Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No uz je treba vymenit komplet brzdy. Na nete som hladal nejake kotuce a platnicky, ale je ich tam na mraky a na rovnaky typ auta aj ine rozmery. Chcem sa len opytat ze na aku znacku si treba dat pozor a ake mate skusenosti s kvalitou. Pozeral som FERODO, ATE a nejake PILENGA.

Odesláno

Tak dik. Ja som presiel vsetky odkazy tu na klube, ale nenasiel som nikde o 607, ale mozno to je jedno. Nieco vnutorne my vravi ze tie ATE budu v pohode. A aky mate nazor na stahovanie kotucov?

Odesláno

To je jedno na jakej model. Pochybuju, že jeden výrobce dělá na jedno auto šunky a na druhý něco extra. Sjíždění kotoučů je od dob Š120 totální nesmysl. Máš toleranci 2 mm, pak se mají vyhodit. O kolik myslíš, že je můžeš sjet?

Odesláno

Nechcem ich stacat, predsa je to velke auto a nema zmysel ich stensit aby sa krutily ked sa zohreju. V podstate vypadaju v pohode, akurat na vrchu je taky maly otrep ktory by stacilo dat dole. Jednoznacne ich aj tak vymenim a mam to bez starosti a istotu ze top bude v poriadku.

Odesláno

Já jsem dal při poslední výměně destiček ATE dopředu i dozadu a jsem spokojen... Pilenga nebo Icer bych nepokoušel...

Odesláno

chlapyy,tak kotouče bych dnes už opravdu nestáčel, máme jiná auta,než jsme měli před 20 lety,rychlost je možná jednou tak vyšší,než se jezdilo tehdy...

P.S. navíc není co stáčet--teda jestli tam nechcete mít CD disk....:)

Odesláno

V lete mi menili zadne kotuce a aj platnicky na aute. Pred necelym mesiacom som bol s autom na STK a tam nastal maly problem. Prava zadna brzda ma o 28 percent slabsi ucinok ako lava. Ak by to bolo este o dve percenta viacej, tak sa auto cez STK nedostane. Co s tym, co a ako treba nastavit na brzde?

Odesláno

Ake valceky? Od menenia brzd som odjazdil nieco okolo 6000km. Aby som nezabudol, tak asi poslednych 1500km mi vypisuje, ze Brake system defective. Niekedy pomohlo vypnut motor, zatiahnut rucnu, dat ju dole, nastartovat, postlacat brzdovy pedal a bolo po hlaske. Lenze teraz mi to uz permanentne pise tu chybu a navyse do toho prisla pred ani nie mesiacom STK s rozdielom ucinnosti brzd 28 percent.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...