Joseph1 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Zdravim viem mi niekto povedat co znamena kontrolka na pristrojovke ??? vyzera to takto (o) akurat zatvorky su ciarkovane je to stary typ benzin dnes mi to dva krat zablikalo Dakujem Citovat
Guest servisman Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 kontrolka brzdových destiček přední jsou sjetý a tím pádem svítí kontrolka jen pokud brzdíš ,nebo se nekde dotýká drátek s kostrou a tím pádem taky by svítila [upravil dne 10/10/09 honza406] Citovat
Joseph1 Odesláno 11. říjen 2009 Autor Odesláno 11. říjen 2009 aha takze to bude chyba servisu kedze mi zacala svietit dnes a v pondelok mi menili kotuce aj dosky a asi to niekde zle urobili dik za info Citovat
MatrixChose Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Jo, jo. Asi špatně zastrčili drátek co vede do konektoru do destiček a ten někde škrtá o kostru Citovat
Joseph1 Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 no ono to svieti len ked brzdim to je pravda ale zacalo to z nicoho nic tak uvidime co mi povedia servisaci ........... mozno sa vyprdli na dosky a vymenili len kotuce :DD Citovat
Jarek406 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 taky mám podobný problém mám vyměněný komplet brzdy kotouče i desky najeto 7 tisíc a ted mi začala při brždění lehounce svítit kontrolka opotřebení . Může to být méně kvalitní destičkou která tím že je vlhká tak lehce vede a kostří se ???????? Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 nejspis spatne trasovali kablik od toho vystrazneho kontaktu, takze se prosoupala o disk kola izolace a ted se to kostri Citovat
Jarek406 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 to je možny když sem to koupil už byl jeden kontakt utrženej nechaval sem ho spravit tak až se trošku oteplý překontroluju ostatní kablíky možná bude stačit nějak doizolovat dík za nápad:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.