Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

PEUGEOT DRÁSTA SOKOLOV

ale když si seženeš ovladač tempomatu sám jako třeba já za 700 Kč, použitej,ale plně funkční. Pak jen stačí nechat povolit v BSI cca 600 Kč a je hotovo:super

Odesláno

Psal jsem dotaz na Peugeot a toto mi bylo odpovězeno.

Ale jinak díky za tip, zajedu tam.

Dobrý den,

pokud automobil nemá tempomat z výroby, nelze jej z technických a bezpečnostních důvodů dodělat.

S pozdravem

Antonín Bauer

Kontaktní centrum Peugeot

Odesláno

a co teda chlapi, podařilo se vám to teda někomu dodělat ten tempomat,

když to nelze:

\"pokud automobil nemá tempomat z výroby, nelze jej z technických a bezpečnostních důvodů dodělat.\"

Jak píše Kontaktní centrum Peugeot ?

Odesláno

To víš že jde,ale Peugeot není moc ochotnej toto dodělávat,ovšem záleží jakou máš variantu BSI.Přicházejí tak o peníze,protože s 1výroby je několikrát dražší.To by pak každý vyjel s autosalonu oběl blok a vrátil se a žádal by dodělat tempomat,který pak vyjde cca.2500kč.

Už je nás tu spousta co ho máme dodělávanej.Prolez forum a najdeš o tomto tématu plno materiálu.

Odesláno

Tak dnes jsem dostal odpověď z Peugeotu v Sokolově: Dobrý den technicky je to většinou možné cena dílu + práce je cca 3500kč včetně Dph

Potěšili mě a hned jsem se objednal. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak konečně dnes po dlouhém čekání se ozvali z Peugeotu Sokolov, že už mají páčku a příští týden ve čtvrtek tam jedu na montáž tempomatu. Také jsem rovnou objednal i výměnu baterie, páč když je pod nulou tak už hůř startuje. Hned jak bude namontováno, napíšu své poznatky.

Odesláno

Tak jsem dnes byl u Peugeot Drasta Sokolov na montáž tempomatu a výměnu baterie. Po hodině a půl čekání mi řekli, že baterka je vyměněná, ale tempomat nejde. Že prý mají špatnou páčku, o tom, že by to nešlo v BSI nikdo nic neřekl. Nová páčka bude zítra, takže jedu znova. Když jsem ale sedl do auta a nastartoval, zjistil jsem, že mám aktiovované denní svícení o kterém nikdo nemluvil a já ho ani nechtěl dělat. A jelikož mám i čidlo na setmění, tak nyní světla svítí po nastartování stále a při setmění se rosvítí palubovka. Zítra napíšu co tempomat.

[upravil dne 29/10/09 martin307]

Odesláno

držim palce ale zkušenost = z 90% to nejde kvuli tomu softu , z 9% chybí kablik mezi rj motoru a spinacem brzd-da se natahnou,1% bsi soft nezna pojem moznost tempomatu .

Odesláno

Akorát mi není jasné kde se tam najednou vzalo denní svícení, museli něco dělat se softem, jinak by nefungovalo takhle, ale svítilo by všechno a pořád.

[upravil dne 29/10/09 martin307]

Odesláno

Byl jsem v Brně a mě taky nejde. Páčka jde otestovat přes Diagnostiku, pak musí být propojené spínače brzd a spojky. Nakonec to musí umět jednotka motoru. Nám šlo všechno, dráty tam jsou, ale jednotce prostě vůli nevnutíme. Obávám se, že u vozidel s kombinací sběrnic CAN a VAN, což mám i já, je v tom někde zakopaný pes...

Budu vděčný i za informace, co se komu podaří sehnat :)

Jinak servis v Brně - super práce, měnili jsme vytopenou BSI, aktivovali světla, opravovali zámek kufru. Perfektní spolupráce, výborná cena.

Odesláno

Já to aktivovat chtěl,jen jim jsem o tom nic neříkal, ale někde jsem tu četl, že jsou s tím problémy když je tam tem světelný senzor, že to nefunguje tak jak to mám teď a svítí všechno pořád. Jsem za to rád, nic za to nechtěli.

Odesláno

Tak mám tempomat, hodina práce, 2234,-Kč a je hotovo. Vřelé díky Peugeot Drásta Sokolov. Jen jedna maličkost, jelikož mám starý model, tak mi neukazuje rychlost na displeji u tachometru. Jinak funguje jak má.

Odesláno
Původně zaslal: martin307

Tak mám tempomat, hodina práce, 2234,-Kč a je hotovo. Vřelé díky Peugeot Drásta Sokolov. Jen jedna maličkost, jelikož mám starý model, tak mi neukazuje rychlost na displeji u tachometru. Jinak funguje jak má.

To nezáleží jestli máš starý či nový model,ale jestli ti ukazatel podporuje řídící jednotka komforu (BSI).Taky mám starý model a rychlost mi to ukazuje.

[upravil dne 31.10.2009 sekaj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...