alihen Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 ake mate s nimi skusenosti??? je to moje 1. auto s takym komfortom... a vcelku som s tym spokojny... v pneuservise mi ale tvrdia, ze po 1. zime odijdu (dostane sa do nich sol) a zacnu blbnut... pitam sa aj preto, lebo zhanam este disky bud na zimu alebo na leto a snimacom podriadujem aj ich kupu (nechcem, aby to po prezuti pipalo ak tam nebudu a vysolit dalsie prachy za diagnostiku ked to budem prezuvat na zimu a na leto) alebo to nechat vypnut? (to by podla mna bola asi skoda) Citovat
AnotherOne Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Po prvej zime rozhodne neodídu. Moje je štvorročné a veselo fungujú všetky. Vypínať to nemusíš ak budeš mať sadu bez nich. Pípne to asi len raz pri jazde dlhšej ako cca 25km čo som vypozoroval. Ja jazdím kratšie trasy takže mi to nepípa vôbec. Origo alu so snímaćmi som nechal na zimu, cez leto mám iné alu bez snímačov. Citovat
Kawa Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 jak je to se snímačema tlaku, když namontuju neorig.kola? předpokládám že to bude hlásit nějakou chybu. Jde to nějak deaktivovat? Nebo jdou snímače dodatečně domontovat? Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Snímače jdou dát skoro na každé kola , nemusí to být origo....já sám sem dával s origo na neorigo kola snímače a bezproblémů fungují..... Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 cca 2.500 Kč kus + nějaké přihlášení...... Citovat
Kawa Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 No tak se bez nich klidně obejdu.Ideální by bylo tuhle funkci zrušit aby to na přístrojovce neotravovalo a nebo sehnat origo kola. Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Ale v origo kolech snímače nemusí být........je to jen podle výbavy........ ne podle kol Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: Kawa No tak se bez nich klidně obejdu.Ideální by bylo tuhle funkci zrušit aby to na přístrojovce neotravovalo a nebo sehnat origo kola. Tie snímače sa dajú normálne vybrať a miesto nich dať obyčajný ventil. Kolesá kvôli nim meniť netreba. Citovat
Kawa Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Od které verze byly standartem ? mám tuším verzi premium Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 dej sem vin, zjistím ti jestli to tam máš origo či ne Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 UKAZOVATEĽ POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH: BEZ INDIKÁTORA STRATY TLAKU HUSTENIA Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 AnotherOne: Ted si byl rychlejší zase ty... Kawa: Takže i kdyby si snímače měl tak ti nebudou fungovat a ani přihlásit.... Citovat
Kawa Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 takže si taM MŮŽU DÁT KOLA JAKÝ CHCI A NEMUSÍM TO ŘEŠIT,JESTLI TO DOBŘE CHÁPU. Tak to by bylo dobrý. Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 No to by sis snad mohl i tak......já prostě koupil kola co se mi líbili a snímače dal na ty nové kola.......nevím proč furt řešíš kola....????:myslim [upravil dne 29-10-09 Přema] Citovat
Kawa Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Zkrátka jsem nechápal jak to stěma snímačema je. Nevim proč jsem si myslel že jsou nějak spojený s kolama.Teď už mám jasno. Tak dík Citovat
denoo Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Tak mam maly problem, trosku mi fucalo koleso, rano nafukam 2,5 , vecer uz je 1 , dal som to do pneuservisu, ale problem neni v kolese, ale v slaifiku , fuci to cezen, vraj je koniec to sljfiku prasknuty ci co, a tade to fuci. Neviem teraz, ked ho chcem vymenit tak len cely aj so senzorom podltlaku pneumatik? to zas bude palka Citovat
AnotherOne Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Podľa toho kde to je prasknuté. Možno bude stačiť kúpiť opravnú sadu č. 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.