francesko Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Možno hlúpa otázka: Neznečisťuje sa viac FAP pridávaním VIF-u do nafty? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 To vôbec nie je hlúpa otázka. Ale odpoveď neviem. Je možné, že áno. Citovat
Ondrus23 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 No já si myslím že ne. Zvyšuje totiž cetanové číslo, tím vlastně zlepšuje spalování a lepším spalováním jsou menší výpary. A tím pádem by se FAP měl pomaleji zanášet ne?? Ale je možny, že tím aditivej jsou ve výparech látky, ktery při spalování běžné nafty nejsou a s těma může mít FAP větší problémy... To je možny no... Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 1,5 roku používám u auta s FAP VIF a no problém...... Citovat
Ondrus23 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Pro ty, co pořád ještě váhají jestli používat aditivum nebo ne přikládám ofocený leták. Jsou tam celkem zajímavy informace. Například to, jaky jsou u nás normy na kvalitu mazivosti nafty. U nás jsou tyto normy z roku 1997, kdy ještě neexistovali vysokotlaká vstřikovací zařízení. A také je tam zmíňka o tom, zda nalít aditivum i do vozu, pokud je tam napsany, že se aditivum nemá nalívat. Reaguju na příspěvek o něco víš od Hamota Původně zaslal: homat existují pouze dvě aditiva schválená oficialně PSA pro HDI motory. HDI UNIK+ (cca 400 CZK), který se používá na motory s najetými více než 40.000 KM bez aditivace a HDI UNIK (preventivní, cca 325 CZK), které se používá preventivně. Aditivuje se vlitím obsahu nádoby do nádrže před tankováním a to maximálně 2x za rok. Aditivum ošetří a očistí vnitřní části vtřikovacího systému. Motory HDI není povoleno aditivovat ničím jiným. Nebo je tam také, jaký rozdíl je mezi zimním a letním aditivem atd... [upravil dne 14/10/09 Ondrus23] Citovat
Ondrus23 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 A tady jsou ještě testy aditiv. Už je tady někdo vkládal, ale pro kompletní info to přikládám taky. pokud by měl někdo problém to přečíst (velikost písma), tak stačí napsat SZ a poslat mi svůj mail a bych mu to poslal větší. Bohužel je tady pro obrázek omezená velikost, tak jsem ho musel zmenšit. [upravil dne 14/10/09 Ondrus23] Citovat
Ondrus23 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Myslím, že se tady toho o aditivech napsalo už dost, takže teď už je na každým, jestli si to tam bude lit nebo ne Citovat
Eversio Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: lukáš.t jinak pro ty co jsou z olomouckého kraje=velkosklad http://www.omacz.cz/index.php?menu=kontakty_olomouc Tý brďo, konečně někdo a něco z Olomouce,díky moc Citovat
honzza407sw Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ahojky, tak jsem tam to aditivum (vif zimní) nalil, najel kolem 500km a něco - zatím tedy nic nepozoruji (hlučnost stejná, běh motoru stejný, spotřeba stejná), ale kvůli tomu jsem to nekupoval. Hlavně když to bude šetřit a chránit palivový systém a hlavně ty vstřikovače. Někdo tu uváděl, že automobilka zakazuje použití aditiva. Já jsem se setkal s tím, že technik z peugeotu mě to sám doporučoval to tam lít. Že to tomu motoru jedině prospěje:super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.