Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stěrače Valeo

Recommended Posts

Odesláno

@Jirka12: Na obalech stěračů většinou bývá nakreslené, jak je montovat. A kdyby ne, tak jsi je měl dát stejně jako ty co tam byly předtím.;) Spoiler musíš mít tak, aby ho přitlačoval proud vzduchu, takže dole musí být nízký a nahoru se zvedá od skla.

Guest Jirka12
Odesláno

sám nevím co se mi honilo v kouli ,když sem je tam dával,nebo jestli i ty předtím byly obráceně,těžko říct,nicméně díky za rady a potvrzení toho, co jsem tušil...už je to opravené :D

[upravil dne 6/1/13 17:05 od Jirka12]

• O 2 týdny později...
Guest Jirka12
Odesláno

...jinak pro ty co uvažují o výměně ,tak mě zaujaly stěrače Hella ,mají je v elitu kus za 280,- a v testech vyšly ještě o malinký kousek lépe než bosch aerotwin...a cenově téměř za polovinu...

Guest Jirka12
Odesláno

...určitě je vyzkouším a poreferuju, ale asi ještě chvilku počkám, bylo by mi jich líto teď v těch mrazech ...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Presne tie kraft stierace som kupoval z aukra minuly rok. Za mna nebrat. Strasne mi vrzali po skle. Je tam nejaka divna guma. Po mesiaci som ich vymenil za bosch a odvtedy klud.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

...takže jsem vyzkoušel ty stěrače hella...nejsou špatné,ale na bosch proste nemají, minulé bosch mi vydržely dva roky,takže mi těch 8mi stovek líto není a koupil jsem je znova...takze za mě hella dobrý,ale bosch lepší..

• O 1 rok později...
Odesláno

Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenost s original stieracmi od Peugeotu, pretoze teraz maju akciu na stierace, stoje cca 31 eur. Alebo radsej kupit Bosch, ako pise Fredino? Myslim co sa tyka kvality stierania.

Odesláno

Ja som kúpil tie Bosch za cca 36eur minulý rok cez leto a stierajú rovnako dobre ako keď boli nové.Ale kľudne kúp aj origo v Peugeote,minimálny rozdiel čo sa týka ceny :roker

Odesláno

Taky jsem ted kupoval bosch aerotwin dle testu jsou top-na p407 ze začátku stíraly supr ale ted nějak začli rozmazávat asi 5cm nahoře ale snad pomůže odmastit sklo začlo to dělat po nemznoucí směsy -20 z intersparu  :bacha   jinak jsou tiché

Odesláno

já mám od podzima nové Valeo Silencio a zatím spokojenost ... stály 800,- 2ks

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...