Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, nevim, ale myslim ze ano...

Ale nevim na jisto, dakedy, kdyz sem s kamaradem kupoval motorku, tak sme ji sebrali, bez odhlaseni, a az potom sme se zaceli rozmyslet.

Jemu jako majiteli ponukly na policii 2 moznosti.

1. Ze nam napise splnomocneni, a ze prijedeme s tou motorkou tam, odhlasime si ji tam, a v Trnvace prihlasime.

2. Ze sem v Trnave prisel na dopravak, okoukli masinu, potvrdili ze sedi vin a vse ostatatni, ten papir sem mu poslal postou, tam mu to na zaklade toho odhlasili, a poslal nam postou odhlaseny papiere, a tu sme si to prihlasili ...

Jinou moznost nam nedaval, tak nevim jak toje. Ale aspom na SK to ma logiku, nemozu odhlasovat Bratislavske auto v Trnavskom okrese.

Ale neviem ako to je teraz.

Odesláno

Občas se nestačím divit. Lubk0, nic osobního, ale proč vlastně ztrácíš čas s psaním takhle zbytečných příspěvků? Tazatel položil jednoduchou otázku, potřeboval stručnou a jasnou odpověď. Myslíš, že mu nějak pomůže vědět, že zrovna ty odpověď na tuhle konkrétní otázku neznáš? :) Nebylo by skoro přínosnější nepsat nic, když nevíš? ;)

Odesláno

dekuji za odpovedi, a kdyz mi da prodejce plnou moc k ukonum na DI muzu to za nej jet odhlasit nebo nebo musi on sam? Vim ze se ptam na hloupe otazky ale mam to trosku komplikovany.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Občas se nestačím divit. Lubk0, nic osobního, ale proč vlastně ztrácíš čas s psaním takhle zbytečných příspěvků? Tazatel položil jednoduchou otázku, potřeboval stručnou a jasnou odpověď. Myslíš, že mu nějak pomůže vědět, že zrovna ty odpověď na tuhle konkrétní otázku neznáš? :) Nebylo by skoro přínosnější nepsat nic, když nevíš? ;)

Precti si otazku ktera je psana rovno pod tvojou odpovedi :)

Takze sem mu dal odpoved, i na otazku, na kterou se zeptal neskor :)

Nevim proc zas tebe trapi, co kde pisu. Psal sa na prevod, hovorim jake sem mnel moznosti.

Mozna mu to pomuze. Kdyz ne, cist to nemusi tak jak on, tak ani ty :)

Navic sme v pokecu :)

PS: Nevim si predstavit, jak by to tady vypadalo, kdyby dal kazdy otazku, a odepsal mu jen nekdo, kdo zna stopercentnou odpoved :) To by snad nebylo ani forum, ale poradna...

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

dekuji za odpovedi, a kdyz mi da prodejce plnou moc k ukonum na DI muzu to za nej jet odhlasit nebo nebo musi on sam? Vim ze se ptam na hloupe otazky ale mam to trosku komplikovany.

ANo, když ti dá plnou moc, můžeš to odhlásit za něj.

Odesláno

Lubk0: Samozřejmě, že mě trápí, co kde píšeš. Jakožto moderátor chci mít přehled.

Prostuduj si prosím pravidla. Třeba bod 5. \"Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému.\"

Přehlašoval si někdy v ČR auto? Nemyslím si to. Sám nakonec píšeš, že nevíš, \"ako to je teraz\". Tak mi sakra vysvětli, jak tahle odpověď může pomoct při řešení problému. Alešek se dozvěděl, že Lubk0 to kdysi v Trnavě (jiný právní prostředí, jinej úřední šiml) dělal takhle, ale že si ani vlastně není jistej, jestli to takhle funguje dodnes. Príma. Velmi hodnotná odpověď.

To je fakt tak důležitý, reagovat úplně na všechno, jen abys něco napsal?

Ale vážně si to neber osobně, podobných zbytečných příspěvků je tu mraky. To je bohužel nemoc spousty uživatelů, že musí za každou cenu k tématu něco připsat, i když má jejich příspěvek nulovou informační hodnotu.

Ještě k tomu \"Navic sme v pokecu\". Ano jsme, to ovšem nic nemění na to, že tazatel měl problém a potřeboval znát jasnou odpověď, ne nějaký \"možná\" a \"kdyby\"...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

[...PS: Nevim si predstavit, jak by to tady vypadalo, kdyby dal kazdy otazku, a odepsal mu jen nekdo, kdo zna stopercentnou odpoved :) To by snad nebylo ani forum, ale poradna...

Toto fórum, potažmo celý Peugeot-club dnes je tam kde je a funguje tak jak funguje PRÁVĚ PROTO, že od začátku fungoval především jako poradna, protože právě to sem přitáhlo lidi. Na rozdíl od mnoha jiných klubů, které sloužily jen jako tupá plkárna, a protože tam nikdo smysluplně neradil, nikdy se pořádně nerozeběhly.

Odesláno

nebudu sice informacne hodnotny, ale v tomto musim s oddiem souhlasit. a s mirasem taky. :)

myslim, ze i v pokecu lze snadno rozlisit, zda si chce tazatel poplkat na tema \'co jste dostali pod stromecek\', nebo hodla vyresit konkretni problem.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Lubk0: Samozřejmě, že mě trápí, co kde píšeš. Jakožto moderátor chci mít přehled.

Prostuduj si prosím pravidla. Třeba bod 5. \"Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému.\"

Přehlašoval si někdy v ČR auto? Nemyslím si to. Sám nakonec píšeš, že nevíš, \"ako to je teraz\". Tak mi sakra vysvětli, jak tahle odpověď může pomoct při řešení problému. Alešek se dozvěděl, že Lubk0 to kdysi v Trnavě (jiný právní prostředí, jinej úřední šiml) dělal takhle, ale že si ani vlastně není jistej, jestli to takhle funguje dodnes. Príma. Velmi hodnotná odpověď.

To je fakt tak důležitý, reagovat úplně na všechno, jen abys něco napsal?

Ale vážně si to neber osobně, podobných zbytečných příspěvků je tu mraky. To je bohužel nemoc spousty uživatelů, že musí za každou cenu k tématu něco připsat, i když má jejich příspěvek nulovou informační hodnotu.

Ještě k tomu \"Navic sme v pokecu\". Ano jsme, to ovšem nic nemění na to, že tazatel měl problém a potřeboval znát jasnou odpověď, ne nějaký \"možná\" a \"kdyby\"...

Ja bych jen doplnil zneni bodu 5 ktery si nedocitoval cely a to posledne znenie \"pro zabavu tu mame pokec\"

A k prispevkem k veci, v kazde jedne teme najdu X prispevku ako mam ja, a doknce snad v kazde 3 ty nejakej uplnej off topic. Proc teda nenapomenes vsechny,a nezmenite pravidla tohoto fora ?

Proc jen mne, a zrovna tam, kde je to dle pravidel povoleno ?

Ja nevim, komunikuju tu s X lidmi,a vecsina sem chodi pro zabavu, a pro to, ze sou tu fajn lidi ... Sem tam se problem najde u kazdeho ...

Odesláno

Tak kdyz sem tak neprispusobivej, a strase zatezuju vsechny okolo, klidne mi tedy dejte ban... Co mam delat...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Alesek

ANo, když ti dá plnou moc, můžeš to odhlásit za něj.

jen doplním, že pokud máš plnou moc, uděláš to v místě svého bydliště a nemusíš do města, kde bylo auto přihlášeno na bývalého majitele ;)

Odesláno

Dakie: nerad Ti to říkám, ale není to tak úplně pravda. Auto může s plnou mocí odhlásit na sebe, ale musí to udělat v místě trvalého bydliště prodávajícího, které je naposled uvedeno v OP. Dám příklad: Prodávající měl auto registrované v Praze, kde ho také prodal, ale než si ho kupující stačil přihlásit, tak se prodávající přestěhoval do Brna a nechal si změnit adresu i v OP. Teď musí bohužel kupující jet do Brna, aby na sebe auto odhlásil.

Já osobně bych teda plnou moc nikdy nedal:bojim

[upravil dne 23/10/09 Kekros]

Odesláno

Většinu aut jsem kupoval na plnou moc, a prodávající byl vždycky rád, že to vyřídím za něj. Ale je třeba samozřejmě dávat pozor, nedávat nikomu nedůvěryhodnému.

Co se odhlášky týče, je třeba to udělat v místě trvalého bydliště prodávajícího, a to aktuálně platného, což může být i odlišné od toho, co je zapsáno v TP, pokud je lajdák. Prostě při změně trvalého bydliště úředníci seberou spis, pošlou ho do nového místa (úřadu), a nazdar. Pak ještě za toho lajdáka vyřizujete změnu adresy. Pokud vám tohle někde udělali v místě vašeho bydliště, byla je a pouze jejich libovůle, a poslali to na ten úřad poštou, ale nemáte na to sebemenší nárok, nelze to vyžadovat a na většině míst vám to neudělaj.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Lubk0

... Co mam delat...

Co třeba zkusit občas používat rozum?

Co se nekdy netvarit ako pan Buh ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...