Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute. dnes rano som siel autom do Trnavy a zistil som, ze mi ukazuje otvorene dvere vodica. takze sa mi nezhaslo ani vnutorne osvetlenie. to som neskor vypol a myslel som si, ze je to v poriadku. Ked som prisiel domov, snazil som sa najst cislo, ktore dolieha k dveram - ale marne, neviem kde je. Tak prva otazka znie, kde je to cidlo?

Ked som to tam tak hladal, zrazu mi prestalo signalizovat, ze su dvere otvorene, pritom boli stale otvorene. Tak som zavrel, zamkol a bolo dobre az do teraz. Mam poplasne a auto zacalo hukat. Tak som sa siel pozriet, co sa deje a zistil som, ze dvere sa tvarili znova ako otvorene, svetlo stale svietilo, aj ked som zamkol auto. Odpojil som aj baterku asi na minutu, no nepomohlo to. Prosim vas, podardte mi, je to velmi surne, auto potrebujem kazdy den. Dakujem

Odesláno

Skús zvonka nastriekať Kontox do zámku, teda akože do rámu dverí, tam, kde zapadá ten kolík čo je na ráme.

Inak - rozobrať dvere a skúsiť rozobrať mechanizmus zámku, ale pokiaľ viem, tak je nerozoberateľný.

Nový zámok asi 2000 Kč. Z vrakoviska pozor, je viac typov, líšia sa konektorom.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Skús zvonka nastriekať Kontox do zámku, teda akože do rámu dverí, tam, kde zapadá ten kolík čo je na ráme.

Inak - rozobrať dvere a skúsiť rozobrať mechanizmus zámku, ale pokiaľ viem, tak je nerozoberateľný.

Nový zámok asi 2000 Kč. Z vrakoviska pozor, je viac typov, líšia sa konektorom.

no viem kde to nastriekat...idem to skusit, snad to pomoze...o chvilu sa ozvem

Odesláno

ok, malo by to byt vyriesene. nastriekal som tam toho dost, otvaral a zatvaral dvere asi 50krat a uz sa to chova tak ako ma. snad to bude teda v poriadku ;) dakujem ti velmi pekne, keby sa to snad nahodou zacne opakovat, tak napisem

Odesláno

Mě svítila signalizac:otevřené Lpřed dveře a auto nešlo zamknout centrálem.Dělal to lehce sesunutý/sjetý/ konektor zámku L.P. dveří.Sundal jsem tapicírunk z těchto dveří konektor jsem docvaknul zpět.P406 HDI rv.2000 už dva roky v pořádku.Zkusil bych nedřív ten konektor jestli není uvolněný eventuelně ho prostříknout.

Odesláno

Mne je to uplne divne, ale zamknut mi islo vzdy - co inak nejde, ked mam dvere otvorene...podla P607Olda som tam nastriekal kontox a ide to. Keby sa s tym objavil problem, tak to rozoberem a pozriem sa na to. Len by to chcelo troska kludnejsie pocasie ako to, co tam teraz vladne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...