Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja tiez viem ze to nema na TD alebo TDi ucinok pokial nemas vykon cez 200koni ;).......potom to zmysel ma.....ale ja to budem montovat hlavne kvoli zvukovemu efektu mal som moznost za par korun si ho zohnat HKS tak preco nie :D......no ovladanie bude elektronicke cez podtlakovu pumpu a spinaca na plynovom pedaly ;)

Odesláno
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D komedie stará , tak si tam třeba nasad škrtící klapku at to má trochu efekt , bude ti to syčet pořád blbě a stejně - je to vyumělkované jak jacksonův ksicht:potlesk
Odesláno
Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx

ja tiez viem ze to nema na TD alebo TDi ucinok pokial nemas vykon cez 200koni ;).......potom to zmysel ma.....ale ja to budem montovat hlavne kvoli zvukovemu efektu mal som moznost za par korun si ho zohnat HKS tak preco nie :D......no ovladanie bude elektronicke cez podtlakovu pumpu a spinaca na plynovom pedaly ;)

já jsem asi blbej , ale by mě zajímalo , jakej to má efekt , když to máš přes těch 200k ? rád bych se dozvěděl taky něco zajímavého a kdybys mi to sem napsal , mohl bys mi taky prosím posat kefalín , co si predstavujete pod pojmem funkce tohoto ventilu

? děěěěkuji

Odesláno

no , a když ten turbokit nasadíš na svůj motor s tou kompresí , tak budeš plnit tak asi 0,3 bar abys neukázal okolí , co je to detonační hoření , tak tam ten ventil ani nedávej , nebo se nasereš že to funí jak když si žaba prdne:super

Odesláno

len pre informaciu, robil som si prdel. Nemienim do 307-cky pchat nieco, co je drahsie nez samotne auto :D ale prosim trochu mi to vysvetli co si pisal lebo to absolutne nechapem, ale dost ma to zaujima...dik

Odesláno

turbomotory mají nižší komresi než atmosferické a to o dost , když přeplníš motor který má třeba 11:1 a narveš do něho n1,5 baru , tak i kdybys ten motor konstrukčně vyřešil aby něco nepuklo , tak si nedokážu představit , kam bys musel posunout předstih , aby ti hned neukáply svíčky , čemuž by taky napomohl úplně pokakaný stecheometrický poměr- ty vstřiky co tam máš by nedokázaly dát tolik paliva a bylo by to tak chudé , že by se to ihned speklo- a mohl bys čipovat jak corporace intel . prostě strkat turbokyty na motor , kde nevyměníš písty, vačky a úměrně to nenakrmíš je vražda , nesmysl a tuzink maštáků laminátovníků

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...