Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kde ji najdeš ti neporadím, ale vyndání bude obtížný podle toho jak moc tam bude ,,připečená\", když budeš mit štěstí tak ji povolíš stranovým klíčem, ale pokud ne tak budeš muset ustřihnout kabel a rvát ji ráčnou

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Najdeš ji před katalyzátorem. Někdo má dvě, takže druhou za katalyzátorem (tvuj případ to asi nebude). Lambda vypadá jako svíčka od které vede kabel.

Očkový klíč je dobrý nápad pokud rozebere konektor nebo šmikne kabel. Doporučuji nahřát, nechat ochladit a pak to zkusit povolit.

The_DoctoR: neznáš service box?

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

Chci se zeptat, kde a kolik mám lambda sond na své 206tce? Je to rok 2000 a VIN: VF32CRFRE40651184. Díky

mas jednu lambdu s originalnim objednacim cislem 1628 HN a to pred katalyzatorem

Odesláno

tak to mi vyřešilo jeden problém, díky. Jinak po kolika km by se asi lambda měla měnit? Mám 130 a zdá se mi zvýšená spotřeba, bohužel nemám servisku, kde by bylo napsané, zda se měnila nebo ne, dá se vizuélně poznat, zda je lambda dobrá nebo ko? :-/

Odesláno

napriklad Bosch udava zivotnost cca 100tis km

vizuelne se poznat neda, jedine pripojit na osciloskop a merit prubeh napeti, ktere osciluje kolem hodnoty 1V, zmena je rychla, takze to neni mozne zmerit obycejnym digitalnim nebo rucickovym multimetrem, ale pouze tim osciloskopem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...