marko26 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 zdarek chcem sa opytat ked nastartujem auto tak pocujem take jemne suchanie a ked vytlacim spojku tak to prestane ked pustim spojku tak znova zacne suchat treba vymenit lamelu? Citovat
pastorek Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Lamelu nie, skôr to vyzerá na spojkové ložisko. Citovat
marko26 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 a co to vsetko obnasa man namysli co treba kupit.a ked stym budem jazdit este asi kolko to vydrzi? Citovat
pastorek Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Môžeš s tým jazdiť a pozorovať či sa to zhoršuje. Počuješ to len po naštartovaní pri studenom motore alebo i po jazde? Lebo ak je to len pri studenom tak to môže byť i prejav neškodného opotrebenia prevodovky. Ak sa to bude zhoršovať a meniť na zvonivý zvuk tak by som pomaly zháňal nové ložisko. Podľa najazdených km i lamelu a prítlačný tanier. Temer vždy sa mení celá spojková sada aby s tým bol pokoj. Cena? Podľa typu motora od 100 do 200 €. Samotné ložisko cca 30 €. Citovat
marko26 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 dik zatial som to pocuval len pri nastartovani ale chystam sa teraz prec a ked pridem tak to skusim pocuvat aj po jazde ked bude zohriate.dik za info Citovat
dzana.m Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 skus nejdřív vymenit olej me to taky dálo a vymenil jsem olej a byl klid:) Citovat
Brian Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 ja sem mel spatny lozisko a sustilo to prave jen kdyz sem mel seslaplej pedal spojky kdyz sem nestal na spojce tak to nedelalo a cela sada i s praci v peugeot servise me vysla na 8000kc Citovat
marko26 Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 brian>u mna je to opacne len ked stlacim spojkovy pedal tak to prestane.a mam este jeden dotaz strasne sa mi mlzia okna a fukanie na celne sklo fuka len v strede okna a pokrajoch nie co stym alebo je to normalne? Citovat
pastorek Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Nadmerné mlženie okien môže signalizovať deravý radiátor kúrenie. Pozri na koberce pri kúrení či niesú mokré. S ofukovaním okna to bude zrejme horšie. To môžu byť iba zle nastavené tiahla ale i poškodené vedenie vzduchu v prístrojovke. Citovat
SaBoTeR Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: pastorek Nadmerné mlženie okien môže signalizovať deravý radiátor kúrenie. Pozri na koberce pri kúrení či niesú mokré. S ofukovaním okna to bude zrejme horšie. To môžu byť iba zle nastavené tiahla ale i poškodené vedenie vzduchu v prístrojovke. S mlzenim okien mam vcelku dost problem aj ja, nepomohla ani vymena peloveho filtra. A behat stale so zapnutou klimou? Koberce mokre nemam, ale ma tak napadlo, ci to nemoze byt aj tym, ze je asi stale zapnuty vnutorny obeh vzduchu... Klapka od kabinoveho sania bola zatvorena, ked som menil filter, aj ked som mal prepnute na vonkajsiu cirkulaciu. (nieje to s tiahlom, ale len vypinacom ako aj klima) Mohlo by to byt aj tym? Citovat
Ferry Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 na 95% lozisko spojky, cena zalezi kolik bude za praci (doma se to da zvladnout za cenu materialu cca 2000Kc, v servisu pocitej aspon 6 hodin prace) musi dolu prevodovka, takze je lepsi rovnou udelat komplet spojku Citovat
pastorek Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: SaBoTeR ...ale ma tak napadlo, ci to nemoze byt aj tym, ze je asi stale zapnuty vnutorny obeh vzduchu... S veľkou pravdepodobnosťou je to tým. Citovat
What the Hell... Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Původně zaslal: marko26 zdarek chcem sa opytat ked nastartujem auto tak pocujem take jemne suchanie a ked vytlacim spojku tak to prestane ked pustim spojku tak znova zacne suchat treba vymenit lamelu? Dela mi to uplne to sami,taky sem se ptal co to je a vsichni mi rekli LOZISKO...Nijak se to nezhorsuje ani po zahratem motoru to neprestane,proste seslapnes spojku a je klid...bohuzel to asi fakt bude lozisko:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.