MatrixArwen Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Dundee Šel bych to zaplatit s tím, že bych si připravil něco na \"okecání\". Třeba to projde jen s domluvou bez placení Na ostatní možnosti bych radši zapomněl... Já jsem taky přemýšlela, že bych jim přinesla fotky od pondělí do pátku, kolik tam parkuje aut, a že když jsem to viděla a je to tak furt, tak mě nenapadlo tam nezaparkovat.:D:D Kdyby tam stálo jedno auto, tak bych ještě přemýšlela, ale když 4, tak nebylo pochyb:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 MP v Pardubicích je kousek od třídy Míru - když jdeš od Mc Donalda, tak je to tuším první nebo druhá ulice vlevo. Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Tam už mě taky nasměrovali kamarádi ze školy, tak snad nezabloudím:) I když já se svým orientačním smyslem, teda když neberu v úvahu orienťáky:P:super Citovat
oni Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 aha,tak to jo. a co mas za auti,at vim po cem koukat?? Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: oni aha,tak to jo. a co mas za auti,at vim po cem koukat?? No takhle...já svýho pežotíka ještě nemám, na to dojde, zatím jezdím rodinným- Fordem focusem:potlesk:D:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 Tak a přichází ortel... dnes jsem zašla na MP v Pardubicích. Zrovna přede mnou šly dvě slečny od MP, tak mě vedly:D:D:D Přišla jsem tam, nejdřív tam seděla ženská, vyměnila se s starším chlapem.. Hned jak jsme se na sebe koukli, tak mi řekl, že jsem se na něj tak pěkně koukla... pak... \"řekl mi, že nás studenty od univerzity to parkování přijde draho\":D Následně po mně chtěl OP, asi 10minut jsme kecali, a pak začal vypisovat nějakej papír-byl to nějakej doklad totožnosti, co jsem postřehla, vrátil mi občanku a poslal mě domů Takže stovky, ba tisíce do budoucna ušetřeny, prý se budou auta odtahovat od listopadu, a odtah je za 1500. Jsem ráda Citovat
punkac Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Gratulace ! Jinak ukázal ti nějaké foto, jak jsi stála na té trávě? Použila jsi výmluvu, že v dané věci využiješ práva nevypovídat nebo se s policajtem dalo normálně mluvit? Citovat
oni Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 i kdyby to chtela,tak tu fotku ukaze,pac to fotej! to muzes bejt rada ze bez pokuty,ja takovy stesti nemel a to sem babe v okynku rikal at mi tam tu travu jde ukazat,zadna tam neni. teda na ty strane k dopravce! no se nudej... Citovat
punkac Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 2 Oni: Holt s tebou to řešila bába v okénku, s Matrixarwen chlap.... Jedna má kukadla a \"plíce\", druhýmu má čirou náhodou vypadnout bomboniera nebo kafe (berte to jako fór a s dostatečnou rezervou, ale prostě to mají ženy snažší ) Citovat
MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 Ani jsme se k fotce nedostali. Po tom, co mi řekl, že jsem na něj mrkla, tak řekl té slečně ať mu udělá kafe, já jsem řekla, že jedno pro mě taky. Věřila bych tomu, že to fotěj, zrovna dnes, když jsem šla pro něco k jídlu, projížděla kolem školy -budova FF měststká policie a zrovna tam stál jen jeden, tak mu tam taky hodili lísteček:-) For Oni: na té straně u Dopravky tráva není, to už se vyjezdilo, ale já stále na druhé straně, tam je něco bláta, něco trávy:) Tak ještě na tom nejsem tak špatně, ještě nepatřím do šrotu, snad:D...nebo mě litoval vysokoškoláka, že jsem chudý student:D:D:D [upravil dne 22/10/09 MatrixArwen] Citovat
švejk Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 hm, me v praze v dejvicich teda nelitovali... tam je stav podobny, po trave ani pamatky a odvolavali se na zelen. Tedka tam pro jistotu dali zakaz vjezdu aby tam tomu dodali trosku adrenalinu, takze super no :-) Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Další příhody strýčka nehody:D...nebo spíš Míši:D za těch pár dní jsem stihla dostat botičku, málem se podívat do kufru Audince a v noci po cestě do Jičína zastavená policajtama. Jak hned člověk má auto, kolik příhod se mu stane během 14 dnů... co to bude příště? Citovat
Kurt Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Jak je ten život hned pestřejší, že? A už jsi kontrolovala červenou a zelenou známku na zadní značce? Citovat
Medvěd Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Další příhody strýčka nehody:D...nebo spíš Míši:D za těch pár dní jsem stihla dostat botičku, málem se podívat do kufru Audince a v noci po cestě do Jičína zastavená policajtama. Jak hned člověk má auto, kolik příhod se mu stane během 14 dnů... co to bude příště? A proto tak rádi jezdíme auty - v MHD tolik legrace nezažiješ. Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: Kurt Jak je ten život hned pestřejší, že? A už jsi kontrolovala červenou a zelenou známku na zadní značce? jj, na to už jsem koukala. listopad 2010, tak to mám ještě čas:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: MatrixArwen Další příhody strýčka nehody:D...nebo spíš Míši:D za těch pár dní jsem stihla dostat botičku, málem se podívat do kufru Audince a v noci po cestě do Jičína zastavená policajtama. Jak hned člověk má auto, kolik příhod se mu stane během 14 dnů... co to bude příště? A proto tak rádi jezdíme auty - v MHD tolik legrace nezažiješ. No divil by ses:D...já, co jsem chodila na ZŠ a pak na gympl, tak jsem měla den co den příhody...jednou se tenhle složil v buse, bába na tebe ječela, ať si ten batoh sundáš, protože jí šťoucháš do oka, ať toho dědu pustíš sednout, někdo dostal pokutu...v autě, když jedeš, tak když řídíš, tak si ani neprohlídneš pořádně, co se děje...:nevim0 Citovat
Medvěd Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Baťůžkáře v MHD taky zrovna nemiluju - platěj jeden lupen, ale zabírají místa za 2 - 3. Naštěstí se svůj pobyt v MHD snažím v podstatě eliminovat na minimum - ale líbí se mi, jak se k tomuto problému postavili tuším v Olomouci (máš bágl na zádech, platíš pokutu - A NAJEDNOU TO JDE) Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Baťůžkáře v MHD taky zrovna nemiluju - platěj jeden lupen, ale zabírají místa za 2 - 3. Naštěstí se svůj pobyt v MHD snažím v podstatě eliminovat na minimum - ale líbí se mi, jak se k tomuto problému postavili tuším v Olomouci (máš bágl na zádech, platíš pokutu - A NAJEDNOU TO JDE) U nás dali jen na dveře obrázky a neujalo se to. Hlavně v zimě si snad ty děti nebudou po dni stráveným ve škole ještě v ruce držet batoh, nebo dávat na tu špinavou zem, od bláta a sněhu......to zase odsud podsud. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.