Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: robo 406

skús pozreť plavák nádrži,tam je sítko,ja som tam mal taký bordel že mi v zime nešla nafta do čerpadla,niekde som dal aj foto:papa:papa:papa:papa:papa:papa :D:D:D

[upravil dne 11/10/09 robo 406]

Ako si prosim ta dal dole ten biely kryt na ktorom su hadice a konektory (tvoje foto č.4). Srobuje sa to alebo ako sa to da dat dole? Mam sice 407-ku ale je to podobne a som sa s tym pekne trapil a neslo mi to.

Odesláno

ja mam 1.8 16V z 97 roku mam uplnenovu polrocnu nebude ti pasovat??????? som z BJ ale teraz som v KE ak chces pokojne mozme prehodit len ci je vykonnostno rovnaka

Odesláno

neviem či máš toto,ja som pozeral na service box,tak neviem či toto myslíš :myslim:myslim:myslim

ano presne toto mi nejde povolit

post-0-14109610725304_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: dexx

neviem či máš toto,ja som pozeral na service box,tak neviem či toto myslíš :myslim:myslim:myslim

ano presne toto mi nejde povolit

tak tam ve závit treba len potom trocha buchnuť (po matici ja čierna) kladivko a šrobovak alebo tak niečo podobné inprovizuj je to dotihnuté riadne :papa
Odesláno

Ahoj vyresili jste to cukani?? Ja mam HDI nicmene pri konstantni rychlosti mi to cuka. Byl jsem v servise na diesly a tam mi rekly ze to je mezichladic. Je tam malinka netesnost a je dole oblemcany. Takze pokud jsi to jeste nevyresil tak se mrkni na mezichladic.

• O 4 týdny později...
Odesláno

pri hdi to muže delat na 99% regulator tlaku paliva na vstrikovacim čerpadle. mne to taky delá. cena cca 3000 kč

Původně zaslal: lumpma

Ahoj vyresili jste to cukani?? Ja mam HDI nicmene pri konstantni rychlosti mi to cuka. Byl jsem v servise na diesly a tam mi rekly ze to je mezichladic. Je tam malinka netesnost a je dole oblemcany. Takze pokud jsi to jeste nevyresil tak se mrkni na mezichladic.

[upravil dne 13/12/09 Ericce]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...