Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Mildíku. Díky za radu. Něco jsem našel, ale bylo to jen povrchní. Nebyla tam rada jak se dobrat k někomu kdo ví jak ten FAP odstranit i s nádobkou a předělat ŘJ. Jestli můžeš poraď.

Mildíku ještě jednu malou radu potřebuji.

Přči přidání plného plynu např. při předjíždění (třeba na 4 stupeň) se ten krám pomalu rozjíždí, ale jak mírně odstavím a následně přidám plyn, tak se ta kára pěkně rozběhne. Nevíš co to může býr, nebo kdo může poradit.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všechny.Prosím o radu.Řeším odstranění fap filtru.Jelikož firma která se tím zabývá je pro mě trochu z ruky tak hledám alternativu.V servisu který má diagnostiku tvrdí že pro úpravu softu potřebuje nějaký přístupový kóda ten neznají.Kde se dá takový kód sehnat nebo je nějaký universální?Dík za radu Honza.

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ach jo . . .tak mě zas Peugeotek omezil na výkonu , kolik jako mám ujet km při min. 80 km/h ? abych ten filtr vyčistil ?

Chci FAP vyndat , ale za 8 tis. co to někdo nabízel :bacha

Mechanicky to vykuchat asi není problém , ale pak na diagnostice nastavit že tam je a není ?

Čeká Vás to všechny až budete mít 180 tis. najeto tak to koukejte někdo vymyslet :aut

Odesláno

to radeji v tech 180t necham doplnit...

nic proti ale jsem rad ze mi 807 nehuli jak prase... a ten FAP se profoukne normalne behem cesty, nemusis kvuli tomu ani menit styl jizdy

Odesláno

sasula> ty ho tam nemas ze nehuli? ja ho mam pryc jak na 407 tak i na 807 a nehuli to...samo ze je to diesel a pri pridani to neco vyfoukne,ale rozhodne to nehuli jak nachipovany passat.

Odesláno

Houbelec pročistí během jízdy , už jsem absolvoval (kromě normálního ježdění po městě) dvakrát po 30 km pod plným plynem a nic. . .Aditivum jsem dolejval na podzim takže to mě nechybí . . .nebo už mám třeba ten filtr špatnej :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...