Qcko Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 A daj si pozor na prichytenie HDD, vodorovna poloha, vsetky skrutky:papa Citovat
Dave_k Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Já to na disku mám. Zespodu je samolepka a tam je to značený, Seagaty to maj všechny tuším stejný. Na prvním pinu u id kablu je to master a bez jumperu to je slave. 2Kurt: nějaká špatná řada seagatů? Já je provozuju několik let a v pohodě bez větších problémů. Vždy mám barracudy. Vždy jsem je bral jako jedny z nejtišších disků, ale je fakt že už jsem dlouho žádnou recenzi nečetl. Citovat
wooody Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 tak se to šoup na 3 pin, win najel, pc ho našlo nainstalovalo ale tot vše, když dám přidat hardware tak ho to vidí že pracuje správně, al já ho nikde nevidim, kde hledat?? Citovat
Qcko Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 ak e spravne nainstalovany a win ho nasiel tak ho mas v Tento pocitas, skus restart, inak je to divne Citovat
Kurt Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Dave_k: ne, reagoval jsem na to varování S.M.A.R.T.u, které je na obrázku - pokud totiž S.M.A.R.T. píše, že máš zálohovat data, protože může brzy nastat porucha disku, je více, než vhodné, tomu věřit. Citovat
Chepp Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 A mimo jine prosimte vsiml sem si ze tu vsichni napsaly jeste jednou co sem ti napsal ja... takze asi tak... je na tom tvym novym nebo starym disku nejaky stitek s logem vyrebco a hromadou technickych blbosti? jestli ano... tak ho vyfot a mi tu poradime.. jestli ne.. tak to neni ok... Citovat
pastorek Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: wooody tak se to šoup na 3 pin, win najel, pc ho našlo nainstalovalo ale tot vše, když dám přidat hardware tak ho to vidí že pracuje správně, al já ho nikde nevidim, kde hledat?? Pri tom štartovaní ako si vložil obrázok ti ho systém musí vypísať ak ho našiel. Vo win ho nemusíš vidieť ak je inak naformátovaný alebo vadný. Citovat
wooody Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 jinak C: a D: tam byli i pře tím Citovat
MatrixChose Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Pravám myšítkem na tento PC - spravovat - správa disků - disk 1 pravým - vytvořit oddíl... [upravil dne 13.10.09 MatrixChose] Citovat
wooody Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 no vidíte a už se formátuje...... a zejtra mě čeká reinstal win..... tak asi budu potřebovat taky help Citovat
wooody Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 no tak nejsem nejchytřejší, ale blbej taky ne, a všecko se dělá jednou poprvý..... a win nainstalovat umím..... na Vás se obrátím v nouzi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.