Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

z niceho nic jsem nenastartoval auto (pul minuty predtim jeste jelo)

shanim nekoho (servis nebo nekoho, kdo opravuje auta a ma diagnostiku), kdo mi precte pamet zavad. v praze. at to nemusim daleko tahat a nejlepe praha 2, 3, 10 - tam jsem zustal....

samozrejme, kdybyste nekdo vedel o nekom, kdo je ochotny prijet na misto, bylo by to jeste lepsi, ale na zazraky neverim

kdybyste mel nekdo potuchu v cem by mohla byt zavada, byl bych vdecny za typ. ja vim, ze takhle na dalku to dignostikovat nejde, ale zakladni veci, ktere muzu sam zkontrolovat...

diky

Odesláno

no to nejde protože ani nepíšeš co je to za motor atd.a žes nenestartoval to je širokej pojem jak se to chová při tom startování atd.trochu to rozvěd co nejvíce informací

[upravil dne 5/10/09 zzipCZ]

Odesláno

sorry, motor je 2.0 hdi 80 kw

auto jelo normalne bez jakehokoli cukani, poklesu vykonu

po pul minute, kdy byl motor vypnuty nechytl. konkretne starter toci motorem, ale ten nenaskoci ani neskytne.

vypinac paliva- ten cerveny v motorovem prostoru) je zapnuty.

chba neni v ridici jednotce a imobilizeru (od te doby co mi ji ukradli mam jeste jednu - sesli se mi dve, z toho jedna ignoruje imobilizer) a nechytne to ani na jednu.

zavada je tedy jinde.

hlavni rele motoru cvaka, tedy ridici jednotka je napajena

dopravni cerpadlo pri zapnnuti klicku vrci a pote prestane, tedy naplni nizkotlaky okruh

zavada by podle me mohla byt ve vysokotlakem cerpadle, ale to by se asi nejak projevilo - cukani apod., alepon si myslim a ne z niceho nic. takze spis ne

snimac otacek-tam by mohla byt zavada, kde je? asi nad setrvacnikem? nahore ? zepredu? zezadu? lze promerit?

snimas polohy plynoveho pedalu? tam by se mel menit odpor (v jakem rozpeti ma byt?)

nevim jestli by to treba nemohl zpusobit erg ventil, ktery zustal zasekly v otevrene poloze. jestli je to mozne

signal z ostanich cidel by snad nemel byt problem... to by melo alespon chytit, si myslim

proto asi potrebuju precist pamet zavad, abys zjistil, alespon ramcove co je za problem...

ale urcite bych rad zkontroloval, ve co lze

Odesláno

zadna hlaska na displeji, jen pro startovani sviti stop a symbol motoru na pristrojovce ale to myslim sviti pri startovani (zapnutem klicku normalne- ta kontrolka), stop samozrejme svitit nema a tudiz predpokladam nejakou zavadu o ktere vi ridici jednotka

pojistky jsem popravde nekontrololoval, vyplivlo to vcera v noci

pojistky jsou pod volantem u BSI, ale to je snad jen na vybavu, svetla, interier a pod., pak u baterky ve dvou vrstvach a pak v krabicce vedle motorove pojistkove skrine (ty nevim na co jsou)

jsou jeste nekde nejaky jiny???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...