Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Opl405

Do školy 100km tam a 100km zpátky(tam autem a zpátky bus), a když makám doma tak 50kroků do práce:)

no tendle zpusob dopravy má jeden zádrhel a to že ti v Brně přibývají auta:D:D:D

[upravil dne 5/10/09 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

Do školy 100km tam a 100km zpátky(tam autem a zpátky bus), a když makám doma tak 50kroků do práce:)

no tendle zpusob dopravy má jeden zádrhel a to že ti v Brně přibývají auta:D:D:D

[upravil dne 5/10/09 zzipCZ]

Každopádně si myslím, že musí být do Brna levnější způsob dopravy, než kupovat si na každou cestu jiné auto (nebo je v Brně nějaká značka a typ tak sháněná, že se jí vyplatí týden co týden odněkud dovážet?)

Odesláno

To Medved, zzipCZ: Blbe sem to napsal :myslim. Jako že mě vozí znamej, kterej kazdej tyden jezdi do brna, takze mu delam Otíka. A zpatky jezdi v patek, ale ja dom jezdim ve ctrvtek... jinak nevim pak z tolika autama delal :super

Odesláno

To Medved, zzipCZ: Blbe sem to napsal :myslim. Jako že mě vozí znamej, kterej kazdej tyden jezdi do brna, takze mu delam Otíka. A zpatky jezdi v patek, ale ja dom jezdim ve ctrvtek... jinak nevim pak z tolika autama delal :super

no mě to bylo jasný jen sem si dělal srandu:D:D
Odesláno
Původně zaslal: majty

Původně zaslal: navaho

2 x 600m dělám tam 5let a jen jednou jsem jel na kole jinak autem;)

no to si delas srandu :D

no jo no to mi zrovna známej dělal rozvody tak sem byl den bez auta \" to byl hroznej den\":D

Odesláno

Dneska z duvodu odpoledni glgacky jsem jel do prace sockou (MHD). Stojim na zastavce a v dali vidim trolejbus a rikam si: \"Super, uz mi to jede\". Nastoupim a oznacim jizdenku, kterou jsem jeste vcera vecer jako debil shanel... Jedeme.. V jedne krizovatce asi po 5 minutach si rikam, skakra, jedu nekam jinam... No ja vul nastoupil do spatneho trolejaku... Takze mi cesta, ktera mi trva normalne okolo 7 minut autem + dalsich par minut na hledani fleku (kdo, vi, kde jsou v Brne \"tri kokoti\" tak chapou), mi dneska trvala skoro hodinu.... Jinak cena jizdneho....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...