Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim viem mi niekto povedat co znamena kontrolka na pristrojovke ??? vyzera to takto (o) akurat zatvorky su ciarkovane je to stary typ benzin dnes mi to dva krat zablikalo

Dakujem

Guest servisman
Odesláno

kontrolka brzdových destiček přední jsou sjetý a tím pádem svítí kontrolka jen pokud brzdíš ,nebo se nekde dotýká drátek s kostrou a tím pádem taky by svítila

[upravil dne 10/10/09 honza406]

Odesláno

no ono to svieti len ked brzdim to je pravda ale zacalo to z nicoho nic tak uvidime co mi povedia servisaci ........... mozno sa vyprdli na dosky a vymenili len kotuce :DD

• O 4 měsíce později...
Odesláno

taky mám podobný problém mám vyměněný komplet brzdy kotouče i desky najeto 7 tisíc a ted mi začala při brždění lehounce svítit kontrolka opotřebení . Může to být méně kvalitní destičkou která tím že je vlhká tak lehce vede a kostří se ????????

Odesláno

nejspis spatne trasovali kablik od toho vystrazneho kontaktu, takze se prosoupala o disk kola izolace a ted se to kostri

Odesláno

to je možny když sem to koupil už byl jeden kontakt utrženej nechaval sem ho spravit tak až se trošku oteplý překontroluju ostatní kablíky možná bude stačit nějak doizolovat dík za nápad:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...