Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny

jaky by jste daly vy podozek na peugeot 306 1,4

a prosim vas nechci rady typu nema to cenu je to slaby

jde mi o to ze jsem to chtel snizit pruzinama ale prijde mi to krom snizeni teziste takovy nic moc

predstavoval bych si neco co drzi v zatackach a zase neni as zas tak nesnesitelne na beznou jizdu

premyslel jsme o kw pevnem snizeni 30 mm cena 13 000 z tuning shopu

co by jste doporucovaly vy a kde by bylo nejlepsi to koupit diky moc za rady planu´jˇu·do budoucna takze necht se diskuze rozjede

Odesláno

Na pružiny pozor,kamarád koupil na GTi 205ku snížené pružiny o 3,5cm a nakonec to bylo stejný:D Ale třeba to byla vyjímka...radši bych dal podvozek,když poprosíš Martyho,třeba t nějakej najde na ebay za pěkný peníze;)

Odesláno

no kdys ja se bojim obednavek ze zahranici no lae necham si kdystak poradit

ale chtel bych komplet podvozek bud pevnej nebo stavitelnej

[upravil dne 20.10.2009 kopr]

Odesláno

Určitě neprohlopíš;) A víc bych se bál e-shopů nebo obchodů v čechách,tady akorát každej kouká,jak si namastit kapsu! Zahraničních obchodů se neboj,je to totéž jako zdejší eshopy nebo aukce akorát s tím rozdílem,že tam je to levnější (většinou i s dopravou) klidně o 50%

Odesláno

no kdyby nekdo poradil nebo treba obednal na sebe tak bych byl moc rad ale nevim jak to tady mezi vamy chodi a ja bych kupoval stejne as na jaro takze mam cas

Odesláno

taky jde o to jaký peníz za to chceš dát. já mam koni -35 tuhostně stavitelnej a paráda. mnohem lepší než kdejakej výškově štelovatelnej. mam nastavený poměrně na měkko i když sportovní a sedí to daleko líp než tvrdej výškově stavitelnej podvozek hold za t cenu je asi líp propracovanej a naladěnej. nehledě na to že si to nastavíš podle sebe.

Odesláno

Capy : Jak píšeš,záleží co je to za podvozek.Nejlepší je kombinace tuhost-výška,ale to je jiná cenová kategorie než třeba do 7k:D Ale hlavně záleží hodně na tom,co od toho pak očekáváš.Jestli to chceš na auto které bude na víc vzhled,půjde ti spíše o možnost štelování výšky aby jsis to mohl dát na denní ježdení víc nahoru a na sraz shodit na zem,ale jestli to chceš víc na performance,půjde ti spíš o tuhost než o výšku (i když taky né úplně jen o to)...ale fakt bych zainvestoval do celého podvozku než jen do pružin;) Já chtěl taky jen pružiny,ale teď mám podvozek koni - 6cm a spokojenost největší,ale je fakt že by to chtělo trošku zmírnit tuhost,jezdit deně 200-300km bych fakt asi nechtěl:D

Odesláno

jj presne tak napis martymu najde ti neco na netu a ten co jsem mel tak byl za hodne dobre penize a byl hodne dobry ;) idealni na nase silnice nebyl ani moc tvrdy ani moc mekky a v zatackach drzel paradne ani se nehnul :)

Odesláno

tak proc nenapises co jsi tam mel zac? kazdej ho tlacite do nejakyho nakupu ale nikdo jste mu nerekli jestli to kw stoji za to nebo ne :) je to snad o tom kolik ma penez na podvozek? nebo jaky podvozek ma pouzit?...jediny vecny prispevek jsem videl od Capyho

Odesláno

ja jsem pouzil pruziny eibach -30mm na seriovy tlumice a do zadu po upraveni torzky jsem pouzil tlumice od supersportu...vzadu je to dost meky takze pri nalozeni vice lidma se to zhoupne a je slysitelne brouseni gumy . predni tlumice se na kratkych perak poroucely do kytek takze ted mam zamluveny podvozek koni stejne jako Capy...zlutej tuhostne stavitelnej....doufam ze se mi podari nastavit tak aby v zadu nesoural ale zustaly my blomby v zubech

Odesláno

Jo souhlasím z Ludkem,ale počítej stím,že at už koupíš cokoliv tak zadní tlumiče budou štelovatelné pouze když budou vymontované,protože jsou namontované pod autem a musíš je stlačit a potočit (tak to aspon funguje u koni,co teda vím) A přední tlumiče se dají štelovat z vrchu nasazenim kolečka na pístnici. Já bych šel do značky Koni kvalita/cena dobrý poměr cena cca. 13 800 http://speedpro.cz/koni-podvozek-snizeni-35mmnastavitelna-tuhost-p306-benz-p-1938.html

Nebo kw ale to je jiná cen. relace Varianta 2 inox,výškově stavitelný a nastaveni tuhosti tlumiče. Cenna cca. 23 743,50 Kč

Tak záleží na tobě a na tvé pěněžence do čeho půjdeš. :blablabla

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

tak proc nenapises co jsi tam mel zac? kazdej ho tlacite do nejakyho nakupu ale nikdo jste mu nerekli jestli to kw stoji za to nebo ne :) je to snad o tom kolik ma penez na podvozek? nebo jaky podvozek ma pouzit?...jediny vecny prispevek jsem videl od Capyho

Měl tam TA Technix,nebo tak nějak,podobné jako Supersport;) KW stojí za to 100%,je to jedna z nejlepších věcí co sehnat můžeš,ale taky tu ještě nenapsal k čemu to vlastně chce a co od toho čeká,to je pak těžký radit.Je hrozně moc druhů podvozků a co vyhovuje jednomu,nemusí vyhovovat druhýmu....
Odesláno

bohužel u koni kvůli přenastavení musíš vyndat i přední tlumiče nastavuje se pootočením v krajní poloze ted nevím v které ale každopádně to znamená uvolnění z horního uložení.

na autě se dají stavět snad povozky AVO a to i vzadu. náký nastavení se dá odhadnout na začátku montáže a pak když nevyhovuje tak se hold jednou vyndaj a přenastaví.

Odesláno
Původně zaslal: Capy

bohužel u koni kvůli přenastavení musíš vyndat i přední tlumiče nastavuje se pootočením v krajní poloze ted nevím v které ale každopádně to znamená uvolnění z horního uložení.

na autě se dají stavět snad povozky AVO a to i vzadu. náký nastavení se dá odhadnout na začátku montáže a pak když nevyhovuje tak se hold jednou vyndaj a přenastaví.

A ještě podvozky SPAX,ty jdou štelovat a nemusíš nic sundavat

Odesláno

sorry ale nemohl jsem si vzpomenout jak se jmenoval diky 309GT ;) byl to TA technix a opravdu za ty penize nic lepsiho podle me nesezenes a jeste k tomu stelovatelny :);) jinak KW je jeden z nej ale podle me za ty prachy koupit jenom pruziny se moc neoplati

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...