Peter86 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Zdravím pánové...opravoval už někdo vyhřívání sedačky??Nefunguje mi zrovna řidičova a jelikož začínají chladná rána a chvíli trvá,než se vyhřeje vnitřek,docela bych ocenil kdyby fungovala i moje sedačka..(a nevyhřívala si zadeček jen slečna:grr) Tlačítko se mi rozsítí,ale to je vše..A kdyby bylo možno,poraďte prosím i jak na odmontování a vytáhnutí sedačky..díky mooc za odpovědi.. Auto netopí!!! Páové mám další problém..Začala zima a já zjistil,že auto hrozně málo topí..Zkoušel jsem to odvzdušnit,ale teče jen voda,takže by to mělo být dobrý.Včera jsem rozdělal ovládání,jestli třeba není povolené táhlo,ale zdálo se být v pohodě..Co tomu může ještě být???Prosím poraďte,než v tom autě umrznu [upravil dne 16/10/09 Peter86] Citovat
PnR Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 sedacku odmontuj aj s kolajnicami, drzia na styroch sruboch.. vyhrievanie ti nefunguje najskor koli zlomenemu topnemu drotu, jedine rozpytvat ju a nejak to skusit spojit (zmrstovacia buzirka napr) pripadne nech slecna vozi teba Citovat
Peter86 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 Prave ze uz me parkrat vezla a ja si to vyhrivani vyzkousel...takze si chci vyhrivat zadek i ja:D Musim nejak moc rozpitvat sedacku abych se k tem dretkum dostal??Jeste me napadlo,ze bych vymenil sedacky..spolujezdcovu za ridicovu,slo by to??? Citovat
marko306 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 vodičova je výškovo nastaviteľná a spolujazdcova nie, piropási by si musel aj s plastami prehodiť opačne a aj nastavovanie operadla by bolo opačne, lebo tieto veci sú v strede a po prehodení by to bolo všetko pri dverách , takže asi nie a to ešte nehovorím o bočných airbagoch ak ich máš Citovat
PnR Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 rozoberalo sedacko uz viac ludi ked pohladas isto najdes.. Citovat
Peter86 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 Vyskove stavitelnou nemam a pnasteveni sklonu operadla mam prave u dveri a nee smerem ke stredu..Coz se mi teda zdalo divne uz od zacatku,ale rikal jsem si,ze je to spis kvuli tomu stredovemu tunelu..A ty pyropatrony bych musel otacet proc??Jinak diky za odpovedi.. Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Kolik stupňů ukazuje teploměr vody? Vypadá to na termostat. Citovat
Peter86 Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 Nějakých 85 stupňů..Jinak jsem teda zapomněl napsat,že to topí,ale jen hodně lehce..Trošku teplejší vzduch.. [upravil dne 16/10/09 Peter86] Citovat
Dave_k Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Šahal jsi v motorový části na hadice co jdou do kabiny jestli topí? Může bejt přicpanej radiátor. Citovat
Qcko Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Nemas len zle odvzdusnene? Pripadne nekvalitnu chladiacu kvapalinu? Ono sa ti mozno hreje kvapalina v motorovom okruhu, ale na kurenie to nie je ono... po vymene chladiacej kvapaliny za novu mi zacalo auto kurit tak o 25% viac:mrk Citovat
Peter86 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 No z odvzdusnovaciho sroubu sla tepla voda..Kde bych mel zkouset,jestli tam jde tepla voda??Chladici kapalina je od ledna nova..Delali mi tesneni pod hlavou atd.a u toho zaroven menili chladicku,protoze byla spatna.Pak to topilo dobre.. Citovat
Peter86 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Kde najdu ten radiator??Jak se k nemu dostanu?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.