Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo, to máš docela nervy Květoni. Když se mi rozsvítí kontrolka, tak tam hned něco vrznu, i když mám u sebe třeba jen 50Kč. Čerpadlář vždycky blbě čumí na ten zisk, co jsem mu nadělil, ale to je mi putna. :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem kveton

100km jezdim celkem bezne, nikdy se mi totiz nechce davat penize za ropu :D

nejradsi bych jezdil zadarmo:D

A kdo ne? :D Stejně si myslim, že už je dávno vymyšlenej nějakej pohon na vodu nebo i vzduch. Jen si to zatim nechávaj pro sebe hajzli a až dojdou světové zásoby ropy a nastane panika, tak se pak bude prodávat i vzduch nebo ta voda! :D:D:D Jo jo, spekulace po ránu byla vždycky moje oblíbená! :D:D:D

Odesláno

Ja jsem asi tak pred 2 rokama cetl, ze maj vyrobeny auto na ted nevim jestli vzduch, vodu nebo vodik, ale naklady temer nulovy. Dokonce u toho psali i cenu kolem 400-500tis, ale nejak se potom slehla zem.

Takovyhle veci hned skoupej ropovi magnati, hajzli:(:mad:

Odesláno

jo jo asi 10 L. dotankoval jsem 59 L kdyš se rozsvitila kontrolka.:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem ZILA

jo jo asi 10 L. dotankoval jsem 59 L kdyš se rozsvitila kontrolka.:papa

JJ, uplne presne, taky kdyz to blikne poprve a naberu, tak cca 60l. Uvadenej objem je 70l, takze zbyva cca 10l, coz kdyz budu jezdit jako prase, tak urcite vystaci na tech 100km :papa

• O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tiez si myslim ze asi 10l. no niesom si isty.

90km som na rezerve spravil pri normalnej jazde.

---------------------

406 2.0HDi

Odesláno

ja teda nevim,ale ja este nemel rucicku uplne dole a bral sem 70litru.. mi to prislo ze nadrz je minimalne na 75 litru.....

Jo jinac co se tyce toho pohonu na vodu. Uz tata mi kdysi vypravel, ze nejak po vojne znal jednoho tipa, co se mu to povedlo. chtel si to patentovat. bohuzel byl do tejdne mrtvej.. udajne nejaka nehoda.. znate to. Motor mu prej fungoval, jen to chtelo vychytat.. prej se po nekolika km zadrel ci co.. uz si to nepamatuju presne, bylo to davno co to vypravel., ale tatka nepatril k lidem co by si vymejsleli. Myslim, ze jestli na to nekdo prijde, na svet to vyjde ve chvili, kdy dojde ropa.........

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem kveton

100km jezdim celkem bezne, nikdy se mi totiz nechce davat penize za ropu :D

nejradsi bych jezdil zadarmo:D

A kdo ne? :D Stejně si myslim, že už je dávno vymyšlenej nějakej pohon na vodu nebo i vzduch. Jen si to zatim nechávaj pro sebe hajzli a až dojdou světové zásoby ropy a nastane panika, tak se pak bude prodávat i vzduch nebo ta voda! :D:D:D Jo jo, spekulace po ránu byla vždycky moje oblíbená! :D:D:D

To jsem četl o Procter and Gambler :D, že prej koupili patent asi před 20ti lety na ultrazvukovou pračku, která nepotřebuje vodu ani prací prášek a vypere bez zničení barev. No a ty parchanti si to koupili, aby mohli vesele dál ničit lidem oblečení :D:D:D

Odesláno

prej byl před pár lety v televizi nějakej brazilec (nebo tak něco), kterej to už měl vychytaný... no pak byl v místní televizi atd. a pak zmizel ze světa jak kus prachu :( nějaká ta ropná společnost ho asi zlikvidovala, všechno zničila

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...