Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, jsem nestatnej a neustale premyslim, jak se to mohlo stat. Dneska odpoledne na parkovisti jsem otocil volant az nadoraz a slapl jsem plyn k rozjedu, najednou byl velky rachot a pak volant tahne podivne... Zjistil jsem, ze ma silne poskozeny predni tlumic. Tedy nejprve vylomil horni zavit (matice), vypadl do kola... Porad premyslim, jak se to mohlo stat. Nesouvisi s tim, jak pred tydnem (650 km zpatky) v noci auto na vterinku ocitlo ve vzduchu, kdyz jsem prehledl zeleznicni prejezd z kopce a pristani bylo tvrde. Ale pak tech 650 km jelo v pohode. Ze by poskodilo horni zavit s matici tlumice a nedrzelo to a to pak projevi, kdyz otocim volant az nadoraz? Budu rad, kdyz budu mit jasno. Diky

Odesláno

spis bude zarezle horni ulozeni tlumice a tim se to ukroutilo, taky praska predni pruzina, je tu o tom napsano dost

napr. zde

holt zanedbana udrzba, ten skok taky mohl prispet

[upravil dne 5/10/09 Ferry]

Odesláno

Prave na horni zavitu, kde je matice, nejsou zadne znamky koroze. Asi nasledky ten skok na zeleznicni prejezdu, ale nestacim se divit, ze jeste 650 km \"drzelo\" bez matici. Je to asi uplna blbost, spis vylomil zrovna na parkovisti.

Odesláno

Já osobně si myslím, že ten skok to načal. Jelikož si jel těch 650km více méně rovně, tak to nebylo namáhaný na krut. No jak si dal na parkingu plný rejd, tak ze to celý zkroutilo a bylo to :myslim Něco podobnýho se mi tenkrát stalo na služební feldě. Sjel jsem z obrubníku a bylo to – taky zanedbaná údržba, jak to u soukromníků bývá:aut

Odesláno

Je to mozny, spis jsem rad, ze ta zavada projevila v sousedni meste (temer doma). Casto jezdivam na Slovensko a to by bylo horsi, kdyby zrovna tam tlumic vylomil... Uz jsem objednal 2 ks nove tlumice a za kus stoji 2.000 kc. Myslim si, ze je to slusna cena.

Odesláno

doporucuju rovnou vymenit ta horni ulozeni, alespon loziska, pokud budou misky OK, jinak trpi pruziny a praskaji, hlavne ne Monroe, dej Febi nebo SKF

Odesláno

stalo se mi to samý na starý 406,taky ulítla matice se závitem,

v lomu byl vidět kaz,měl jsem zrovna za sebou 900 km po Německu,takže ještě,že se to stalo tady doma

a jak píše Ferry to horní uložení bych vyměnil taky

i když v mém případě to prdlo,protože ta matice byla povolená

[upravil dne 7/10/09 pavloucha]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...