MP Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 Já měl sedačku normálně vyndanou nedávno , když jsem si do ní dával novej ten molitan. Povolit to šlo v pohodě . Teď mám možnost otočnejch sedaček a nevím jestli je tam jen mezi sedačku a spodek vloženej ten otočnej díl. Podle tohoto vypadá že jo ( kostra sedadla a základna jsou stejný ) : Citovat
Milan+ Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 Ještě je k tomu potřeba jiná páka ruční brzdy myslím. Citovat
filoyof012000 Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 Myslím, že páka brzdy není úplně nutná... u otočných sedaček bylo možné nechat brzdu zataženou ale vlastní páku povolit k podlaze, aby nepřekážela otočení... s běžnou pákou to nejde.. ale když není brzda zatažená, jsou sedačky IMHO otočit i tak... Citovat
MP Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 Ta ruční brzda asi není nutná, stejně tu páku nedostaneš níž než do spodní polohy "odbržděno". To funguje jen tak že když máš zabržděno, že jde spustit dolů aby to nebránilo otočení sedadla, takže prostě nebude zabržděno když otáčíš sedadla . Jinak ale ten otáčecí bazmek nejde vložit mezi základnu sedadla a kostru sedadla . Ta spodní část kostry sedadla z auta bez otáčecích sedadel je jiná než u auta s otočnou sedačkou. Takže jedině to demontovat komplet i s tou základnou z podlahy. Ten spodek je stejnej , takže to bude sedět . Byl jsem se na to včera kouknout. Citovat
Vojtěch_C8 Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 Zdravím, mám možnost koupit otočné sedačky vč. výhřevu (zřejmě se jedná o ty samé, co o nich píše uživatel MP ). Momentálně mám bez vyhřívání a otočnou pouze tu spolujezdcovu. Mám dotaz, zda pod sedačkou najdu konektor pro připojení výhřevu, jakožto rezervní z výroby...Nevíte někdo? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 a co se skusit pod tu sedacku podivat jestli tam nejsou nejake prebytecne kabely Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.