kukikuk Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Nemuzu to mit ve dvou sekcich, tak sem zvolil tuto, ale klidne me to tam muzete presoupnout ;o) Citovat
jarco623 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 co dodat ku 406 kupe proste jedno krasne auto!!a to tvoje vyzera velmi pekne,vidno ze ho nema nikto kto sa o neho nestara! SUPER! Citovat
chechet Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 skoda policky vzadu. a bila zrcatka me taky nejak vadi. jinak dooobra prace! Citovat
volvik Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 no me se zase nelibi kola i kdyz to jsou originaly ale chtelo by to vetsi. To kridlo bych dal taky pryc jinak vypada pekne a ta barva je taky pekna Citovat
marisw Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Sorry ...mne sa to nepáči vobec......406 coupe je najkrajsie v serii s peknym kolami. Jedna farba k druhej mi absolutne neladi:nevim, disky na bielo ako n wrc:myslim,to kridlo:bojim, zadne svetla by sly k nejakej sedej,resp. tmavej farbe....k tejto tvojej farbe najlepsie original. myslim si ze by to auto na mna zaposobilo v viac v serii na nejakych 18 palcovych kolach ako takto.... Citovat
Dakie Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 dej jiný kolečka a hned to bude vypadat o 100% líp jinak se mi to líbí Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 cece, ze ty jsi tak zatizenej na ty kridla a jeste na takovyhle stylu \"barovej pult\", to mi ke coupe vubec nesedi, designove to hodne srazi do oblasti tuzingu, tvar toho kridla je fakt hnusnej, sorry, zvlast z boku, vypada to jak vyriznuty z drevotriskovy desky Jinak ta kombinace barev, zvlast ta strecha + zrcatka mi taky moc dohromady nejdou s lepenim znaku ti poradim, vezmi lepici pasku, najdi nejblizsi 406, ktera to ma nalepeno original a spravne, priloz a srovnej znaky na ty puvodni a zvrchu je prelep lepici paskou, na ty pasce uz je pak preneses ve spravnem naklonu kamkoliv P.S. drzak tempomatu hledam Citovat
agresssor Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Teda mjsimsouhlasit ze to kridlo mi tam nesedi ale jak se rika kazdy ma jiny vkus.Jinak je to fakt paradni prace :super:super:super Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Mě se to zase líbí.....máš to pěkný,a co že jsi už taky nedal m:Dotorák do krémový? Citovat
Y2K Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 No ja suhlasim s Ferrym. Mne sa prilis nepaci to kridlo, ta biela farba a zadne svetla. Ako pozeram na zadny naraznik asi pojde duplex, to je fajn, som zvedavy aky. Inak ta cervena sa mi naopak paci. A samozrejme ak odhliadnem od tohto, super pracicka, zasa klobuk dolu [upravil dne 6.10.2009 Y2K] Citovat
čakom Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 maš to pěkný. jen ty zmíměný napisy:( křídlo bych dal menší. [upravil dne 6.10.2009 čakom] Citovat
soptik155 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 mě se to naopak mooooc líbí hlavně stím křídlem auto vypadá suprově jenom mi tam vadí ty křivé samolepky ale jinak super Citovat
chechet Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 mne docela zarazi, ze krive cislo \"406\" vadi nekterym vic nez kridlo/policka, ktera auto vylozene hyzdi. 406 Coupé je oble auto s krasnou bocni linii a nasadit na nej hranatou policku, ktera nejen ze divne sedi, ale navic opravdu vypada jak zbouchana z desek, je pro mne esteticky zlocin. myslim, ze cisla 406 prilis \"stoji\" a proto pusobi divne. v origo poloze jsou cisla vic sikmo. Citovat
Kvasky Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Bílá střecha se mi docela líbí.... Naopak co ne je křídlo a ty kola... Zadní světla mám raději origo... Citovat
roxbury7 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 krása. až na ten nápis 406 pod krídlom. inak super kombinácia!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.