako keby si ho rovno na ulici tomu \"fetakovi\" podal do ruky, len s tym rozdielom, ze ked ho nechas v aute, pribudnu investicie na sklo :(

[upravil dne 23/10/09 xmichaelox]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...