Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ake mate s nimi skusenosti???

je to moje 1. auto s takym komfortom...

a vcelku som s tym spokojny...

v pneuservise mi ale tvrdia, ze po 1. zime odijdu (dostane sa do nich sol) a zacnu blbnut...

pitam sa aj preto, lebo zhanam este disky bud na zimu alebo na leto a snimacom podriadujem aj ich kupu (nechcem, aby to po prezuti pipalo ak tam nebudu a vysolit dalsie prachy za diagnostiku ked to budem prezuvat na zimu a na leto)

alebo to nechat vypnut? (to by podla mna bola asi skoda)

Odesláno

Po prvej zime rozhodne neodídu. Moje je štvorročné a veselo fungujú všetky. Vypínať to nemusíš ak budeš mať sadu bez nich. Pípne to asi len raz pri jazde dlhšej ako cca 25km čo som vypozoroval. Ja jazdím kratšie trasy takže mi to nepípa vôbec. Origo alu so snímaćmi som nechal na zimu, cez leto mám iné alu bez snímačov.

• O 2 týdny později...
Odesláno

jak je to se snímačema tlaku, když namontuju neorig.kola? předpokládám že to bude hlásit nějakou chybu.

Jde to nějak deaktivovat? Nebo jdou snímače dodatečně domontovat?

Odesláno

No tak se bez nich klidně obejdu.Ideální by bylo tuhle funkci zrušit aby to na přístrojovce neotravovalo a nebo sehnat origo kola.

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

No tak se bez nich klidně obejdu.Ideální by bylo tuhle funkci zrušit aby to na přístrojovce neotravovalo a nebo sehnat origo kola.

Tie snímače sa dajú normálne vybrať a miesto nich dať obyčajný ventil. Kolesá kvôli nim meniť netreba.

Odesláno

No to by sis snad mohl i tak......já prostě koupil kola co se mi líbili a snímače dal na ty nové kola.......nevím proč furt řešíš kola....????:myslim:myslim

[upravil dne 29-10-09 Přema]

Odesláno

Zkrátka jsem nechápal jak to stěma snímačema je. Nevim proč jsem si myslel že jsou nějak spojený s kolama.Teď už mám jasno. Tak dík

Odesláno

Tak mam maly problem, trosku mi fucalo koleso, rano nafukam 2,5 , vecer uz je 1 , dal som to do pneuservisu, ale problem neni v kolese, ale v slaifiku , fuci to cezen, vraj je koniec to sljfiku prasknuty ci co, a tade to fuci. Neviem teraz, ked ho chcem vymenit tak len cely aj so senzorom podltlaku pneumatik? to zas bude palka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...