white Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Asi to patří spíš do sekce nové forum, ale myslím si, že zde se k tomu vyjádří více lidí. Co takhle založit novou sekci bazar? Asi se tu už taková věc probírala, ale myslím si že je to stále více aktuální. Co takhe si to zde odhlasovat a nebo zamítnout (v tomto případě by bylo dobré znát a dát vědět důvod proč)? Něco se dá na peugeot clubu hodit do nabídky nebo poptávky v odkazu bazar, ale asi to nebude totéž. Tady je větší frekvence členů peugeot clubu. Budu rád když se zde objeví i názor našeho nejvyššího. Citovat
Medvěd Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Asi by to stálo za úvahu, hlavně by to ale chtělo rošířit rubriky podle modelů, nebo aby byla možnost si nějak zadat model a vyjely by inzeráty tohoto modelu se týkající. To je totiž problém bazaru na hlavní straně, že se tam musím prokousat množstvím inzerátů, které mě nezajímají. Citovat
voštík Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Co vim, tak Ondra pilne dela na novem bazaru, tak se nechme prekvapit. Kazdopadne ja bych byl taky pro, aby se to nejak propojilo s forem, bo na strankach atkova frekvence opravdu neni Citovat
Guest Ondra Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 bazar uz je skoro dokoncenej.... auta uz jdou zadavat, vyhledavat podle modelu, vybavy atd..... jeste par zmen a uz to bude,nebojte... jinak predbezne bazar bude predbezne dostupny na http://bazar.peugeot-club.com Jinak by me zajimala ta vase hypoteza, jak propojit bazar s forem??? me akorat napadlo udelat rubriku bazar (napr. pod servis) a to by nejak presmerovalo na tenhle bazar... ale kazdy navrh je vitan.... btw: nazdar voštajz.... ps: nejvyšší nejsem, ale doufam, ze odopoved staci.... [Editován dne 3/8/04 Ondra] Citovat
Guest Ondra Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 jinak s tou navstevou hlavnich stranek versus diskuze.... budete se divit, ale zas tak velky rozdil v navstevnosti tam neni... pokud vcera bylo 700 lidi, tak z toho se 400 kouklo na hlavni stranku www.peugeot-club.com/peugeot.htm ..... i kdyz treba pak sli do diskuze, ale na hlavni strance byli.... Citovat
Fusion Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Já su taky určitě pro! Mám doma plno krámů který bych mohl odevzdat a taky budu prodávat 306ku. Podle mě by to mělo být rozdělený takto: 1. Prodám - celý auto - jetý - bouraný 2. Koupím - celý auto 3. Náhradní díly - prodám - 106 - 206 atd. 4. Náhradní díly - sháním - taky podle modelu 5. Pohřešovaná vozidla 6. Arašídy, pivo, daruji U prodeje auta bych osobně souhlasil s manipulačním poplatkem, pokud by se auto prodalo tady. (Jenže jak zjistit jestli to ten člověk prodal tady nebo tam...) A taky asi nějaká podmínka, pokud to jde, aby inzeráty dávali členi, co mají víc jak 50 nebo 70 odpovědí... nebo tak něco aby tu někdo neprodával nesmysly. To? můj názorový myšlenkový objev. Citovat
Operator Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Dělení inzerentů podle počtu odpovědí mi přijde zbytečný. Dy? wo co go? Když chce někdo něco prodat a nepatří k nám, nevidim důvod, proč by to neprodal a naopak. :P:P Citovat
destiny Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Protože se pak začnou objevovat pravidelně inzeráty typu: Prodej veškerých, náhradních dílů na všechny typy vozidel! Autobazar Montér a syn! bla bla bla .... Za chvilku by toho určitě byla plná sekce nabídka a bylo by to k ničemu. Citovat
voštík Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 BTW: nazdar Alfons toz su zase tady a budu zase otravovat poklidne vody pazout-clubu S tim propojenim me napadlo toto: Inzerat vlozeny na hlavnich strankach by se zaroven umistil i do diskuzniho bazaru a opacne. Snad by to mohlo jit propojit ne? No vsak me znas, ze jsem na tohle lama, tak si toho kdyztak nevsimej. ALL: s tim omezenim na nejake posty je to sice dobra idea, ale kdo by chtel, tak naseka 70 prispevku za chvilku, takze to by bylo neucinne (asi) Od toho by mohla byt treba nejaka moderatorska fce a tyto inzeraty by mazala nejaka hlava pomazana, kterou bysme mohli vybrat z nas vsech, stejne tak by mohly pak dopadnou inzeraty jiz zminovaneho typu Monter & Syn :) Citovat
white Odesláno 4. srpen 2004 Autor Odesláno 4. srpen 2004 All: Tak jsem rád že se rozpoutala diskuze. Také jsem rád že už se na bazaru dělá a určitě to bude pecka. 1- Jsem pro, aby nám do toho také nevstupovali nečleni. Přesně ze stejného důvodu jak psal destini. 2- Návrh psaní inzerátů po určitém množství odpovědí mi taky nepřipadá good. To nikoho neomezí (jen se tu objeví spoustu příspěvků o ničem. 3- Doufám že i tuto nově vzniklou rubriku budem užívat s rozumem a bude nám k užitku. A nebudem muset řešit problémy s jejím chodem. Teď jedu do soboty pryč tak se pak ozvu znovu. Jinak díky za příspěvky. Citovat
Operator Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Chápu, že by se to možná mohlo za chvíli zvrtnout, ale pořád si myslim, že i kdyby toho využívali firmy jako \"Montér a syn\", tak by to taky nebylo na škodu. Alespoň bysme to měli všechno při ruce. Anebo to ještě nějak rozdělit na soukromou inzerci a kontakty na \"velkoprodejce\". Citovat
Guest Ondra Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 tak teda jak to asi bude vypadat, abych to trosku usmernil..... bazar bude verejne pristupny - chodi mi do mailu docela dost inzeratu od neclenu, ze chteji jenom neco prodat ci koupit. Bude mozne vkladat inzeraty pro soukrome osoby, pro firmy budou platit jina pravidla!!! Souvisi s tim funkce moderatora, ktery bude mit moznost dany inzerat vyhodit v pripade poruseni pravidel (shanim dobrovolniky , ozvete se mi na mail....) v pripade hrubeho poruseni pravidel dojde k zverejneni kontaktu jako osoby, ktera hrube porusuje pravidla Manipulacni poplatky za prodej auta by byly sice hezke, ale je to nerealne pro praxi (bych se divil, kdyby nekdo nabizel provizi ), ale pri firemnich prodejich vice aut (nabidka autobazarů atd) se bude jednat o castecne placenou funkci....) tot asi vse, uz dokoncuju Citovat
white Odesláno 6. srpen 2004 Autor Odesláno 6. srpen 2004 S tím přístupem \"z venku\" se mi to moc nezdá. Mě osobně se líbilo že jsme taková uzavřená komunita. Ale je pravda, že se někdy můžem dostat k zajímavému zboží. Takže to nechám na Ondrovi. Určitě nad tím strávil už dost času takže zřejmě má vše dobře a hlavně několikrát promyšlený. :o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.