Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry ...mne sa to nepáči vobec......406 coupe je najkrajsie v serii s peknym kolami. Jedna farba k druhej mi absolutne neladi:nevim, disky na bielo ako n wrc:myslim,to kridlo:bojim, zadne svetla by sly k nejakej sedej,resp. tmavej farbe....k tejto tvojej farbe najlepsie original. myslim si ze by to auto na mna zaposobilo v viac v serii na nejakych 18 palcovych kolach ako takto....:(

Odesláno

cece, ze ty jsi tak zatizenej na ty kridla a jeste na takovyhle stylu \"barovej pult\", to mi ke coupe vubec nesedi, designove to hodne srazi do oblasti tuzingu, tvar toho kridla je fakt hnusnej, sorry, zvlast z boku, vypada to jak vyriznuty z drevotriskovy desky :(

Jinak ta kombinace barev, zvlast ta strecha + zrcatka mi taky moc dohromady nejdou :(

s lepenim znaku ti poradim, vezmi lepici pasku, najdi nejblizsi 406, ktera to ma nalepeno original a spravne, priloz a srovnej znaky na ty puvodni a zvrchu je prelep lepici paskou, na ty pasce uz je pak preneses ve spravnem naklonu kamkoliv

P.S. drzak tempomatu hledam

Odesláno

No ja suhlasim s Ferrym.

Mne sa prilis nepaci to kridlo, ta biela farba a zadne svetla. Ako pozeram na zadny naraznik asi pojde duplex, to je fajn, som zvedavy aky.

Inak ta cervena sa mi naopak paci.

A samozrejme ak odhliadnem od tohto, super pracicka, zasa klobuk dolu :super

[upravil dne 6.10.2009 Y2K]

Odesláno

mne docela zarazi, ze krive cislo \"406\" vadi nekterym vic nez kridlo/policka, ktera auto vylozene hyzdi. 406 Coupé je oble auto s krasnou bocni linii a nasadit na nej hranatou policku, ktera nejen ze divne sedi, ale navic opravdu vypada jak zbouchana z desek, je pro mne esteticky zlocin.

myslim, ze cisla 406 prilis \"stoji\" a proto pusobi divne. v origo poloze jsou cisla vic sikmo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...