kopr Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 zdravim vsechny jaky by jste daly vy podozek na peugeot 306 1,4 a prosim vas nechci rady typu nema to cenu je to slaby jde mi o to ze jsem to chtel snizit pruzinama ale prijde mi to krom snizeni teziste takovy nic moc predstavoval bych si neco co drzi v zatackach a zase neni as zas tak nesnesitelne na beznou jizdu premyslel jsme o kw pevnem snizeni 30 mm cena 13 000 z tuning shopu co by jste doporucovaly vy a kde by bylo nejlepsi to koupit diky moc za rady planu´jˇu·do budoucna takze necht se diskuze rozjede Citovat
wooody Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 zkus se zeptat martyho777 měl na prodej štelovák......... je to ideal na naše silnice.... Citovat
kalio306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 štelovák od martyho už je fuč kopr ake zniženie si predstavuješ??? Citovat
kopr Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 no to si chci prave nechat poradit ale myslim se treba tech 30 mm od kw akorat ale tak maximalne 5cm s ohledeˇm na nase silnice Citovat
309GT Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Na pružiny pozor,kamarád koupil na GTi 205ku snížené pružiny o 3,5cm a nakonec to bylo stejný Ale třeba to byla vyjímka...radši bych dal podvozek,když poprosíš Martyho,třeba t nějakej najde na ebay za pěkný peníze;) Citovat
kopr Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 no kdys ja se bojim obednavek ze zahranici no lae necham si kdystak poradit ale chtel bych komplet podvozek bud pevnej nebo stavitelnej [upravil dne 20.10.2009 kopr] Citovat
309GT Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Určitě neprohlopíš A víc bych se bál e-shopů nebo obchodů v čechách,tady akorát každej kouká,jak si namastit kapsu! Zahraničních obchodů se neboj,je to totéž jako zdejší eshopy nebo aukce akorát s tím rozdílem,že tam je to levnější (většinou i s dopravou) klidně o 50% Citovat
wooody Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 jj marty umí hledat..... třeba ten volvikův našel taky a za krásný peníze..... štelovák kolem 7500 Citovat
kopr Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 no kdyby nekdo poradil nebo treba obednal na sebe tak bych byl moc rad ale nevim jak to tady mezi vamy chodi a ja bych kupoval stejne as na jaro takze mam cas Citovat
Capy Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 taky jde o to jaký peníz za to chceš dát. já mam koni -35 tuhostně stavitelnej a paráda. mnohem lepší než kdejakej výškově štelovatelnej. mam nastavený poměrně na měkko i když sportovní a sedí to daleko líp než tvrdej výškově stavitelnej podvozek hold za t cenu je asi líp propracovanej a naladěnej. nehledě na to že si to nastavíš podle sebe. Citovat
309GT Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Capy : Jak píšeš,záleží co je to za podvozek.Nejlepší je kombinace tuhost-výška,ale to je jiná cenová kategorie než třeba do 7k:D Ale hlavně záleží hodně na tom,co od toho pak očekáváš.Jestli to chceš na auto které bude na víc vzhled,půjde ti spíše o možnost štelování výšky aby jsis to mohl dát na denní ježdení víc nahoru a na sraz shodit na zem,ale jestli to chceš víc na performance,půjde ti spíš o tuhost než o výšku (i když taky né úplně jen o to)...ale fakt bych zainvestoval do celého podvozku než jen do pružin;) Já chtěl taky jen pružiny,ale teď mám podvozek koni - 6cm a spokojenost největší,ale je fakt že by to chtělo trošku zmírnit tuhost,jezdit deně 200-300km bych fakt asi nechtěl:D Citovat
volvik Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 jj presne tak napis martymu najde ti neco na netu a ten co jsem mel tak byl za hodne dobre penize a byl hodne dobry idealni na nase silnice nebyl ani moc tvrdy ani moc mekky a v zatackach drzel paradne ani se nehnul Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 tak proc nenapises co jsi tam mel zac? kazdej ho tlacite do nejakyho nakupu ale nikdo jste mu nerekli jestli to kw stoji za to nebo ne je to snad o tom kolik ma penez na podvozek? nebo jaky podvozek ma pouzit?...jediny vecny prispevek jsem videl od Capyho Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 ja jsem pouzil pruziny eibach -30mm na seriovy tlumice a do zadu po upraveni torzky jsem pouzil tlumice od supersportu...vzadu je to dost meky takze pri nalozeni vice lidma se to zhoupne a je slysitelne brouseni gumy . predni tlumice se na kratkych perak poroucely do kytek takze ted mam zamluveny podvozek koni stejne jako Capy...zlutej tuhostne stavitelnej....doufam ze se mi podari nastavit tak aby v zadu nesoural ale zustaly my blomby v zubech Citovat
derek Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Jo souhlasím z Ludkem,ale počítej stím,že at už koupíš cokoliv tak zadní tlumiče budou štelovatelné pouze když budou vymontované,protože jsou namontované pod autem a musíš je stlačit a potočit (tak to aspon funguje u koni,co teda vím) A přední tlumiče se dají štelovat z vrchu nasazenim kolečka na pístnici. Já bych šel do značky Koni kvalita/cena dobrý poměr cena cca. 13 800 http://speedpro.cz/koni-podvozek-snizeni-35mmnastavitelna-tuhost-p306-benz-p-1938.html Nebo kw ale to je jiná cen. relace Varianta 2 inox,výškově stavitelný a nastaveni tuhosti tlumiče. Cenna cca. 23 743,50 Kč Tak záleží na tobě a na tvé pěněžence do čeho půjdeš. Citovat
309GT Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: Ludweek tak proc nenapises co jsi tam mel zac? kazdej ho tlacite do nejakyho nakupu ale nikdo jste mu nerekli jestli to kw stoji za to nebo ne je to snad o tom kolik ma penez na podvozek? nebo jaky podvozek ma pouzit?...jediny vecny prispevek jsem videl od Capyho Měl tam TA Technix,nebo tak nějak,podobné jako Supersport;) KW stojí za to 100%,je to jedna z nejlepších věcí co sehnat můžeš,ale taky tu ještě nenapsal k čemu to vlastně chce a co od toho čeká,to je pak těžký radit.Je hrozně moc druhů podvozků a co vyhovuje jednomu,nemusí vyhovovat druhýmu.... Citovat
Capy Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 bohužel u koni kvůli přenastavení musíš vyndat i přední tlumiče nastavuje se pootočením v krajní poloze ted nevím v které ale každopádně to znamená uvolnění z horního uložení. na autě se dají stavět snad povozky AVO a to i vzadu. náký nastavení se dá odhadnout na začátku montáže a pak když nevyhovuje tak se hold jednou vyndaj a přenastaví. Citovat
marty777 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: Capy bohužel u koni kvůli přenastavení musíš vyndat i přední tlumiče nastavuje se pootočením v krajní poloze ted nevím v které ale každopádně to znamená uvolnění z horního uložení. na autě se dají stavět snad povozky AVO a to i vzadu. náký nastavení se dá odhadnout na začátku montáže a pak když nevyhovuje tak se hold jednou vyndaj a přenastaví. A ještě podvozky SPAX,ty jdou štelovat a nemusíš nic sundavat Citovat
volvik Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 sorry ale nemohl jsem si vzpomenout jak se jmenoval diky 309GT byl to TA technix a opravdu za ty penize nic lepsiho podle me nesezenes a jeste k tomu stelovatelny jinak KW je jeden z nej ale podle me za ty prachy koupit jenom pruziny se moc neoplati Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.