derek Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Původně zaslal: Capy bohužel u koni kvůli přenastavení musíš vyndat i přední tlumiče nastavuje se pootočením v krajní poloze ted nevím v které ale každopádně to znamená uvolnění z horního uložení. na autě se dají stavět snad povozky AVO a to i vzadu. náký nastavení se dá odhadnout na začátku montáže a pak když nevyhovuje tak se hold jednou vyndaj a přenastaví. Sory za opravu,ale ty máš teda ještě starý model koni,když je musíš vydělat a nastavit,nový model (asi 5let)už má štelování z vrchu,i vzadu ale musí být lumič uchycen v kastli a přístupný z evnitř auta,což peougeot nemá,tak proto se zadní musí sundat. Jinač osobně sem jezdil koni sport na dvou vozech a myslím,že to je nejlepší kompromis mezi cenou a výkonem. Toď všo ! [upravil dne 27/10/09 derek] Citovat
Capy Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 nene myslim že ne koni to na 306 nedělá snad do ted protože má slabou pístnici na předku. nemaj to ani v katalogu verzi stavitelnou z venku. Citovat
Andreww Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Taky bych od vás potřeboval poradit. Já jsem měl teda KONI namontované, už když jsem auto koupil, ale jediné co mi prodávající řekl, že se předek dá nastavit zvrchu a nemusí ven. Už ale nevím jak to nastavovat. A zadní musí ven a stlačit? Díky za rady. Citovat
AKCZ Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Jakym zpusobem se steluje tuhost? Podobne jako vyska? A jakym zpusobem si pak odkontrolovat tuhost na obou stranach aby byla totozna? Nemel jsem takove tlumice nikdy v ruce.. Citovat
Capy Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 to je jednoduchý. zadní je lepší vyndat stavějí se v roztažené poloze zamáčknutím knoflíku a pootáčením celého těla tlumiče- cvakají polohy. přední bohužel neštastně se stavějí ve zmáčknuté poloze nemají aretaci oba se musejí pístnicí pootočit stejně myslim že maximum je 720 stupnů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.