Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já to na disku mám. Zespodu je samolepka a tam je to značený, Seagaty to maj všechny tuším stejný. Na prvním pinu u id kablu je to master a bez jumperu to je slave.

2Kurt: nějaká špatná řada seagatů? Já je provozuju několik let a v pohodě bez větších problémů. Vždy mám barracudy. Vždy jsem je bral jako jedny z nejtišších disků, ale je fakt že už jsem dlouho žádnou recenzi nečetl. :)

Odesláno

tak se to šoup na 3 pin, win najel, pc ho našlo nainstalovalo ale tot vše, když dám přidat hardware tak ho to vidí že pracuje správně, al já ho nikde nevidim, kde hledat??

Odesláno

Dave_k: ne, reagoval jsem na to varování S.M.A.R.T.u, které je na obrázku - pokud totiž S.M.A.R.T. píše, že máš zálohovat data, protože může brzy nastat porucha disku, je více, než vhodné, tomu věřit. ;)

Odesláno

A mimo jine prosimte vsiml sem si ze tu vsichni napsaly jeste jednou co sem ti napsal ja... takze asi tak... je na tom tvym novym nebo starym disku nejaky stitek s logem vyrebco a hromadou technickych blbosti? jestli ano... tak ho vyfot a mi tu poradime.. jestli ne.. tak to neni ok...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak se to šoup na 3 pin, win najel, pc ho našlo nainstalovalo ale tot vše, když dám přidat hardware tak ho to vidí že pracuje správně, al já ho nikde nevidim, kde hledat??

Pri tom štartovaní ako si vložil obrázok ti ho systém musí vypísať ak ho našiel. Vo win ho nemusíš vidieť ak je inak naformátovaný alebo vadný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...