Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Capy

bohužel u koni kvůli přenastavení musíš vyndat i přední tlumiče nastavuje se pootočením v krajní poloze ted nevím v které ale každopádně to znamená uvolnění z horního uložení.

na autě se dají stavět snad povozky AVO a to i vzadu. náký nastavení se dá odhadnout na začátku montáže a pak když nevyhovuje tak se hold jednou vyndaj a přenastaví.

Sory za opravu,ale ty máš teda ještě starý model koni,když je musíš vydělat a nastavit,nový model (asi 5let)už má štelování z vrchu,i vzadu ale musí být lumič uchycen v kastli a přístupný z evnitř auta,což peougeot nemá,tak proto se zadní musí sundat. Jinač osobně sem jezdil koni sport na dvou vozech a myslím,že to je nejlepší kompromis mezi cenou a výkonem. Toď všo !;):blablabla

[upravil dne 27/10/09 derek]

Odesláno

nene myslim že ne koni to na 306 nedělá snad do ted protože má slabou pístnici na předku. nemaj to ani v katalogu verzi stavitelnou z venku.

Odesláno

Taky bych od vás potřeboval poradit. Já jsem měl teda KONI namontované, už když jsem auto koupil, ale jediné co mi prodávající řekl, že se předek dá nastavit zvrchu a nemusí ven. Už ale nevím jak to nastavovat. A zadní musí ven a stlačit? Díky za rady.

Odesláno

Jakym zpusobem se steluje tuhost? Podobne jako vyska? A jakym zpusobem si pak odkontrolovat tuhost na obou stranach aby byla totozna? Nemel jsem takove tlumice nikdy v ruce..

Odesláno

to je jednoduchý. zadní je lepší vyndat stavějí se v roztažené poloze zamáčknutím knoflíku a pootáčením celého těla tlumiče- cvakají polohy. přední bohužel neštastně se stavějí ve zmáčknuté poloze nemají aretaci oba se musejí pístnicí pootočit stejně myslim že maximum je 720 stupnů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...