Laďa Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Však tu taky máme zodpovědné silničáře, kteří se řádně starají o sjízdnost silnic. Dnes jsem byl na správě silnic a pod pohrůžkou násilí jsem jim sdělil, že celý pátek a potom neděle musí být celý okres Jeseník sjízdný. Citovat
Blizzard Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 je tu nadherne super lyzovacka a dobry pivko Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Nedráždi, jo !!! Takovej rozzlobenej Medvěd umí věci .... [upravil dne 11/2/2010 Medvěd] Citovat
švejk Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 tak nakonec dalsi zmena planu vyrazim uz rano... a beru lyze (ale orientaku se urco zucastnim) lyze jsou budto na patek odpoledne a nebo na nedeli odpoledne Citovat
plaz Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 letos mam smolika jsou jarnaky tak se venuju detem a to dobrovolne Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 hledam Blizzarda na web kamere a nevidim, ze by byl na parku? Citovat
Přema Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Zdraví Vás Lopaty.........je tu moc krásně.... PS: Ještě 6 členů a jsme KOMPLET...... Citovat
jaudax Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Mužu potvrdit, bylo to fajn. Jen už vím asi negativa srazu - OBSLUHA restaurace - zoufale pomalá. A to jsem tam byl jen dneska na večeři... Jinak samozdřejmě děkuji Pe.Trovi, Přemovi a Eltonovi za uspořádání srazu. Díky. Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Pomalá obsluha = míň se stihne propít a projíst = menší útrata = malý nebo žádný díško!!! Kdy už, sakra, obsluhujícímu personálu dojde, že jsou v hospodě oni kvůli tomu, aby hosty obsloužili v nejvyšší možné kvalitě a obráceně to fakt fungovat nikdy nebude? Myslím si ale, že ani pomalá obsluha nedokáže zkazit celkový pocit z jistě pečlivě připraveného srazu - doufám, že nebyla zavíračka ve 22 hodin jako tuhle. [upravil dne 13/2/2010 Medvěd] Citovat
Přema Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Bohužel pro Růženku je 40 lidí z Peugeot Clubu přeplněná restaurace a nestihá vyřizovat objednávky . :D:D nechtěl bych tu být kdy je restaurace plná , my zaplnily sotva půlku. Jinak vše je tu ok , dokonce i disco do pozdních hodin... Pozdější fota jistě napoví....zvláště z páteční záchranné akci stylu Taxi 3. :D:D Pe.Tr - sem líný se přelogovat Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Čučím jedním okem na bednu, druhým na PC a myšlenky jsou kde??? Jinak Pavlík má obě nohy v sádře pod kolena. včera byl hodně rozmrzelej, v noci na dnešek se ani moc nevyspali (prý za celou noc maximálně dvě hodiny a to po kouskách), ale dnes odpoledne už znatelně lepší. Nakonec opravdu jsem rád, že jsem se rozhodl zůstat v Praze, během mé návštěvy si Helča přeci jen může trochu odfrknout. Doufám, že se všici dobře bavíte a že jste si dali panáka Pavlíkovi na zdraví. Citovat
jaudax Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 myslím že teqila (pp, přema,...) a slivovice (Poldík a další) teče proudem Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 my jsme na sektu a super pohoda, lopaty asi spi..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.