Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Však tu taky máme zodpovědné silničáře, kteří se řádně starají o sjízdnost silnic. Dnes jsem byl na správě silnic a pod pohrůžkou násilí jsem jim sdělil, že celý pátek a potom neděle musí být celý okres Jeseník sjízdný.

Odesláno

tak nakonec dalsi zmena planu :D vyrazim uz rano... a beru lyze :D (ale orientaku se urco zucastnim) lyze jsou budto na patek odpoledne a nebo na nedeli odpoledne :)

Odesláno

Mužu potvrdit, bylo to fajn. Jen už vím asi negativa srazu - OBSLUHA restaurace - zoufale pomalá. A to jsem tam byl jen dneska na večeři... :aut

Jinak samozdřejmě děkuji Pe.Trovi, Přemovi a Eltonovi za uspořádání srazu. Díky. :potlesk

Odesláno

Pomalá obsluha = míň se stihne propít a projíst = menší útrata = malý nebo žádný díško!!! Kdy už, sakra, obsluhujícímu personálu dojde, že jsou v hospodě oni kvůli tomu, aby hosty obsloužili v nejvyšší možné kvalitě a obráceně to fakt fungovat nikdy nebude?

Myslím si ale, že ani pomalá obsluha nedokáže zkazit celkový pocit z jistě pečlivě připraveného srazu - doufám, že nebyla zavíračka ve 22 hodin jako tuhle.

[upravil dne 13/2/2010 Medvěd]

Odesláno

Bohužel pro Růženku je 40 lidí z Peugeot Clubu přeplněná restaurace a nestihá vyřizovat objednávky .

:D:D:D

nechtěl bych tu být kdy je restaurace plná , my zaplnily sotva půlku.

Jinak vše je tu ok , dokonce i disco do pozdních hodin...

Pozdější fota jistě napoví....zvláště z páteční záchranné akci stylu Taxi 3. :D:D:D

Pe.Tr - sem líný se přelogovat :aut

Odesláno

Čučím jedním okem na bednu, druhým na PC a myšlenky jsou kde???

Jinak Pavlík má obě nohy v sádře pod kolena. včera byl hodně rozmrzelej, v noci na dnešek se ani moc nevyspali (prý za celou noc maximálně dvě hodiny a to po kouskách), ale dnes odpoledne už znatelně lepší. Nakonec opravdu jsem rád, že jsem se rozhodl zůstat v Praze, během mé návštěvy si Helča přeci jen může trochu odfrknout.

Doufám, že se všici dobře bavíte a že jste si dali panáka Pavlíkovi na zdraví.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...