Ahmed Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Chlapi nevíte kolik litrů má 406 rezervu nemůžu to nikde zjistit. Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Napsán autorem Ahmed Chlapi nevíte kolik litrů má 406 rezervu nemůžu to nikde zjistit. To by mi taky zajímalo! :papa Citovat
kveton Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Tak to taky nevim, ale asi dost, jednou jsem pri svetle kontrolky ujel asi 150km a furt nic. Odhaduju takovejch 10-15l Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Ty jo, to máš docela nervy Květoni. Když se mi rozsvítí kontrolka, tak tam hned něco vrznu, i když mám u sebe třeba jen 50Kč. Čerpadlář vždycky blbě čumí na ten zisk, co jsem mu nadělil, ale to je mi putna. :D:D Citovat
Sepp Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Melo by to byt na dojeti 100 km - to znamena, ze co auto to jiny udaj - 150 km se mi zda nejake dost podivne Citovat
kveton Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 100km jezdim celkem bezne, nikdy se mi totiz nechce davat penize za ropu nejradsi bych jezdil zadarmo:D Citovat
Operator Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Napsán autorem kveton 100km jezdim celkem bezne, nikdy se mi totiz nechce davat penize za ropu nejradsi bych jezdil zadarmo:D A kdo ne? Stejně si myslim, že už je dávno vymyšlenej nějakej pohon na vodu nebo i vzduch. Jen si to zatim nechávaj pro sebe hajzli a až dojdou světové zásoby ropy a nastane panika, tak se pak bude prodávat i vzduch nebo ta voda! :D:D Jo jo, spekulace po ránu byla vždycky moje oblíbená! :D:D Citovat
kveton Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Ja jsem asi tak pred 2 rokama cetl, ze maj vyrobeny auto na ted nevim jestli vzduch, vodu nebo vodik, ale naklady temer nulovy. Dokonce u toho psali i cenu kolem 400-500tis, ale nejak se potom slehla zem. Takovyhle veci hned skoupej ropovi magnati, hajzli:( Citovat
Guest ZILA Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 jo jo asi 10 L. dotankoval jsem 59 L kdyš se rozsvitila kontrolka. Citovat
white Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Ty \"Zilo\" kdes vzal na plnou nádrž? :D To se mi stalo snad jednou jedinkrát za dobu tří let co jsem vlastnil třinulašestku. :D Citovat
Guest ZILA Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 No jo hornik a Chorvacko je dost daleko. Citovat
kawasaky Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem ZILA jo jo asi 10 L. dotankoval jsem 59 L kdyš se rozsvitila kontrolka. JJ, uplne presne, taky kdyz to blikne poprve a naberu, tak cca 60l. Uvadenej objem je 70l, takze zbyva cca 10l, coz kdyz budu jezdit jako prase, tak urcite vystaci na tech 100km Citovat
HeraCeeK Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Já snad videt v bedne spekulaci o pohonu na bazi kremiku a este cehosi jineho....Kremiku je na Sahare az oouuuvejj !! Citovat
Guest Miro406 Odesláno 23. prosinec 2004 Odesláno 23. prosinec 2004 Tiez si myslim ze asi 10l. no niesom si isty. 90km som na rezerve spravil pri normalnej jazde. --------------------- 406 2.0HDi Citovat
Bizzi Odesláno 26. prosinec 2004 Odesláno 26. prosinec 2004 ja teda nevim,ale ja este nemel rucicku uplne dole a bral sem 70litru.. mi to prislo ze nadrz je minimalne na 75 litru..... Jo jinac co se tyce toho pohonu na vodu. Uz tata mi kdysi vypravel, ze nejak po vojne znal jednoho tipa, co se mu to povedlo. chtel si to patentovat. bohuzel byl do tejdne mrtvej.. udajne nejaka nehoda.. znate to. Motor mu prej fungoval, jen to chtelo vychytat.. prej se po nekolika km zadrel ci co.. uz si to nepamatuju presne, bylo to davno co to vypravel., ale tatka nepatril k lidem co by si vymejsleli. Myslim, ze jestli na to nekdo prijde, na svet to vyjde ve chvili, kdy dojde ropa......... Citovat
majkii Odesláno 28. prosinec 2004 Odesláno 28. prosinec 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem kveton 100km jezdim celkem bezne, nikdy se mi totiz nechce davat penize za ropu nejradsi bych jezdil zadarmo:D A kdo ne? Stejně si myslim, že už je dávno vymyšlenej nějakej pohon na vodu nebo i vzduch. Jen si to zatim nechávaj pro sebe hajzli a až dojdou světové zásoby ropy a nastane panika, tak se pak bude prodávat i vzduch nebo ta voda! :D:D Jo jo, spekulace po ránu byla vždycky moje oblíbená! :D:D To jsem četl o Procter and Gambler , že prej koupili patent asi před 20ti lety na ultrazvukovou pračku, která nepotřebuje vodu ani prací prášek a vypere bez zničení barev. No a ty parchanti si to koupili, aby mohli vesele dál ničit lidem oblečení :D:D Citovat
Fusion Odesláno 28. prosinec 2004 Odesláno 28. prosinec 2004 prej byl před pár lety v televizi nějakej brazilec (nebo tak něco), kterej to už měl vychytaný... no pak byl v místní televizi atd. a pak zmizel ze světa jak kus prachu nějaká ta ropná společnost ho asi zlikvidovala, všechno zničila Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Prasárna, člověk když něco vymyslí, tak aby chodil denně v neprůstřelné vestě. Zejména ty ropácký společnosti mi lezou krkem. Vzkaz pro OPEC > táhněte do řiti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.