Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nie som si isty odpovedou vo vlakne \"servis\" tak to hodim este sem:

neviete, ci sa daju snimace tlaku pneumatik pouzit aj na plechovych diskoch?

za skoru odpoved dakujem

Odesláno

Samozrejme, že to bude hlásiť keď na nich nemáš senzory.

Podľa mňa to možné je. Ide len o to aby senzory mechanicky pasovali, čo by na origo plecháčoch malo byť. Je možné prihlásiť dve sady senzorov.

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

alihen: Kdyby něco, mám čtyři kousky doma (abys je nemusel pořád přehazovat)

ja bych o ne mel taky zajem,nemam ani na letnich ani na zimnich a v peugeotu za to chou poradny ranec

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

ja bych o ne mel taky zajem,nemam ani na letnich ani na zimnich a v peugeotu za to chou poradny ranec

Máš detekciu tlaku vo výbave? Lebo inak ti samotné snímače nepomôžu ak nemáš prijímače pri kolesách.

Odesláno

ak by som ich mal stale prehadzovat, tak to uz rovno prezujem aj gumy na tie iste disky a nebudem zhanat dalsie na zimu ;)

poslal som ti SZ

Odesláno
Původně zaslal: alihen

ak by som ich mal stale prehadzovat, tak to uz rovno prezujem aj gumy na tie iste disky a nebudem zhanat dalsie na zimu ;)

poslal som ti SZ

To by som nerobil, veľmi ľahko sa totiž poškodia pri prehadzovaní gumy, najmä ak to nerobí pneuservis Peugeotu a nevie o nich.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: alihen

poslal som ti SZ

To by som nerobil, veľmi ľahko sa totiž poškodia pri prehadzovaní gumy, najmä ak to nerobí pneuservis Peugeotu a nevie o nich.

a nielen kvoli tomu... pozeral som plechace a tie mam za dve prezutia...

nieco mi hovor o tom, ze ak nieco nevedia tak dodrbu...

minule som bol na umyvarke, auto vystriekal prostriedkom na odstranenie hmyzu, elektorny, potom to presiel vapkou, vdehol som pod kefy a kym so sa spamatal, uz mi rucne vyklopil elektricke okna.... myslel som, ze ma porazi...

jedny disky som mal asi iba na Š-100, uz favorita som prezuval aj s diskami a ani 407 nenecham jazdit na tych istych dyskoch po cely rok...

zvazujem (podstatne drahsie) elektorny alebo plechace (za babku)...

preto moja otazka ohladne snimacov do plechacov

[upravil dne 7/10/09 alihen]

Odesláno

v současné době jsou tři generace DSG, Schrader, Siemens a JCAE, pouze poslední zmíněný se může montovat i na plechová kola, ostatní nikoliv.

[upravil dne 7.10.2009 homat]

Odesláno

Vertex: ešte stále máš tie snímače? Mne by sa tiež hodili na zimu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj, mám otázku, dávám pryč origo alu kola a mám na nich výše zmíněné snímače tlaku. Tak teď to co nevim, takže vůbec netušim kde je najdu a jak je sundám a jestli jdou přehodit na nové kola a jak aby opět fungovalo? Díky moc...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...