Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Konecne vim, co mi chybi za skupinu :-) Bazar

Nebo jste se tady dohodli, ze se nic takoveho zde provozovat nebude? Nerad bych porusoval interni dohody.

Rad bych na sveho pazouta kola 15\", nejlepe plechova, na ktera bych si dal zimni gumy. Tady v podhuri to je nutnost

Pokud jsou podobne prispevky zapovezeny, omlouvam se, staci me upozornit a ja to okamzite smazu.

Odesláno

Jo jo sekce bazar mi tu také chybí. :(

Asi budu mít brzy na prodej sadu plechových 14\" disků. To bys nebral? Není v tom až takovej rozdíl. Na léto spíš větší na zimu spíš menší. Ale to je jen můj názor. Kdyžtak se ozvi.

Odesláno

Já mám na aute 14 a v tech taky. Mám tam poznám ku že alternativně tam můžu dát 15. Ale není prý problém (ptal jsem se ve spec prodejně) nechat si tam na technický dopsat dle doporučení třeba 17. Až sundám ty plecháče tak se ozvu. Za kolik bys je vzal?

Odesláno
Napsán autorem white

Až sundám ty plecháče tak se ozvu. Za kolik bys je vzal?

Ozvi se. Podivam se, kolik je \"obvykla\" cena - nemam prehled. Ja jsem z Nachodska...

Odesláno

Ten bazar jsem uz objevil :-) Dik. Ja se pripojoval jen na tohle forum, na hlavni stranku jsem v podstate nelez.

Pripojuji se pres mobil a to neni zrovna nejrychlejsi, abych si jen tak brouzdal po siti...

• O 2 týdny později...
Odesláno

2 Peta

predpokládám, že más nový model a tam ty 14ky plecháče nedostaneš. Nevím přesně od kterého roku výroby, ale já mám r.v.98 a taky jsem je tam nedostal. Jsou tam totiž větší kotouče. Na první modely 406ek se čtrnáctky montovaly, ale jak už jsem řekl, nevím do kterého roku výroby.....;)

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

predpokládám, že más nový model a tam ty 14ky plecháče nedostaneš.

Ano, mám nový model. To jsi mě nepotěšil, budu to muset někde odzkoušet. Jen nevím kde :(

Ale velké dík za upozornění.

:papa

Odesláno

No leda tamdát 10cm širokou podložku a vytáhnout blatníky.....:D:D:D Když je větší kotouč, tak tam hlavně vadí brzdič.....:(

Nejlevnější a samozřejmě nejbezpečnější variantou jsou 15\" plecháče...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...