xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 to je normalne ja to o chvilku budem mat na TDcku .......kupil som HKS SSQV Citovat
destiny Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 ...to jako když má tvé TD 66kW a nejede to, tak ať to má alespoň zvuk jako silný auto? Nebo jaký to má u tebe důvod? Citovat
Whitetiger Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 xxx- na tvoje TD si kupil Blowoffvalve HKS? ale vies ze ti to nebude fungovat? funguje len na turbo benzíne. Citovat
wooody Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 taky sem si řikal, ale nebyl jsem si jistej...... Citovat
Dakie Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 hehe, na TD si to klidně dej, ale bude to absolutně bez účinku na TD tak leda elektronický Blow-off Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 ja tiez viem ze to nema na TD alebo TDi ucinok pokial nemas vykon cez 200koni .......potom to zmysel ma.....ale ja to budem montovat hlavne kvoli zvukovemu efektu mal som moznost za par korun si ho zohnat HKS tak preco nie ......no ovladanie bude elektronicke cez podtlakovu pumpu a spinaca na plynovom pedaly Citovat
Libor T16 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D komedie stará , tak si tam třeba nasad škrtící klapku at to má trochu efekt , bude ti to syčet pořád blbě a stejně - je to vyumělkované jak jacksonův ksicht:potlesk Citovat
Libor T16 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx ja tiez viem ze to nema na TD alebo TDi ucinok pokial nemas vykon cez 200koni .......potom to zmysel ma.....ale ja to budem montovat hlavne kvoli zvukovemu efektu mal som moznost za par korun si ho zohnat HKS tak preco nie ......no ovladanie bude elektronicke cez podtlakovu pumpu a spinaca na plynovom pedaly já jsem asi blbej , ale by mě zajímalo , jakej to má efekt , když to máš přes těch 200k ? rád bych se dozvěděl taky něco zajímavého a kdybys mi to sem napsal , mohl bys mi taky prosím posat kefalín , co si predstavujete pod pojmem funkce tohoto ventilu ? děěěěkuji Citovat
omegascream Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 a ja mam v plane kupit si turbo kit a potom bude aj blow off Citovat
Libor T16 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 no , a když ten turbokit nasadíš na svůj motor s tou kompresí , tak budeš plnit tak asi 0,3 bar abys neukázal okolí , co je to detonační hoření , tak tam ten ventil ani nedávej , nebo se nasereš že to funí jak když si žaba prdne:super Citovat
omegascream Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 len pre informaciu, robil som si prdel. Nemienim do 307-cky pchat nieco, co je drahsie nez samotne auto ale prosim trochu mi to vysvetli co si pisal lebo to absolutne nechapem, ale dost ma to zaujima...dik Citovat
Libor T16 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 turbomotory mají nižší komresi než atmosferické a to o dost , když přeplníš motor který má třeba 11:1 a narveš do něho n1,5 baru , tak i kdybys ten motor konstrukčně vyřešil aby něco nepuklo , tak si nedokážu představit , kam bys musel posunout předstih , aby ti hned neukáply svíčky , čemuž by taky napomohl úplně pokakaný stecheometrický poměr- ty vstřiky co tam máš by nedokázaly dát tolik paliva a bylo by to tak chudé , že by se to ihned speklo- a mohl bys čipovat jak corporace intel . prostě strkat turbokyty na motor , kde nevyměníš písty, vačky a úměrně to nenakrmíš je vražda , nesmysl a tuzink maštáků laminátovníků Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 ak chces o tom nieco vediet tak si popozeraj forum dieselpower.cz/forum tam sa najviac vzdelavam .......a hod si do youtubu blow tdi a uvidis ze to pekne funguje.....krasne hvizdanie Citovat
Rejty Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 hale a nejmenuje se to nahodou POP of ventil..ten se daval na diesly:-D Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 http://tuning.autodoplnky.cz/blow-off-ventily/blow-off-ventil-pro-turbo-dieselove-motory-chrom-s1868447 tohle je přesně na diesly...... Citovat
MatrixChose Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Je to jenom kvůli zvuku, ale ten se mi líbí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.