Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Všem, kteří se dnes odpoledne chystají na Cindu znovu zdůrazňuju

že jediný možný příjezd autem je od Barrandovského mostu po levém břehu Vltavy (po proudu) - ve směru od centra ze Strakonické NEODBOČÍTE !!! (od centra tedy po Podolské straně směr Modřany, tam odbočit na Barrandovský most a zpět směr Smíchov, kde před SHELLkou odbočíte vpravo - je to hned za prodejnou sportovních potřeb) Pokud někdo odbočku mine, čeká ho cca 10 km kolečko nebo zaparkovat auto někde na Smíchově, dojet MHD k Lihovaru a pak cca 1 km pěšky

[upravil dne 12/12/2009 Medvěd]

Odesláno

ad Medvedovo upozorneni, lepe jednou videt nez 10x slyset : kliknete na odkaz a na zobrazene fotce, tam co jede ten Pickup a je tam na sloupu znacka parkoviste P tak tam odbocte doprava

situace pred odbockou jakmile odbocite, jedte rovne, tak abyste meli plot po leve strane, pro predstavu: situace po odboceni

Jinak teda, ac nejsem prihlasen, tak mi to casove vyslo (urcite kdybych byl prihlasen, tak bych to jako na potvoru mel problem stihat) a dorazim se taky na vas mrknout

[upravil dne 12/12/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ferry - děkuji (stejně mi někdo bude volat, že je u Smíchovského nádraží ....)

S tím počítej - sázím malé nealko PIVKO;)

Odesláno

tak diky za fajnovy sraz a prijemnou atmosferu i za pekne darky, komu jsem nepopral osobne tak preji nyni dodatecne prijemne svatky

Odesláno

Tak vánoční sraz cca ve 21.30 ukončen, všem zúčastněným děkuji za příjemnou atmosféru a bezproblémový průběh.

Stejně jako Ferry i já přeju všem krásné prožití blížících se Vánočních svátků a jsem rád, že jsme se v tak hojném počtu rozhodli na jedno odpůldne vysadit a prožít ho pěkně v klidu mezi přáteli.

Největšími bloudiči byla vyhodnocena dvojice Šalda & Peugeot09, těsně následována Jarajardou. Byť jsem se snažil dát vcelku podrobný (a podle mě blbuvzdorný) popis cesty, tito pánové dokázali, že tomu je úplně jinak - netušil jsem, že Císařská louka v navigaci vůbec neexistuje, oni zjevně také ne a tak všichni tři jezdili po Praze jak \"nudle v bandě\". Tímto jim děkuji za obveselení organizátora

Odesláno

A ja, protoze jsem popral jenom par Vyvolenym... tak nyni, i vsem ostatnim preji taktez hezke svatky a stastny novy rok :)

Původně zaslal: Ferry

tak diky za fajnovy sraz a prijemnou atmosferu i za pekne darky, komu jsem nepopral osobne tak preji nyni dodatecne prijemne svatky

Odesláno

Organizatorovi dekuji za sraz :) i ja jsem se priucil... dodnes jsem nevedel, ze za shellkou je jeste nejaka silnice :D jsem myslel, ze tam uz je proste pouze Vltava a nic jineho :)

:xvul jak se vubec na restauraci na tomhle miste prislo? Cedule jsem si nevsim jedine a ze by se tam nejakym zpusobem dostal neobeznameny smrtelnik, nejedouci tam za nejakym ucelem mi taky neprislo :myslim:D

Původně zaslal: Medvěd

Tak vánoční sraz cca ve 21.30 ukončen, všem zúčastněným děkuji za příjemnou atmosféru a bezproblémový průběh.

Stejně jako Ferry i já přeju všem krásné prožití blížících se Vánočních svátků a jsem rád, že jsme se v tak hojném počtu rozhodli na jedno odpůldne vysadit a prožít ho pěkně v klidu mezi přáteli.

Největšími bloudiči byla vyhodnocena dvojice Šalda & Peugeot09, těsně následována Jarajardou. Byť jsem se snažil dát vcelku podrobný (a podle mě blbuvzdorný) popis cesty, tito pánové dokázali, že tomu je úplně jinak - netušil jsem, že Císařská louka v navigaci vůbec neexistuje, oni zjevně také ne a tak všichni tři jezdili po Praze jak \"nudle v bandě\". Tímto jim děkuji za obveselení organizátora

Odesláno
Původně zaslal: švejk

:xvul jak se vubec na restauraci na tomhle miste prislo? Cedule jsem si nevsim jedine a ze by se tam nejakym zpusobem dostal neobeznameny smrtelnik, nejedouci tam za nejakym ucelem mi taky neprislo :myslim:D

Tato restaurace je poměrně známá, pokud ale chceš vědět, proč jsem pro letošní Vánoční sraz vybral právě jí, je třeba vrátit se v historii o nějakých 28 let zpět. V té době jsem sportoval (jezdil na lodi) a loděnici jsme měli těsně před Benzinkou (nyní SHELLka). Loděnice je na svém místě doposud, jen je kryta šílenou stavbou (nedávno prodejna historických aut, dnes nějaké sportovní potřeby). Tréninky na lodi spočívaly v jízdě po Vltavě (často kolem Císařské louky), následně jsme chodili i běhat (často na Císařskou louku). Když se letos na podzim na Džbáně rozhodli \"upravit\" ceny k až astronomickým sumám, vzpomněl jsem si na mé mládí a jel Cindu prověřit, zda by mohla být důstojnou náhradou za Džbán. Nakonec hlasováním většina pražských členů rozhodla, že trmácet se na ostrov ve čtvrtek kolem 17 hodiny je nesmysl a zvolila jinou restauraci, kde jsme vcelku spokojení. Já ale měl z jednání s majitelem (nebo nájemcem ???) Cindy docela dobrý pocit a tak jsem si řekl: \"Proč tu neudělat Vánoce?\" - no a dle mého názoru se dnešní odpoledne opravdu vydařilo a všichni zúčastnění byli spokojení.

[upravil dne 12/12/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Petav

Moc se nám to líbilo, pěkné prostředí i fajn parta. Děkujem organizátorům. Tady je odkaz na pár foteček: http://petav406.rajce.idnes.cz/Vanoce_s_Peugeot_clubem_Cinda/

Peťo, díky za fotky, měl si chybku v odkazu, tak jsem to jen opravil. Miras

[upravil dne 13/12/09 MirasCC]

Mirasi, díky za opravu, ale protože jsem odkaz jen zkopíroval, nekoukal jsem na správnost.

Odesláno

mozna to nepatri sem, ale tricka vypadaji super :)) hlavne potesi (podle meho) lepsi material a vysivky namisto potisku :)

Původně zaslal: Vvitty

dekuji, byl to hezky sraz :)

tak hezke svatky !

PS: doufam, ze se tricka a mikiny libi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...