mafino1 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 aj ja tankujem SHELL W-POWER ,ja nemám takú rampu ,ale nejakú zapalovaciu cievku takú hranatú,tebe tá rampa pomohla? Citovat
jarco623 Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 zatim som to nerobil akosi nebol cas,ale uz budem musiet pozriet,ale neviem kedy dufam ze tento tyzden to stihnem,nechce sa mi to robit ked bude vonku fajna zima! Citovat
dexx Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: robo 406 skús pozreť plavák nádrži,tam je sítko,ja som tam mal taký bordel že mi v zime nešla nafta do čerpadla,niekde som dal aj foto:papa:papa:papa:papa:papa:papa :D:D [upravil dne 11/10/09 robo 406] Ako si prosim ta dal dole ten biely kryt na ktorom su hadice a konektory (tvoje foto č.4). Srobuje sa to alebo ako sa to da dat dole? Mam sice 407-ku ale je to podobne a som sa s tym pekne trapil a neslo mi to. Citovat
Joseph1 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 ja mam 1.8 16V z 97 roku mam uplnenovu polrocnu nebude ti pasovat??????? som z BJ ale teraz som v KE ak chces pokojne mozme prehodit len ci je vykonnostno rovnaka Citovat
robo 406 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Tú maticu musíš povoliť,ale ak máš foto daj to sem aby som vedel ako to máš ty :myslim:myslim [upravil dne 3/11/09 robo 406] Citovat
robo 406 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 neviem či máš toto,ja som pozeral na service box,tak neviem či toto myslíš :myslim:myslim Citovat
dexx Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: robo 406 neviem či máš toto,ja som pozeral na service box,tak neviem či toto myslíš :myslim:myslim ano presne toto mi nejde povolit Citovat
robo 406 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: dexx Původně zaslal: robo 406 neviem či máš toto,ja som pozeral na service box,tak neviem či toto myslíš :myslim:myslim ano presne toto mi nejde povolit tak tam ve závit treba len potom trocha buchnuť (po matici ja čierna) kladivko a šrobovak alebo tak niečo podobné inprovizuj je to dotihnuté riadne Citovat
lumpma Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Ahoj vyresili jste to cukani?? Ja mam HDI nicmene pri konstantni rychlosti mi to cuka. Byl jsem v servise na diesly a tam mi rekly ze to je mezichladic. Je tam malinka netesnost a je dole oblemcany. Takze pokud jsi to jeste nevyresil tak se mrkni na mezichladic. Citovat
mafino1 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Čau kde sa nachádza ten medzichladič prosím Ťa?A na akom mieste bola tá netesnosť? Citovat
mafino1 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Vymenil som snímač polohy škrtiacej klapky (potenciometer) a prestalo to za jazdy trhať. Citovat
Ericce Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 pri hdi to muže delat na 99% regulator tlaku paliva na vstrikovacim čerpadle. mne to taky delá. cena cca 3000 kč Původně zaslal: lumpma Ahoj vyresili jste to cukani?? Ja mam HDI nicmene pri konstantni rychlosti mi to cuka. Byl jsem v servise na diesly a tam mi rekly ze to je mezichladic. Je tam malinka netesnost a je dole oblemcany. Takze pokud jsi to jeste nevyresil tak se mrkni na mezichladic. [upravil dne 13/12/09 Ericce] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.