Mildík Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Prohlídni si vlákna staršího data, tam se to řešilo.:roker:papa Citovat
nikobert Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 Ahoj Mildíku. Díky za radu. Něco jsem našel, ale bylo to jen povrchní. Nebyla tam rada jak se dobrat k někomu kdo ví jak ten FAP odstranit i s nádobkou a předělat ŘJ. Jestli můžeš poraď. Mildíku ještě jednu malou radu potřebuji. Přči přidání plného plynu např. při předjíždění (třeba na 4 stupeň) se ten krám pomalu rozjíždí, ale jak mírně odstavím a následně přidám plyn, tak se ta kára pěkně rozběhne. Nevíš co to může býr, nebo kdo může poradit. Citovat
Haryk Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 koukni na todle je tam všechno [upravil dne 7/10/09 Haryk] Citovat
Mildík Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 nikoberte, s tímhle opravdu nevim mě to chodí normálně, i, když dám tempomat. Citovat
Honza 22176 Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Zdravím všechny.Prosím o radu.Řeším odstranění fap filtru.Jelikož firma která se tím zabývá je pro mě trochu z ruky tak hledám alternativu.V servisu který má diagnostiku tvrdí že pro úpravu softu potřebuje nějaký přístupový kóda ten neznají.Kde se dá takový kód sehnat nebo je nějaký universální?Dík za radu Honza. Citovat
Sasula Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 FAP tam nechte... aspon nejake pozitivum pro ziv. prostredi... diky FAP a podobnym filtrum se v evrope hodne zmensuje problem s globalnim stmivanim. Citovat
mablees Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ach jo . . .tak mě zas Peugeotek omezil na výkonu , kolik jako mám ujet km při min. 80 km/h ? abych ten filtr vyčistil ? Chci FAP vyndat , ale za 8 tis. co to někdo nabízel Mechanicky to vykuchat asi není problém , ale pak na diagnostice nastavit že tam je a není ? Čeká Vás to všechny až budete mít 180 tis. najeto tak to koukejte někdo vymyslet Citovat
Sasula Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 to radeji v tech 180t necham doplnit... nic proti ale jsem rad ze mi 807 nehuli jak prase... a ten FAP se profoukne normalne behem cesty, nemusis kvuli tomu ani menit styl jizdy Citovat
bazant Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 sasula> ty ho tam nemas ze nehuli? ja ho mam pryc jak na 407 tak i na 807 a nehuli to...samo ze je to diesel a pri pridani to neco vyfoukne,ale rozhodne to nehuli jak nachipovany passat. Citovat
mablees Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Houbelec pročistí během jízdy , už jsem absolvoval (kromě normálního ježdění po městě) dvakrát po 30 km pod plným plynem a nic. . .Aditivum jsem dolejval na podzim takže to mě nechybí . . .nebo už mám třeba ten filtr špatnej Citovat
Sasula Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 jak na 407 tak na 807 mam FAP a ani pri pridani plynu nejde cerny kour Citovat
MotoMoto Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Jak se pozná že to čistí samo sebe? Je to nějak signalizované? Citovat
mablees Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Nóó , mě to teda neukazuje nic (807 r.v. 05) , novějším to asi ukazuje (bliká) . . . Citovat
AnotherOne Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Neukazuje to nič. Poznáš to podľa správania motora - iný zvuk, záťah, vibrácie... Citovat
plaz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ja jsem teda nic nepocitil pri rekuparaci fapu Citovat
plaz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 no prave ze nepocitil vubec tak nevim kdy probehne Citovat
mablees Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Jen takový nápad - dotaz ? Co kdybych ten filtr vyndal a propral ? Někdo to už někde myslím psal , že pod vapkou atp. . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.